Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Άλλος "σατανισμένος παπάς". Πέρασε ΚΑΙ τον Πορδοσάλτε. Μητροπολήτης Ναυπάκτου: «Ναζί και οπαδοί της Αρίας φυλής οι αντιεμβολιαστές»

Συνεχίζονται οι επιθέσεις των εκπροσώπων της Εκκλησίας της Ελλάδας, κατά των ανθρώπων εκείνων οι οποίοι δεν επιθυμούν να συμβιβαστούν στα πολιτικά και όχι υγειονομικά προστάγματα των εκπροσώπων της χώρας. Μετά τους επισκόπους Λαρίσης και Μεσσηνίας, ήρθε και ο επίσκοπος Ναυπάκτου για να προσθέσει ακόμα ένα λιθαράκι στα μηνύματα μίσους και διχασμού μέσω του εκάστοτε άμβωνα.....Κατά τον λόγο που έβγαλε στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά στη Λαμία, ο μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος επιδόθηκε σε ένα παραλήρημα ασυναρτησιών που είχαν ως στόχο τους αντιεμβολιαστές.

Συγκεκριμένα ούτε λίγο ούτε πολύ τους αποκάλεσε ναζιστές και οπαδούς της θεωρίας της Αρίας φυλής!  Στην συνέχεια έκανε λόγο για «δημοκρατία και ελεύθερους πολίτες» την ώρα που εξελίσσεται ένα παγκόσμιο ιατρικό πείραμα με την αναγκαστική συμμετοχή των πολιτών που εκβιάζονται από τις κυβερνήσεις, πρακτική που ασφαλώς παραπέμπει ευθέως στα ιατρικά πειράματα του αγγέλου του θανάτου, Γιόζεφ Μένγκελε.

Το δυσάρεστο είναι πως ο απλός λαός δεν έχει καταλάβει ακόμα, ότι η σύγχρονη Εκκλησία της Ελλάδος, υπό τα προστάγματα του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, έχει μετατραπεί σε μια αίρεση αίσχιστου είδους, και δεν έχει καμία σχέση με την Εκκλησία του Χριστού.

Ακούστε το αδιανόητο «κήρυγμα» του και προσπαθήστε να βγάλετε άκρη


1 σχόλιο:

  1. παπα ειμαι ο ταγματαρχης των SS Κουρτ Φον Μαγιερ θα ερθω σημερα να σε βρω να σε παω για ανακριση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive