Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

ΤΡΟΜΟΣ στο φασιστικό καθεστώς Μητσοτάκη. ΤΡΕΜΟΥΝ τον άδικα φυλακισμένο Έλληνα. Αντιμέτωπος με σκληρό πειθαρχικό έλεγχο ο Ηλίας Κασιδιάρης – Πιθανή η απαγόρευση όλων των επικοινωνιών του

Ξανά στο στόχαστρο μπήκε ο πρόεδρος του κόμματος «Έλληνες για την Πατρίδα», Ηλίας Κασιδιάρης, καθώς παραβίασε την απόφαση που είχε ληφθεί σχετικά με τις επικοινωνίες του μέσα από τη φυλακή.  Υπενθυμίζεται πως στις 7 Οκτωβρίου, μετά από τηλεφωνήματά του που κάποιοι τα χαρακτήρισαν και τα αποκάλεσαν ως «διαγγέλματα μίσους», είχε αποφασιστεί ότι μπορεί να επικοινωνεί από το τηλέφωνο των φυλακών μόνο με την οικογένειά του και τον δικηγόρο του....     Πλέον, είναι αντιμέτωπος με σκληρό πειθαρχικό έλεγχο στις φυλακές, μετά από εντολή της γγ Αντιεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου, επειδή στις 24 Οκτωβρίου παραβίασε αυτή την απόφαση. Μάλιστα, αυτός ο έλεγχος μπορεί να φτάσει ακόμα και στην απαγόρευση όλων των επικοινωνιών του αλλά και στην αλλαγή κελιού.  Σημειώνεται ότι η έρευνα θα επεκταθεί και στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, καθώς ήταν δικό τους μέλημα να βρίσκονται δίπλα στον Κασιδιάρη, όταν επικοινωνεί και να διακόπτουν την επικοινωνία, όταν καταγράφονται συνομιλίες εκτός των προκαθορισμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive