Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Θανατηφόρα ένεση: Ο γιατρός της Πρώτης Γραμμής δίνει ανατριχιαστικό απολογισμό της ασυνήθιστης ασθένειας που προκλήθηκε από εμβόλιο

"Οι Αμερικανοί φοβούνται μέχρι θανάτου.... Οι άνθρωποι φεύγουν από τη δουλειά, όχι επειδή θέλουν να χάσουν τη δουλειά τους, αλλά επειδή δεν θέλουν να πεθάνουν από το εμβόλιο! ... Λένε, 'Ακούστε, δεν θέλω να πεθάνω.... Αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνω το εμβόλιο". Είναι τόσο ξεκάθαρο". DrPeter McCullough. Ένα δημοσίευμα της βρετανικής Telegraph εξηγεί πώς το εμβόλιο Covid-19 έχει οδηγήσει σε απότομη αύξηση των υπερβολικών θανάτων. Ακολουθεί ένα απόσπασμα από το άρθρο:

"Σχεδόν 10.000 άνθρωποι περισσότεροι από το συνηθισμένο πέθαναν τους τελευταίους τέσσερις μήνες από λόγους που δεν οφείλονται στο εμβόλιο Covid, καθώς οι ειδικοί ζήτησαν επείγουσα κυβερνητική έρευνα για το αν οι θάνατοι ήταν δυνατόν να αποφευχθούν....

Τα τελευταία στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας έδειξαν ότι η Αγγλία και η Ουαλία κατέγραψαν 20.823 περισσότερους θανάτους από τον πενταετή μέσο όρο τις τελευταίες 18 εβδομάδες. Μόνο 11.531 θάνατοι αφορούσαν το Covid". ("Alarm grows as mortuaries fill with thousands of extra non-Covid deaths", UK Telegraph)

Η θνησιμότητα αυξάνεται επειδή πεθαίνουν περισσότεροι άνθρωποι. Και περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν επειδή περισσότεροι άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί. Υπάρχει σύνδεση μεταξύ της αύξησης της θνησιμότητας και του εμβολίου Covid-19. Φυσικά, τα ΜΜΕ θέλουν να μεταθέσουν την ευθύνη για τους θανάτους στις "καθυστερημένες θεραπείες" και στην "έλλειψη προληπτικής φροντίδας". Αλλά αυτό είναι απλώς ένας αντιπερισπασμός. Η πρωταρχική αιτία θανάτου είναι η έγχυση ενός τοξικού παθογόνου παράγοντα στις αιματολογικές ροές του 70% περίπου του πληθυσμού. Αυτό είναι που προκαλεί την πήξη, την αιμορραγία, τις πνευμονικές εμβολές, τις καρδιακές προσβολές, τα εγκεφαλικά επεισόδια και τους πρόωρους θανάτους. Είναι το εμβόλιο. Εδώ είναι περισσότερα

"Τα εβδομαδιαία στοιχεία για την εβδομάδα που έληξε στις 5 Νοεμβρίου έδειξαν ότι υπήρξαν 1.659 περισσότεροι θάνατοι από ό,τι θα αναμενόταν κανονικά αυτή την εποχή του έτους. Από αυτούς, οι 700 δεν προκλήθηκαν από το Covid.

Η υπέρβαση είναι πιθανό να αυξηθεί καθώς καταγράφονται περισσότεροι θάνατοι τις επόμενες εβδομάδες.

Τα στοιχεία από την Υπηρεσία Ασφαλείας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνουν ότι από το καλοκαίρι έχουν σημειωθεί χιλιάδες περισσότεροι θάνατοι από τον πενταετή μέσο όρο σε καρδιακή ανεπάρκεια, καρδιακές παθήσεις, παθήσεις του κυκλοφορικού συστήματος και διαβήτη.

 

Ο αριθμός των θανάτων σε ιδιωτικές κατοικίες είναι επίσης 40,9% πάνω από τον πενταετή μέσο όρο, με 964 υπερβολικούς θανάτους που καταγράφηκαν την πιο πρόσφατη εβδομάδα, η οποία διαρκεί έως τις 5 Νοεμβρίου". ("Ο συναγερμός αυξάνεται καθώς τα νεκροτομεία γεμίζουν με χιλιάδες επιπλέον θανάτους εκτός ΚΟΒ", UK Telegraph)

 

Η ξαφνική αύξηση της θνησιμότητας δεν είναι μια ασήμαντη αναλαμπή στο ραντάρ. Είναι μια κόκκινη σημαία που υποδεικνύει μια σημαντική διακοπή της πενταετούς τάσης. Κάτι έχει πάει τρομερά στραβά. Ο μαζικός εμβολιασμός υποτίθεται ότι θα μείωνε τον αριθμό των κρουσμάτων, των νοσηλειών και των θανάτων. Αντ' αυτού, οι θάνατοι συνεχίζουν να αυξάνονται.

 

Γιατί;

 

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα μπορεί να βρεθεί στα ίδια τα δεδομένα. Όπως παραδέχεται ο συγγραφέας, υπήρξε απότομη αύξηση της καρδιακής ανεπάρκειας, των καρδιακών παθήσεων, των παθήσεων του κυκλοφορικού συστήματος και των εγκεφαλικών επεισοδίων. (Ο διαβήτης είναι η εξαίρεση) Αυτές είναι ακριβώς οι παθήσεις που θα περίμενε κανείς να δει αν είχε μόλις χορηγήσει σε εκατομμύρια ανθρώπους ένα βιολογικό προϊόν που δημιουργεί θρόμβους και προκαλεί μια βίαιη ανοσολογική αντίδραση που επιτίθεται στην εσωτερική επένδυση των αιμοφόρων αγγείων προκαλώντας σοβαρή βλάβη στην κρίσιμη υποδομή του σώματος. Έτσι, ναι, η συνολική θνησιμότητα έχει αυξηθεί και είναι βέβαιο ότι θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι εμβολιάζονται και υποκύπτουν σταδιακά στις (συχνά) καθυστερημένες επιπτώσεις ενός υβριδικού παρασκευάσματος που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο ενός κακοήθους σχεδίου για τη δραματική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Δείτε αυτό το διάγραμμα που ακολουθείται από ένα σύντομο σχόλιο της διαγνωστικής παθολόγου, Dr Claire Craig:

 

 

Clare Craig @ClareCraigPath

 

"Από το καλοκαίρι έχουν σημειωθεί διπλάσιοι θάνατοι από κοβίδια, αλλά επτά φορές περισσότεροι υπερβολικοί θάνατοι από πέρυσι". (Twitter)

 

Και εδώ είναι ένα άλλο σημείωμα από την Craig:

 

"Αν ξεκινήσετε από την 22η εβδομάδα και αθροίσετε όλους τους θανάτους από τότε για κάθε έτος, τότε κάτι πολύ αφύσικο συμβαίνει φέτος μεταξύ των ανδρών 15-19 ετών".

 

 

Έτσι, όχι μόνο πεθαίνουν περισσότεροι άνθρωποι, αλλά και το δημογραφικό έχει μετατοπιστεί προς τα κάτω, καθώς όλο και νεότεροι άνθρωποι παρασύρονται στη δίνη του εμβολίου. Με απλά λόγια, ο αριθμός των νέων ανθρώπων που πεθαίνουν από καρδιακή ανακοπή και μυοκαρδίτιδα που προκαλούνται από εμβόλια συνεχίζει να αυξάνεται χωρίς να διαφαίνεται τέλος.

 

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η συνολική θνησιμότητα είναι υψηλότερη μεταξύ των εμβολιασμένων απ' ό,τι των ανεμβολίαστων, γεγονός που, και πάλι, διευκολύνει τον εντοπισμό του προβλήματος στη ρίζα του, μια κυτταροτοξική "ένεση δηλητηρίου-θανάτου" που καταστέλλει το έμφυτο ανοσοποιητικό σύστημα, βλάπτει ζωτικά όργανα και αφαιρεί χρόνια από τη ζωή φυσιολογικών, υγιών ανθρώπων.

 

Ίσως, έχετε δει ένα από τα πολλά μικρά βίντεο με γυμνασμένους, νεαρούς αθλητές που ξαφνικά έπεσαν νεκροί στον αγωνιστικό χώρο ή μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο λίγο μετά την ένεση. Αν όχι, ορίστε ένας σύνδεσμος για δύο από αυτά. (Αθλητές καταρρέουν μετά από εμβολιασμό: Δείτε εδώ και εδώ)

 

Σύμφωνα με το ισραηλινό Real-Time News, υπήρξε "αύξηση κατά 500% των θανάτων παικτών το 2021... Από τον Δεκέμβριο, 183 επαγγελματίες αθλητές και προπονητές κατέρρευσαν ξαφνικά! Οι 108 από αυτούς πέθαναν!"

 

"500% αύξηση των θανάτων" των αθλητών;!!!; Τι πρέπει να καταλάβουμε από αυτό;

 

 

Αρχικά, το εμβόλιο Covid-19 δεν είναι φάρμακο. Είναι το βασικό συστατικό του ελιτίστικου σχεδίου για την εξόντωση σε βιομηχανική κλίμακα. Είναι σχεδιασμένο να προκαλεί σοβαρές σωματικές βλάβες στους ανθρώπους που το παίρνουν. Είναι σοκαριστικό ότι οι άνθρωποι είναι τόσο βαθιά στην άρνηση που δεν μπορούν να δουν τι συμβαίνει μπροστά στα μάτια τους. (Παρακαλώ, παρακολουθήστε τα βίντεο κλιπ των αθλητών. Αυτοί είναι οι πιο γυμνασμένοι άνθρωποι στον πλανήτη και, παρ' όλα αυτά, χτυπιούνται από τη μυστηριώδη ουσία του εμβολίου). Ιδού πώς το συνόψισε ο νοτιοαφρικανός γιατρός Shankara Chetty σε ένα πρόσφατο βίντεο που αναρτήθηκε στο Bitchute:

 

"Το παθογόνο που προκαλεί όλους τους θανάτους από την ασθένεια είναι η πρωτεΐνη spike. Και η πρωτεΐνη spike είναι αυτό που υποτίθεται ότι παράγει το εμβόλιο στο σώμα σας. ... Η πρωτεΐνη spike είναι ένα από τα πιο επινοημένα δηλητήρια που έχει φτιάξει ποτέ ο άνθρωπος. Και, ο στόχος αυτής της τοξίνης, είναι να σκοτώσει δισεκατομμύρια ανθρώπους χωρίς κανείς να το καταλάβει. Πρόκειται λοιπόν για ένα δηλητήριο με ατζέντα". ("Ο Νοτιοαφρικανός γιατρός Dr. Shankara Chetty μιλάει για το "The Bigger Plan", Bitchute)

 

Αυτό είναι με λίγα λόγια. Και ο Chetty δεν είναι ο μόνος που συνδέει το εμβόλιο με την ατζέντα των παγκοσμιοποιημένων ελίτ που σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν την κάλυψη μιας πανδημίας για να εφαρμόσουν το σχέδιο "διαχείρισης του πληθυσμού". Ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer, Mike Yeadon, προσέφερε μια παρόμοια άποψη μόλις πριν από λίγες ημέρες στην ιστοσελίδα του. Είπε: "Ο κ:

 

"Βρισκόμαστε εν μέσω του μεγαλύτερου προγράμματος αποπληθυσμού που έχει δει ποτέ ο κόσμος, όπου το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας ενεργεί ως χρήσιμος ηλίθιος σε αυτό και στον ίδιο του τον αφανισμό".

 

Πράγματι, και προσπαθήσαμε να παράσχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον βιολογικό παράγοντα που χρησιμοποιείται για την επιδίωξη αυτού του κακόβουλου προγράμματος, την πρωτεΐνη spike. Στις πρώτες αναφορές μας μεταφέραμε την έρευνα του Dr. Patrick Whelan, ο οποίος αντιλήφθηκε τον κίνδυνο της πρωτεΐνης spike πριν από οποιονδήποτε άλλον. Ακολουθεί μια σύντομη ανακεφαλαίωση της ανάλυσής του από μια επιστολή που υπέβαλε στον FDA στις 8 Δεκεμβρίου 2020:

 

"Ανησυχώ για την πιθανότητα τα νέα εμβόλια που στοχεύουν στη δημιουργία ανοσίας έναντι της πρωτεΐνης spike του SARS-CoV-2 να έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν μικροαγγειακές βλάβες στον εγκέφαλο, την καρδιά, το ήπαρ και τους νεφρούς με τρόπο που δεν φαίνεται να αξιολογείται επί του παρόντος στις δοκιμές ασφάλειας αυτών των πιθανών φαρμάκων.

 

... Οι Meinhardt et al.... δείχνουν ότι η πρωτεΐνη spike στα ενδοθηλιακά κύτταρα του εγκεφάλου σχετίζεται με το σχηματισμό μικροθρόμβων (θρόμβων)... Με άλλα λόγια, οι ιικές πρωτεΐνες φαίνεται να προκαλούν βλάβες στους ιστούς χωρίς να αναπαράγεται ενεργά ο ιός.... Το εμβόλιο Pfizer/BioNTech (BNT162b2) αποτελείται από ένα mRNA που παράγει μια μεμβρανικά εδραιωμένη πρωτεΐνη spike πλήρους μήκους. Οι μελέτες σε ποντίκια υποδηλώνουν ότι μια μη περικομμένη μορφή της πρωτεΐνης S1 όπως αυτή μπορεί να προκαλέσει μικροαγγειοπάθεια σε ιστούς που εκφράζουν πολύ τον υποδοχέα ACE2.

 

...φαίνεται ότι η ιική πρωτεΐνη spike... είναι επίσης ένας από τους βασικούς παράγοντες που προκαλούν τη βλάβη σε απομακρυσμένα όργανα που μπορεί να περιλαμβάνουν τον εγκέφαλο, την καρδιά, τους πνεύμονες και τους νεφρούς. Προτού οποιοδήποτε από αυτά τα εμβόλια εγκριθεί για ευρεία χρήση στον άνθρωπο, είναι σημαντικό να εκτιμηθούν σε εμβολιασμένα άτομα οι επιπτώσεις του εμβολιασμού στην καρδιά.... Όσο σημαντικό κι αν είναι να αναχαιτιστεί γρήγορα η εξάπλωση του ιού με την ανοσοποίηση του πληθυσμού, θα ήταν πολύ χειρότερο αν εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι υπέστησαν μακροχρόνιες ή ακόμη και μόνιμες βλάβες στο μικροαγγειακό σύστημα του εγκεφάλου ή της καρδιάς τους ως αποτέλεσμα της αποτυχίας να εκτιμηθεί βραχυπρόθεσμα μια ακούσια επίδραση των εμβολίων με βάση την πρωτεΐνη spike πλήρους μήκους σε αυτά τα άλλα όργανα. ("FDA shrugs off dire warning about lethal spike protein", Truth in the Age of Covid)

 

Από την αρχή, οι κυβερνητικές ρυθμιστικές αρχές και οι σύμμαχοί τους στο κατεστημένο της δημόσιας υγείας αγνόησαν (ή λογόκριναν) τις προειδοποιήσεις ικανών ιατρών και ερευνητών. Επίσης, απομάκρυναν τον ανοσολόγο καριέρας και εμβολιολόγο, Dr Byram Bridle, ο οποίος ήταν ο πρώτος στο επάγγελμά του που αναγνώρισε την πρωτεΐνη spike ως "έναν ειδικό αιτιολογικό παράγοντα ασθένειας"- ή αλλιώς "ένα παθογόνο". Εδώ είναι ο Bridle:

 

"Γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό ότι η πρωτεΐνη spike είναι παθογόνος.... Είναι μια τοξίνη. Μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο σώμα μας, αν βρίσκεται στην κυκλοφορία. Τώρα, έχουμε σαφείς αποδείξεις ότι ... το ίδιο το εμβόλιο, καθώς και η πρωτεΐνη, εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος".

 

Μόλις συμβεί αυτό, η πρωτεΐνη spike μπορεί να συνδυαστεί με υποδοχείς στα αιμοπετάλια του αίματος και με κύτταρα που επενδύουν τα αιμοφόρα αγγεία μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, παραδόξως, μπορεί να προκαλέσει τόσο πήξη του αίματος όσο και αιμορραγία. 'Και φυσικά εμπλέκεται η καρδιά, ως μέρος του καρδιαγγειακού συστήματος... Γι' αυτό βλέπουμε καρδιακά προβλήματα. Η πρωτεΐνη μπορεί επίσης να διασχίσει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και να προκαλέσει νευρολογικές βλάβες....

 

Εν ολίγοις, κάναμε ένα μεγάλο λάθος. Δεν το συνειδητοποιήσαμε μέχρι τώρα. Δεν συνειδητοποιήσαμε ότι εμβολιάζοντας τους ανθρώπους, τους εμβολιάζουμε κατά λάθος με μια τοξίνη"... ("Επιστήμονας εμβολίων: 'Κάναμε ένα μεγάλο λάθος'", Συντηρητική Γυναίκα)

 

 

Και εδώ, έχουμε έναν ιδιαίτερα αναγνωρισμένο ανοσολόγο, με εμπειρία άνω των 3 δεκαετιών, ο οποίος προσέφερε την τεκμηριωμένη και βασισμένη σε στοιχεία έρευνά του για ένα θέμα που θα έπρεπε να έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τις ρυθμιστικές αρχές που έπαιρναν αποφάσεις σχετικά με τη μακροπρόθεσμη ασφάλεια του πειραματικού φαρμάκου που έριχναν σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη τη χώρα. Αλλά δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον. Παρά το γεγονός ότι η επιστήμη υποστήριζε τα συμπεράσματά του, ο Bridle δέχθηκε άγρια επίθεση, λογοκρίθηκε, σύρθηκε στη λάσπη και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον τόπο εργασίας του.

 

Γιατί;

 

Επειδή κατέληξε στα ίδια συμπεράσματα με τον Δρ Πάτρικ Γουίλαν. Δεν υπάρχει πραγματικά καμία ουσιαστική διαφορά μεταξύ των δύο, εκτός από το ότι τα σχόλια του Bridle προσέλκυσαν μεγαλύτερη προσοχή στα μέσα ενημέρωσης, γεγονός που τον έκανε μεγαλύτερη απειλή για τη στρατηγική του "καθολικού εμβολιασμού". Αυτό ήταν το πραγματικό του έγκλημα- ανακάλυψε την αλήθεια και έκανε τα ευρήματά του διαθέσιμα στο κοινό, προειδοποιώντας το ουσιαστικά για τους κινδύνους της "ένεσης δηλητηρίου-θανάτου". Γι' αυτό τον συνέτριψαν.

 

Ο Bridle έχει έκτοτε προβεί και σε άλλους ισχυρισμούς που θα πρέπει να ανησυχούν οποιονδήποτε του οποίου ο καρκίνος μπορεί να βρίσκεται σε ύφεση. Να τι είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του:

 

"Αυτό που έχω δει πάρα πολύ συχνά είναι άνθρωποι που είχαν καρκίνο που ήταν σε ύφεση ή που ήταν καλά ελεγχόμενος- ο καρκίνος τους βγήκε τελείως εκτός ελέγχου αφού έκαναν αυτό το εμβόλιο. Και ξέρουμε ότι το εμβόλιο προκαλεί μείωση του αριθμού των Τ-κυττάρων, και αυτά τα Τ-κύτταρα είναι μέρος του ανοσοποιητικού μας συστήματος και αποτελούν μέρος των κρίσιμων όπλων που έχει το ανοσοποιητικό μας σύστημα για να καταπολεμήσει τα καρκινικά κύτταρα- άρα υπάρχει ένας πιθανός μηχανισμός εκεί. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν επικοινωνήσει μαζί μου με αυτές τις αναφορές για να νιώθω άνετα. Θα έλεγα ότι αυτή είναι η νεότερη μεγάλη ανησυχία μου για την ασφάλεια, και είναι επίσης αυτή που θα είναι η πιο υποδηλωμένη στη βάση δεδομένων ανεπιθύμητων ενεργειών, διότι αν κάποιος είχε καρκίνο πριν από το εμβόλιο, δεν υπάρχει περίπτωση οι υπεύθυνοι δημόσιας υγείας να το συνδέσουν ποτέ με το εμβόλιο". ("Dr Byram Bridle speaks", Bitchute, :55 δευτερόλεπτο)

 

Δηλαδή, το εμβόλιο καταστέλλει το ανοσοποιητικό σύστημα;

 

Ναι, το κάνει, και ο συγγραφέας Alex Berenson παρείχε αποδείξεις γι' αυτό μόλις πρόσφατα σε ένα άρθρο που δημοσίευσε στο Substack. Ακολουθεί ένα απόσπασμα:

 

"... η βρετανική κυβέρνηση.... παραδέχτηκε σήμερα, στη νεότερη έκθεσή της για την παρακολούθηση των εμβολίων, ότι:

 

"Τα επίπεδα αντισωμάτων Ν φαίνεται να είναι χαμηλότερα σε άτομα που αποκτούν λοίμωξη μετά από δύο δόσεις εμβολιασμού". (Σελίδα 23)

 

Τι σημαίνει αυτό;

 

Αυτό που λένε οι Βρετανοί είναι ότι τώρα διαπιστώνουν ότι το εμβόλιο παρεμβαίνει στην έμφυτη ικανότητα του οργανισμού σας μετά τη μόλυνση να παράγει αντισώματα όχι μόνο κατά της πρωτεΐνης spike αλλά και κατά άλλων κομματιών του ιού....

 

Αυτό σημαίνει ότι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι θα είναι πολύ πιο ευάλωτοι στις μεταλλάξεις της πρωτεΐνης spike ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...

 

... είναι πιθανώς ακόμα περισσότερες αποδείξεις ότι τα εμβόλια μπορεί να παρεμβαίνουν στην ανάπτυξη ισχυρής μακροχρόνιας ανοσίας μετά τη μόλυνση". ("URGENT: Covid vaccines will keep you from acquiring full immunity EVEN IF YOU BE INFECTED AND RECOVER", Alex Berenson, Substack)

 

Οι παρατηρήσεις του Berenson συμφωνούν με την έρευνα που συντάχθηκε νωρίτερα μέσα στο έτος από επιστήμονες στην Ολλανδία και τη Γερμανία οι οποίοι:

 

"....προειδοποίησαν ότι το εμβόλιο ... (COVID-19) προκαλεί πολύπλοκο επαναπρογραμματισμό των εγγενών ανοσολογικών αποκρίσεων που θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την ανάπτυξη και χρήση εμβολίων με βάση το mRNA... η ερευνητική ομάδα από το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Radboud και το Erasmus MC στην Ολλανδία... έδειξε ότι το εμβόλιο άλλαξε την παραγωγή φλεγμονωδών κυτταροκινών από τα κύτταρα του εγγενούς ανοσοποιητικού συστήματος μετά από διέγερση τόσο με ειδικά (SARS-CoV-2) όσο και με μη ειδικά ερεθίσματα.

 

Μετά τον εμβολιασμό, τα κύτταρα του έμφυτου ανοσοποιητικού είχαν μειωμένη απόκριση στους υποδοχείς τύπου toll 4 (TLR4), TLR7 και TLR8 - όλοι οι συνδέτες που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ανοσολογική απόκριση στην ιογενή λοίμωξη.... ένας ανεξερεύνητος τομέας είναι κατά πόσον ο εμβολιασμός με BNT162b2 έχει μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στις απαντήσεις του έμφυτου ανοσοποιητικού ...

 

Αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ σημαντικό για το COVID-19, στο οποίο η απορρυθμισμένη φλεγμονή παίζει σημαντικό ρόλο στην παθογένεια και τη σοβαρότητα της νόσου", γράφει η ομάδα. "Πολλαπλές μελέτες έχουν δείξει ότι οι μακροπρόθεσμες εγγενείς ανοσολογικές αποκρίσεις μπορούν είτε να αυξηθούν (εκπαιδευμένη ανοσία) είτε να μειωθούν (ανοχή του εγγενούς ανοσοποιητικού συστήματος) μετά από ορισμένα εμβόλια ή λοιμώξεις". (Η έρευνα δείχνει ότι το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer-BioNTech επαναπρογραμματίζει τις εγγενείς ανοσολογικές αποκρίσεις, new-medical-net)

 

Το εύρημα του Berenson ευθυγραμμίζεται επίσης με έρευνα αιχμής που δείχνει ότι η πρωτεΐνη spike "εμποδίζει σε μεγάλο βαθμό την προσαρμοστική ανοσία" εμποδίζοντας το DNA να επιδιορθώσει τα κατεστραμμένα κύτταρα. Το έγγραφο υποδηλώνει ότι η πρωτεΐνη spike πράγματι "επηρεάζει τον πυρήνα του κυττάρου, όπου αποθηκεύουμε το DNA μας, το βασικό γενετικό μας υλικό". Ακολουθούν περισσότερα από την ανάλυση της εργασίας από τον Berenson:

 

".... τα κύτταρά μας διαθέτουν μηχανισμούς για την επιδιόρθωση του δικού τους DNA.

 

 

Αλλά - τουλάχιστον στα πειράματα που έκαναν οι δύο επιστήμονες - η πρωτεΐνη spike φάνηκε να παρεμβαίνει στις δικές μας πρωτεΐνες επιδιόρθωσης του DNA: "Μηχανιστικά, διαπιστώσαμε ότι η πρωτεΐνη spike εντοπίζεται στον πυρήνα και αναστέλλει την επιδιόρθωση βλαβών του DNA εμποδίζοντας την πρόσληψη των βασικών πρωτεϊνών επιδιόρθωσης του DNA BRCA1 και 53BP1 στο σημείο της βλάβης".

 

Για να είμαστε σαφείς, οι επιστήμονες ΔΕΝ απέδειξαν ότι η πρωτεΐνη spike προκαλεί αυτά τα προβλήματα στους ανθρώπους, ή ακόμη και στα ζώα... Παρ' όλα αυτά, σε μια εποχή που οι προηγμένες χώρες που έχουν υψηλά ποσοστά εμβολιασμού με mRNA (και DNA/AAV) βλέπουν ασυνήθιστα γεμάτα νοσοκομεία και υψηλότερα από το κανονικό ποσοστά θανάτων, αποτελούν ακόμη μια αιτία ανησυχίας. Όπως εξηγούν οι συγγραφείς: "Οι εμβολιασμοί των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον εμβολιασμό, είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους για να προκαλέσουν ανησυχία:

"Τα ευρήματά μας αποκαλύπτουν έναν πιθανό μοριακό μηχανισμό με τον οποίο η πρωτεΐνη spike μπορεί να εμποδίζει την προσαρμοστική ανοσία και υπογραμμίζουν τις πιθανές παρενέργειες των εμβολίων με βάση το πλήρες μήκος spike". ("URGENT: Ανησυχητικό έγγραφο σχετικά με την επίδραση της πρωτεΐνης spike στο DNA και την επιδιόρθωση του DNA", Alex Berenson, Substack)

 

Η κατώτατη γραμμή: Εάν το εμβόλιο πράγματι αναστέλλει την έμφυτη ανοσολογική απόκριση του οργανισμού, τότε οι άνθρωποι πρόκειται να αρρωστήσουν πολύ περισσότερο από εποχικές λοιμώξεις που εξαπλώνονται συστηματικά στον πληθυσμό. Η πορεία τους προς την ανάρρωση θα είναι επίσης πολύ πιο δύσκολη.

 

Αλλά αντί να ασχοληθούμε με την ανοσία, ας προχωρήσουμε στην έρευνα του Δρ Charles Hoffe, ο οποίος ήταν ο πρώτος γιατρός που παρείχε αδιάσειστα στοιχεία ότι τα εμβόλια δημιουργούν θρόμβους αίματος πυροδοτώντας μια ανοσολογική απόκριση κατά την οποία ο οργανισμός επιτίθεται στο λεπτό στρώμα κυττάρων που επενδύουν τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων. Ο Hoffe διαπίστωσε ότι το 62% των ασθενών του που είχαν εμβολιαστεί βρέθηκε θετικό για θρόμβους αίματος σε μια εξέταση D-dimer. Όπως ήταν φυσικό, θορυβήθηκε από αυτό που βρήκε, ιδίως επειδή το εμβόλιο "προκαλούσε σοβαρά νευρολογικά συμβάντα, ακόμη και θάνατο. Όταν εξέφρασε τις ανησυχίες του στο Κολέγιο Ιατρών της Βρετανικής Κομητείας, εκείνοι εφάρμοσαν αμέσως εντολή φίμωσης και τον επέπληξαν σε μια προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσής του".

 

Ο Hoffe έχει πάρει πολλές φορές συνέντευξη και πάντα παρέχει μια λεπτομερή και καθηλωτική περιγραφή των ευρημάτων του. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, προέβλεψε ότι ορισμένοι εμβολιαζόμενοι που πάσχουν από προβλήματα που σχετίζονται με θρόμβους θα πέθαιναν πιθανότατα μέσα σε μόλις τρία χρόνια. Ακολουθούν τα λόγια του:

 

"... μόλις αποκλείσετε έναν σημαντικό αριθμό αιμοφόρων αγγείων προς τους πνεύμονές σας, η καρδιά σας πρέπει να αντλεί με πολύ μεγαλύτερη αντίσταση για να περάσει το αίμα μέσα από τους πνεύμονές σας. Αυτό προκαλεί μια κατάσταση που ονομάζεται υπέρταση της πνευμονικής αρτηρίας, η οποία είναι υψηλή αρτηριακή πίεση στους πνεύμονές σας, επειδή τόσα πολλά από τα αιμοφόρα αγγεία στους πνεύμονές σας είναι μπλοκαρισμένα. Και το τρομακτικό είναι ότι οι άνθρωποι με υπέρταση της πνευμονικής αρτηρίας συνήθως πεθαίνουν από δεξιά καρδιακή ανεπάρκεια μέσα σε τρία χρόνια... Και όχι μόνο οι μακροπρόθεσμες προοπτικές είναι πολύ ζοφερές, αλλά με κάθε διαδοχική ένεση, η βλάβη θα προστίθεται και θα προστίθεται και θα προστίθεται. Θα είναι αθροιστική, επειδή θα έχετε όλο και περισσότερα κατεστραμμένα τριχοειδή αγγεία". ("Σοκ: Doctor Warns That Majority of Vaccinated Patients Could HavePermanent Heart Damage, Some May Die Within Three Years "Μόνιμη καρδιακή βλάβηκάποιοι μπορεί να πεθάνουν μέσα σε τρία χρόνια", Infowars- λεπτό 6:10)

 

Για άλλη μια φορά, δεν υπάρχει καμία ασυμφωνία μεταξύ των αναλύσεων των Whelan, Bridle και Hoffe. Και ενώ η εστίαση της προσοχής τους μπορεί να διαφέρει ελαφρώς, τα συμπεράσματά τους είναι τα ίδια. Αυτές οι πειραματικές ενέσεις ενέχουν σοβαρούς κινδύνους για όποιον επιτρέπει στον εαυτό του να εμβολιαστεί.

 

Δείτε τώρα πόσο παρόμοια είναι η ανάλυση του Hoffe με την Dr. Rochagne Kilian, η οποία ήταν γιατρός στα επείγοντα περιστατικά στο νοσοκομείο GBHS μέχρι που παραιτήθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό βίντεο καθώς περιγράφει τα "παράξενα" συμπτώματα και τις εξαιρετικά σπάνιες καταστάσεις που παρουσιάζονται τώρα στα επείγοντα περιστατικά παντού μετά τον μαζικό εμβολιασμό εκατομμυρίων ανθρώπων με το "εμβόλιο δηλητήριο-θάνατο". (Απομαγνητοφώνησα το βίντεο μόνος μου, οπότε μπορεί να υπάρχουν λάθη).

 

Dr Rochagné Kilian - Ξεσπάει η σφυρίχτρα για τα εμβόλια Covid-19 και τα επίπεδα D-Dimer

 

"Αυτό που έβλεπα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών μου, ειδικά τους τελευταίους 8 με 9 μήνες, σχετίζεται με τα επίπεδα D-Dimer. Χρησιμοποιούμε D-Dimers που σχετίζονται ειδικά με τις πνευμονικές εμβολές καθώς και με την εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση. Τα D-Dimer ανιχνεύουν τυχόν θρόμβωση (θρόμβους) στο σώμα, αλλά δεν σας δίνουν διάγνωση, σας δίνουν μια βάση για να προχωρήσετε περαιτέρω και να κάνετε υπερηχογράφημα και αξονική τομογραφία για να επιβεβαιώσετε ή να αρνηθείτε την παρουσία πνευμονικής εμβολής ή εν τω βάθει φλεβικής θρόμβωσης.

 

 

Το πρώτο μέρος του 2020 ήταν πιθανώς το πιο αργό από ποτέ στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, αλλά όταν μπήκαμε στο 2021 και άρχισε η εξάπλωση του εμβολιασμού, καταλήξαμε να βλέπουμε αύξηση των εγκεφαλικών επεισοδίων, των παροδικών ισχαιμικών επεισοδίων και των παρουσιάσεων που μοιάζουν με εγκεφαλικά επεισόδια. (Υπήρχαν) σίγουρα σημαντικά μεγαλύτεροι αριθμοί αυτών των ανθρώπων που προσήλθαν. Κατέληξα να κάνω εξετάσεις D-dimer σε αυτούς τους ανθρώπους και ποτέ άλλοτε στην κλινική μου εμπειρία δεν είχα δει D-dimer και τον αριθμό των ανθρώπων με θετικά D-dimer πάνω από 2.000, πάνω από 3.000 και πάνω από 5.000. Η κλινική μου εμπειρία μου έλεγε ότι έπρεπε να ψάξω για έναν μεγάλο θρόμβο είτε στα πόδια είτε στους πνεύμονες. Και κατέληξα να κάνω αξονική τομογραφία σε αυτούς τους ανθρώπους. Οι περισσότεροι από αυτούς, και θα πω σχεδόν όλοι τους, είχαν αρνητικές σαρώσεις, γεγονός που άρχισε να με κάνει να σκέφτομαι ότι αν δεν υπήρχε σημαντικός θρόμβος στους πνεύμονές τους, αλλά τα D-dimer μου ήταν τόσο πολύ υψηλότερα από αυτά που συνήθως έβλεπα, μπορεί να μην ήταν συγκεντρωμένα σε έναν θρόμβο. Αλλά ότι πρόκειται για πολλαπλούς μικροθρόμβους που εκτείνονται σε όλο το σώμα, και αυτό είναι τόσο εύκολο να το χάσεις, επειδή η αξονική τομογραφία δεν πρόκειται να το εντοπίσει.

 

"Αυτοί οι άνθρωποι που ήρθαν στα επείγοντα περιστατικά ήταν όλοι άνθρωποι από περίπου μία εβδομάδα έως τέσσερις μήνες μετά τη λήψη της 2ης ένεσης. Υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν μια εξέταση D-dimer που μπορεί να σας δώσει την αίσθηση ενός υψηλότερου επιπέδου από αυτό που θα αναμενόταν στο σώμα. Τούτου λεχθέντος, οι ασθενείς στους οποίους έκανα εξετάσεις D-Dimer δεν είχαν επίπεδο ίσως θετικής μέτρησης 500 ή 400. Ήταν πάνω από 3500, πάνω από 5000 ng/ml. Έτσι, αυτά είναι σημαντικά θετικά χωρίς καμία απόδειξη ότι έχουν πνευμονική εμβολή. Εάν έβλεπα υψηλά επίπεδα D-dimer χωρίς σαφή διάγνωση, έπρεπε να κάνω περισσότερες ερωτήσεις.

 

Μια μελέτη έλεγε, ποτέ μην αγνοείτε τα εξαιρετικά αυξημένα επίπεδα D-dimer. Είναι συγκεκριμένα για σοβαρή ασθένεια, συμπεριλαμβανομένης της φλεβικής θρόμβωσης, της σήψης και/ή του καρκίνου. Ακόμη και αν τα απότομα αυξημένα D-dimer είναι ένα φαινομενικά μοναχικό εύρημα, θα πρέπει να διατηρείται η κλινική υποψία σοβαρής υποκείμενης νόσου.

 

Υπήρχαν δύο καταστάσεις που ξεχώριζαν και η πρώτη ήταν η διάχυτη ενδοαγγειακή πήξη, γνωστή και ως DIC. Η δεύτερη είναι το αντιφωσφλιπιδικό σύνδρομο. Και οι δύο αυτές καταστάσεις σχετίζονται με μια ανωμαλία είτε στην έναρξη είτε στην ανατροφοδότηση της οδού της πήξης, καθώς και με τη θρόμβωση ή τον κύκλο της θρόμβωσης όπου διασπώνται οι θρόμβοι. Το DIC είναι μια σοβαρή, ενίοτε απειλητική για τη ζωή κατάσταση κατά την οποία οι πρωτεΐνες στο αίμα που εμπλέκονται στην πήξη του αίματος υπερδραστηριοποιούνται. Πρόκειται για έναν καταρράκτη που είναι δύσκολο να σταματήσει μόλις φτάσει σε ένα ορισμένο επίπεδο. Υπάρχουν ορισμένες καταστάσεις που πυροδοτούν τη DIC: σημαντική σήψη, υποκείμενοι ιοί, τραύμα, μεγάλη χειρουργική επέμβαση, εγκυμοσύνη και τοκετός. Και λιγότερο συχνές αιτίες είναι η τοξική αντίδραση φαρμάκων, η αντίδραση μετάγγισης αίματος και οι μεταμοσχεύσεις οργάνων. Υπήρχε λοιπόν μια σύνδεση με τα ενδοαγγειακά προϊόντα και μια πιθανή DIC.

 

Οι περισσότερες περιπτώσεις DIC διαγιγνώσκονται γρήγορα και ξαφνικά, που είναι η οξεία παρουσίαση. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπου αναπτύσσεται σταδιακά, εμφανιζόμενη σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι γνωστό ως χρόνια μορφή DIC και θα έφτανα στο σημείο να πω ότι πρόκειται για μια υποξεία μορφή DIC που είναι πολύ εύκολο να διαφύγει. Με τη χρόνια DIC μπορεί να εμφανιστεί ταυτόχρονη πήξη και αιμορραγία. Το κομμάτι της αιμορραγίας εμφανίζεται με αίμα στα ούρα, πονοκεφάλους και άλλα συμπτώματα που σχετίζονται με εγκεφαλικές αιμορραγίες, μώλωπες, φλεγμονές κόκκινες, μικρές κουκίδες στα άκρα, αιμορραγία στα σημεία των πληγών και αιμορραγία βλεννογόνων. που σημαίνει αιμορραγία από τα ούλα και τη μύτη. Σίγουρα είδα αύξηση των αιμορραγιών από τη μύτη και της αιμορραγίας από προηγούμενα σημεία πληγών. έλκη, καθώς και εξανθήματα που δεν μπορούσαν να εξηγηθούν. Τα συμπτώματα και τα σημάδια της πήξης του αίματος ήταν συμπτώματα όπως πόνοι στο στήθος, καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια, ΤΙΑ και πονοκέφαλοι είτε σχετίζονταν με αιμορραγία είτε όχι. Καθώς και συμπτώματα που σχετίζονταν με νεφρική ανεπάρκεια, λόγω της πήξης αυτών των μικρότερων αιμοφόρων αγγείων που πηγαίνουν στα νεφρά. Το αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο είναι ένας πολύ παρόμοιος τύπος πάθησης. Αλλά η βάση του αντιφωσφολιπιδικού συνδρόμου είναι μια αυτοάνοση διαταραχή που σημαίνει ότι το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος παράγει πρωτεΐνες -γνωστά ως αντισώματα- που λανθασμένα επιτίθενται στο ίδιο το σώμα ή στους ιστούς. Αυτό δίνει στο δέρμα το αλυσιδωτό αποτέλεσμα της διαταραχής της πήξης αλλά συνδέεται με ένα αυτοάνοσο εναύσματος. Βασικά, παρουσιάστηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο- υψηλή αρτηριακή πίεση που έβλεπα πολύ- πρώτη διάγνωση υψηλής αρτηριακής πίεσης, καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια, ΤΙΑ, προβλήματα καρδιακών βαλβίδων, επαναλαμβανόμενοι πονοκέφαλοι ή ημικρανίες, απώλεια όρασης, προβλήματα ισορροπίας και κινητικότητας, δυσκολία συγκέντρωσης ή καθαρής σκέψης,

 

Ο οξυδερκής ακροατής θα αρχίσει να σχηματίζει μια εικόνα για το τι μας έχουν πει για το Covid-19, και υπάρχουν ερευνητικές εργασίες που συνδέουν το Covid 19 με μια υποκείμενη αγγειακή νόσο. Μία από αυτές ήταν μια μελέτη με τίτλο "Covid 19- ξετυλίγοντας το κουβάρι της κλινικής εξέλιξης του σχεδόν τέλειου βιολογικού όπλου της Φύσης".

 

 

"Το SARS-Cov-2, που παρουσιάζεται ως σύνδρομο Covid-19, δεν είχε αναπνευστική βάση, αλλά μια υποκείμενη αγγειακή βάση. η οποία είχε ορισμένες φάσεις επώασης, πνευμονική φάση, προφλεγμονώδη φάση, (η οποία και πάλι μπαίνει σε μια διαδικασία κυτταροτοξικής φλεγμονής) και στη συνέχεια περνάει σε μια πρωτοθρομβική φάση . Το Covid-19 είναι μια θρομβωτική νόσος. επιπτώσεις για την πρόληψη, την αντιθρομβωτική θεραπεία και την παρακολούθηση.....

 

Αυτή η εικόνα μας δείχνει ορισμένους παράγοντες κινδύνου, ομοιοστατικές ανωμαλίες, καθώς και κλινικά αποτελέσματα. Υποδεικνύει αυξημένα επίπεδα D-dimer. Αναφέρει επίσης τη φλεβική θρομβοεμβολή, το έμφραγμα του μυοκαρδίου και τη διάχυτη ενδοαγγειακή πήξη που συνδέεται με τους υποτιθέμενους μηχανισμούς της πηκτικότητας καθώς και την παρθενογένεση της θρόμβωσης στο Covid-19...

 

Άρχισα να θέτω το ερώτημα, εάν είμαστε σε θέση να ανιχνεύσουμε ορισμένες συνδέσεις μεταξύ αγγειακών ανωμαλιών και του Covid-19, και βασίσαμε την προτεινόμενη θεραπεία μας στην πρωτεΐνη spike, η οποία περιλαμβάνει τις ενέσεις Pfizer και Moderna, δεν θα έπρεπε να αναζητούμε παρόμοιες παρενέργειες ή επιπλοκές από την ίδια ένεση;

 

Εάν επιβάλλουμε ορισμένες θεραπείες, πρέπει να κάνουμε τη δέουσα επιμέλεια για να βεβαιωθούμε για τις παρενέργειες και τις επιπλοκές, ιδίως σε μια εποχή όπου δεν έχουν υπάρξει μακροχρόνιες μελέτες." Και αυτό με οδήγησε στο να επικεντρωθώ στους D-dimers." ("Dr Rochagné Kilian - Blows the Whistle on Covid-19 Vaccines and D-Dimer Levels", Bitchute)

 

Η δήλωση του Kilian θα πρέπει να διαβαστεί ξανά και ξανά. Είναι η πιο λεπτομερής περιγραφή που έχουμε για τις μυστηριώδεις και βαθιά σκοτεινές μηχανορραφίες ενός εργαστηριακά κατασκευασμένου βιολογικού όπλου που, στην πραγματικότητα, στρέφει το αγγειακό και το ανοσοποιητικό σύστημα εναντίον του ατόμου που εμβολιάστηκε. Η διάχυτη ενδοαγγειακή πήξη και το αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο είναι ονόματα που είναι εντελώς άγνωστα στον αμερικανικό λαό, και όμως, αυτές οι φρικιαστικές καταστάσεις είναι τώρα υπεύθυνες για έναν αυξανόμενο αριθμό ασθενών που εμφανίζουν αιμορραγία, πήξη, πονοκεφάλους, εξανθήματα, μώλωπες, υψηλή αρτηριακή πίεση και φλεγμονή . Και - σε πιο ακραίες περιπτώσεις - πόνους στο στήθος, καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια, προβλήματα στις καρδιακές βαλβίδες και εγκεφαλικές αιμορραγίες. Μπορεί κανείς μόνο να μαντέψει πώς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα προσπαθήσουν να συγκαλύψουν αυτές τις εξαιρετικά σπάνιες και δυνητικά απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις;?

Όταν ο Kilian ρωτάει:

"Εάν είμαστε σε θέση να ανιχνεύσουμε ορισμένες συνδέσεις μεταξύ αγγειακών ανωμαλιών και Covid-19... δεν θα έπρεπε να αναζητούμε παρόμοιες παρενέργειες ή επιπλοκές από την ίδια ένεση;"

Μπίνγκο! Εάν η πρωτεΐνη spike που παράγεται από τα εμβόλια, προκαλεί την ίδια εσωτερική βλάβη με το Covid-19, τότε δεν θα έπρεπε οι γιατροί να περιμένουν να δουν τα ίδια συμπτώματα;

Ναι, θα έπρεπε. Και αν τα συμπτώματα είναι τα ίδια, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι βλάβες που προκαλούνται από τα εμβόλια να διαγιγνώσκονται λανθασμένα ως Covid-19.

 

Σκεφτείτε το αυτό για ένα λεπτό. Αυτό θα ήταν το τέλειο σενάριο για τους διαχειριστές της πανδημίας και τους δισεκατομμυριούχους υποστηρικτές τους, οι οποίοι θα ήθελαν πολύ να δουν το επικείμενο βουνό σφαγής να κατηγορείται για τον φθίνοντα ιό αντί για τη δική τους δηλητηριώδη-θανατηφόρα ένεση.

Και αυτή είναι η σατανική ιδιοφυΐα της στρατηγικής των παγκοσμιοποιητών: να αφαιρέσουν τα αποτυπώματα από το όπλο που καπνίζει πριν καν φτάσουν οι ερευνητές στον τόπο του εγκλήματος.

Το μέγεθος του σχεδιασμού που πρέπει να έχει γίνει σε αυτή την απάτη, είναι απλά εκπληκτικό.

https://www.unz.com/mwhitney/lethal-injection-frontline-e-r-doctor-gives-chilling-account-of-unusual-vaccine-induced-illness/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive