Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Ξανά ”ο δρόμος είχε τη δική του ιστορία” στην Πάτρα.. Υπαίθριο πικ νικ σε πεζόδρομο της πόλης κατά της γκετοποίησης ανεμβολίαστων, υγειονομικού απαρτχάιντ!! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μήνυμα αντίστασης από την Πάτρα…Στα πρότυπα του κινήματος στις μεγαλουπόλεις ανά τον κόσμο διοργανώθηκε υπαίθριο πικ νικ στην κεντρική οδό Ρήγα Φεραίου (σημειολογική αναφορά) στο πεζοδρομοποιημένο της τμήμα κατά της γκετοποίησης των ανεμβολίαστων!!...

Είναι μια ευρέως διαδεδομένη τακτική που αντιμάχεται τον κοινωνικό αποκλεισμό του υγειονομικού απαρτχάιντ που καθιερώνει άνιση μεταχείριση πολιτών δημιουργεί πολίτες Β κατηγορίας αφού περιορίζει το δικαίωμα στην πρόσβαση μονομερώς για ανεμβολίαστους σε μια σειρά από χώρους και δραστηριότητες. Είναι ένα μέσο πάλης κάτι σαν καθιστική διαμαρτυρία με τη μορφή μποϊκοτάζ κατά μαγαζιών που αποκλείουν κόσμο με βάση πιστοποιητικό υγειονομικο-κοινωνικών φρονημάτων.


Αντιεμβολιαστές-Πικ νικ-Πάτρα

Αντιεμβολιαστες -Πικ Νικ -Πατρα1
ayafdkswix615ddb4bec22c
fqhbtzekzs615ddaead820f
lqeiqthweq615ddaee14827
vhagaljnxt615ddaedc395c
Λοίζος, ο Δρόμος είχε τη δική του ιστορία τραγουδούν οι ακτιβιστές της Πάτρας…Αυτά τα άλλα ”παιδιά από την Πάτρα” τραγουδούν ”ήταν μια λέξη μοναχά Ελευθερία”.….

dimpenews.com


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive