Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Καβάλα: Στις φλόγες τυλίχτηκε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ [βίντεο]

Στις φλόγες τυλίχθηκε ένα λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή Κρηνίδες, λίγο έξω από το πάρκινγκ του Αρχαίου Θεάτρου Φιλίππων. Η φωτιά ξεκίνησε από την μηχανή με το όχημα να καταστρέφεται τελικά ολοσχερώς...

Σύμφωνα με το kavalaposr.gr το εν λόγω λεωφορείο ερχόταν από τη Δράμα και ευτυχώς δεν μετέφερε κανέναν επιβάτη. Ο οδηγός σταμάτησε το όχημα, όταν αντιλήφθηκε να βγαίνει καπνός από τη μηχανή. Προσπάθησε ο ίδιος να τη σβήσει, όμως δεν τα κατάφερε και ειδοποίησε την Πυροσβεστική, με τη φωτιά να επεκτείνεται γρήγορα σε όλο το όχημα.

Η Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας και η Αστυνομία έσπευσαν στο σημείο. Από τη στιγμή που έφτασαν, οι πυροσβέστες έθεσαν γρήγορα τη φωτιά υπό τον έλεγχό τους. Ωστόσο, η φωτιά είχε ήδη προκαλέσει ολική καταστροφή στο όχημα.

Από το περιστατικό δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ούτε κάποια άλλη ζημιά σε έτερο όχημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive