Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑ. κ.κ. Δικαστές & Εισαγγελείς ΥΠΑΡΧΕΤΕ για την εφορμογή των νόμων ή για κάτι "άγνωστο;" ΚΑΝΤΕ καθήκον σας λοιπόν

ΑΝΑΦΟΡΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: "ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.GR" 

ΠΡΟΣ:ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ. Πρωτοδικείο Αθηνών Πρώην Σχολή Ευελπίδων, Κτίριο 6 Γραφείο 210
Τ.Κ.: 101 71
Τηλ.: 213 215 6114 - Fax. 210 8841529
Εmail endikeis@otenet.gr, info@ende.gr

κ.κ. Δικαστές & Εισαγγελείς, ΔΕΙΤΕ. Μ.Παγώνη: Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου στο "Γ. Γεννηματάς" - Πάμε άμεσα προς 10.000 κρούσματα.  Δεν έφτασαν τα ράντζα και δανείστηκαν από το γειτονικό "Σωτηρία". Οι ασθενείς ήταν 28 έως 45 ετών, κυρίως ανεμβολίαστοι....
Μετά το άδειασμα του κυρίου
Καπραβέλου από τον διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας για τα περί …εφιαλτικών διλημμάτων μεταξύ ασθενών, και κρεβατιών από άλλες ειδικότητες που αποσπώνται για αυξημένες ανάγκες Covid19 [αυτά τα έλεγε τον Αύγουστο!], το νέο επεισόδιο έχει πρωταγωνίστρια την κυρία Παγώνη και το νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, όπου κατά την “επιστήμονα” δεν προλαβαίνουν τους ασθενείς με Covid19 και ζητούν εκτάκτως ράντζα από άλλα νοσοκομεία.

Η ίδια, στην κλασική [αηδιαστικά δουλοπρεπή] ερώτηση “θα κάνουμε Χριστούγεννα φέτος;”, ακούσθηκε να απαντάει :

“Ποια Χριστούγεννα; τα Χριστούγεννα θα έχουμε 10.000 κρούσματα”…

Ολόσωστα το λέει η κυρία που κάνει την εκφώνηση : θα έπρεπε να επέμβει εισαγγελέας για διασπορά [κατάφωρα] ψευδών ειδήσεων.
Αν υπήρχε κάτι σαν κι αυτό που λέμε “εισαγγελέας” στην Ελλάδα.

 
ΔΙΑΨΕΥΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νοσοκομείου 
«Αναφορικά με δηλώσεις της Προέδρου της ΕΙΝΑΠ ως προς τις εφημερίες στις 7-8/11/2021, διευκρινίζεται ότι το σύνολο των εισαγωγών Covid/ non Covid περιστατικών παρουσιάζει σταθερότητα, συγκριτικά με την προηγούμενη ημερομηνία εφημέρευσης, ενώ ειδικά τα περιστατικά Covid εμφανίζονται μειωμένα (16 έναντι 25 στις 30/10/2021).   Σχετικά με τις επικουρικές κλίνες, στη χθεσινή εφημερία αναπτύχθηκαν 24 (35 στην εφημερία της 30ης Οκτωβρίου). Με την έκδοση εξιτηρίων, οι ασθενείς θα προωθηθούν σταδιακά στους θαλάμους των Κλινικών του Νοσοκομείου.  Τέλος, επισημαίνεται ότι στο Νοσοκομείο δεν υπήρξε ανάγκη και δεν πραγματοποιήθηκε καμία ενίσχυση σε υλικό (επικουρικές κλίνες κλπ.), από το Γ.Ν.Ν.Θ. «ΣΩΤΗΡΙΑ» ή από άλλη Μονάδα Υγείας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive