Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Καρδιολόγος που δήλωσε ότι: "δεν θα κλάψει στην κηδεία" των "εγωιστών" που δεν εμβολιάζονται, Πέθανε Ξαφνικά στον ύπνο του 2 εβδομάδες μετά την 3η δόση Covid

 

Ένας 52χρονος διακεκριμένος καρδιολόγος από το New Brunswick πέθανε ξαφνικά στον ύπνο του μόλις δύο εβδομάδες μετά το 3ο εμβόλιο Covid. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ο Dr. Sohrab Lutchmedial επιτέθηκε στους "εγωιστές" ανθρώπους που επιλέγουν να μην κάνουν το εμβόλιο Covid. "Για όσους δεν κάνουν το εμβόλιο για εγωιστικούς λόγους - ό,τι πεις - δεν θα κλάψω στην κηδεία τους" ανέφερε ο Dr. Lutchmedial σε ένα tweet του 2021 Ιουλίου...

Ο γιατρός πέθανε απροσδόκητα στις 8 Νοεμβρίου - μόλις δύο εβδομάδες αφότου έκανε το 3ο εμβόλιο στις 24 Οκτωβρίου.

Ο Sohrab έλαβε το 3ο εμβόλιο Covid στις 24 Οκτωβρίου, σύμφωνα με μια ανάρτηση στο Facebook.

Σύμφωνα με τα καναδέζικα μέσα ενημέρωσης, οι φίλοι, η οικογένεια και οι συνάδελφοι του Dr. Lutchmedial είναι σοκαρισμένοι από τον ξαφνικό θάνατό του.

Το CBC News μετέδωσε:

"Ένας διακεκριμένος καρδιολόγος του New Brunswick πέθανε, αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο κενό στο σύστημα και την κοινότητα, λένε οι συνάδελφοι.

Ο Dr. Sohrab Lutchmedial αφιέρωσε περισσότερα από 20 χρόνια στο New Brunswick Heart Centre και στη φροντίδα των ασθενών που πάσχουν από καρδιακές παθήσεις, αναφέρεται σε ανακοίνωση του προσωπικού του New Brunswick Heart Centre.

"Με βαθιά θλίψη αναφέρουμε τον ξαφνικό και απροσδόκητο θάνατο ενός συναδέλφου, φίλου, πατέρα, συνεργάτη και εμπνευσμένου πνεύματος", αναφέρει η ανακοίνωση.
Ο Lutchmedial πέθανε τη Δευτέρα στον ύπνο του στο σπίτι του στο Saint John", δήλωσε ο Jean-François Légaré, επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής στο New Brunswick Heart Centre. "Ήταν 52 ετών".

------------------

Δικτυογραφία:

Cardiologist Who Said He 'Won't Cry at Funeral' for 'Selfish' Unvaccinated People, Died Suddenly in His Sleep 2 Weeks After 3rd Covid Jab

https://humansarefree.com/2021/11/cardiologist-died-suddenly-after-3rd-covid-jab.html1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive