Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

ΗΜΕΡΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΑΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ. Θεσσαλονίκη: Ουρά δεκάδων ατόμων για ένα κομμάτι πίτσα στη Ναυαρίνου (ΦΩΤΟ)

Ουρές σε καταστήματα take away για ένα κομμάτι πίτσα, σχηματίζονται από τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι ακόμη και τις βραδινές ώρες της Τρίτης, συνεχίζουν να προσπαθούν να βρουν ανοιχτό κατάστημα ώστε να εξυπηρετηθούν.... Αυτή την ώρα στην πλατεία της Ναυαρίνου υπάρχουν μόνο δύο καταστήματα ανοιχτά, όπου στο ένα περιμένουν ακόμη και μισή ώρα ώστε να πάρουν… ένα κομμάτι πίτσα.  Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του ThessToday.gr η ουρά έχει φτάσει από την μία πλευρά της πλατείας στην άλλη.

Υπενθυμίζεται, πως το 24ωρο λουκέτο στην εστίαση τηρήθηκε από την πλειονότητα των καταστημάτων της πόλης, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Σημειώνεται ότι η απεργία αφορά τα νέα μέτρα τα οποία έλαβε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας, με τους επιχειρηματίες του κλάδου να δηλώνουν ότι «χρειαζόμαστε βιώσιμες λύσεις, τόσο για εμάς, όσο και για τους χιλιάδες εργαζόμενούς μας».

3 σχόλια:

  1. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ.
    ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ....ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΙΤΣΑ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ...ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ.
    Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οί Έλληνες είπαμε, είναι
    μαλακοπρόβατα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive