Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

«Ποιο ποσοστό των εργαζομένων του CDC είναι εμβολιασμένοι;»: Η Κάσιντι Γκριλς Ουαλένσκι στην ακρόαση της Γερουσίας

Στη σημερινή ακρόαση της Επιτροπής Υγείας της Γερουσίας, ο γερουσιαστής Bill Cassidy (R-LA) ρώτησε τη Διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky σχετικά με τα ποσοστά εμβολιασμού του τμήματός της. Ξέρει πόσοι Αμερικανοί πολίτες είναι εμβολιασμένοι; Δεν ξέρει πόσοι απο το CDC είναι εμβολιασμένοι

2 σχόλια:

  1. Γιατροί και άτομα με παρενέργειες από το εμβόλιο COVID-19 καταθέτουν στην Ουάσιγκτον για Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας – CDC, FDA, NIH και Dr.A.Fauci ΔΕΝ εμφανίζονται.

    https://rumble.com/c/SenRonJohnson
    .
    Μετάφραση: Απολλόδωρος


    Ο γερουσιαστής των ΗΠΑ Ron Johnson υπήρξε σταθερά το μόνο μέλος της ομοσπονδιακής κυβέρνησης που τόλμησε να αποκαλύψει τα εγκλήματα που διαπράττει η Μεγάλη Φαρμακευτική μέσω της κυβερνητικής απάντησης COVID.

    Το 2020 ο γερουσιαστής Johnson πραγματοποίησε συναντήσεις στην Ουάσινγκτον εκθέτοντας τις εγκληματικές δραστηριότητες της Big Pharma και των ομοσπονδιακών υπηρεσιών υγείας για την καταστολή των πρώιμων θεραπευτικών επιλογών για το COVID-19 που χιλιάδες γιατροί χρησιμοποιούσαν με ποσοστό επιτυχίας σχεδόν 100%.

    Το 2021 ο γερουσιαστής Johnson πραγματοποίησε συναντήσεις με μαρτυρίες που έδειχναν πόσο επικίνδυνα ήταν τα εμβόλια COVID-19, δίνοντας φωνή σε όσους υπέστησαν τραυματισμούς ή έχασαν αγαπημένα πρόσωπα που πέθαναν μετά τα εμβόλια.

    Ο γερουσιαστής Johnson πραγματοποίησε σήμερα άλλη μια συνάντηση στην Ουάσινγκτον, μια συνάντηση που έχει προγραμματιστεί εδώ και πολλές εβδομάδες, σχετικά με τα υποχρεωτικά εμβόλια COVID-19.

    Παραβρέθηκαν μερικοί από τους κορυφαίους επιστήμονες και
    γιατρούς στον κόσμο, καθώς και αρκετοί άνθρωποι που υπέστησαν τραυματισμούς από το εμβόλιο COVID-19.


    https://oimaskespeftoun.blogspot.com/2021/11/covid-19-cdc-fda-nih-drafauci.html?showComment=1636161766562#c5887541377045975095


    .

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Covid-19: Ερευνητής σφυρίζει ζητήματα ακεραιότητας δεδομένων στη δοκιμή εμβολίου της Pfizer

    Πολλα στοιχεια και αρθρα.........

    https://www.bmj.com/content/375/bmj.n2635


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive