Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

«Για να ζήσουμε στον τόπο μας»: Συναυλία αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους της Εύβοιας «Εμείς θα τα καταφέρουμε, θα συνεχίσουμε να ζούμε και να δουλεύουμε στον τόπο μας!»

Ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλε ο πυρόπληκτος λαός της βόρειας Εύβοιας, με τη συγκλονιστική παρουσία του στη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης και διεκδίκησης στον κόμβο της Στροφυλιάς, 

προαναγγέλλοντας κάθοδο στην Αθήνα στις αρχές Νοέμβρη. Χιλιάδες κάτοικοι... των χωριών της περιοχής, ρετσινάδες, αγρότες, κτηνοτρόφοι, μελισσοκόμοι, βιοπαλαιστές επαγγελματίες, μαζί με τις οικογένειές τους, έχοντας στο πλευρό τους εργαζόμενους από την υπόλοιπη Εύβοια, τη Στερεά Ελλάδα και την Αττική έδειξαν για μια ακόμη φορά την αποφασιστικότητα τους να αγωνιστούν για να πάρουν πίσω όλα όσα τους στέρησε η καταστροφική πυρκαγιά. Για αποζημιώσεις στο 100% της ζημιάς, για πραγματικά μέτρα στήριξης και αναπλήρωσης του χαμένου εισοδήματος, άμεση έναρξη αντιπλημμυρικών έργων, για συνολική βελτίωση των συνθηκών ζωής.

Δύναμη και κουράγιο στον πυρόπληκτο λαό της βόρειας Εύβοιας έδωσαν με τα τραγούδια τους οι Ρίτα Αντωνοπούλου, Σπύρος Γραμμένος, Παντελής Κυραμαργιος, Πολυξένη Καρακογλου, Βαγγέλης Κορακάκης και Νίκος Φακαρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive