Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Ο κυβερνήτης της Βόρειας Καρολίνας αρνείται να παραιτηθεί αφού κατακρίνει την ομοφυλοφιλία, τον διεμφυλικότητα ως «βρωμιά».ΒΙΝΤΕΟ

Θα το χρησιμοποιήσω στο μέλλον γιατί, πάλι, είναι καιρός οι γονείς σε αυτήν την πολιτεία να πάρουν μια ισχυρή στάση για τα παιδιά τους », δήλωσε ο αντιστράτηγος Μαρκ Ρόμπινσον....RALEIGH, Βόρεια Καρολίνα ( LifeSiteNews ) - Ο Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης της Βόρειας Καρολίνας Μαρκ Ρόμπινσον αρνείται να κάνει πίσω αφού χτύπησε την «βρωμιά» του τρανσέξουαλ και της ομοφυλοφιλίας σε ένα πρόσφατα δημοσιευμένο βίντεο.Ο Ρόμπινσον έκανε τα σχόλιά του σε μια ομιλία που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, στην οποία καταδίκασε τη σεξουαλική προπαγάνδα υπέρ των ΛΟΑΤ στα σχολικά προγράμματα.

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος πουθενά στην Αμερική να λέει σε οποιοδήποτε παιδί για τον τρανσέξουαλ, την ομοφυλοφιλία, οποιαδήποτε βρωμιά», είπε τον Ιούνιο στην Βαπτιστική Εκκλησία του Άσμπερι. «Και ναι, το ονόμασα βρωμιά. Και αν δεν σου αρέσει που το ονόμασα βρωμιά, έλα να με δεις και θα σου εξηγήσω ».

«Timeρθε η ώρα να σταματήσουμε να κακοποιούνται αυτά τα παιδιά σε αυτά τα σχολεία και αυτό δεν πρόκειται να συμβεί έως ότου ο λαός του Θεού σηκωθεί και απαιτήσει διαφορετικά», πρόσθεσε.

Ο Ρόμπινσον, ένας αναγεννημένος χριστιανός και ο πρώτος αφροαμερικανός υποπλοίαρχος της Βόρειας Καρολίνας, επέκρινε επίσης το μαρξιστικό, υπέρ των ΛΟΑΤ κίνημα Black Lives Matter .

«Οι μαύρες ζωές δεν έχουν σημασία για τους Μαύρους Ζωές», είπε. «Ξέρεις πώς το ξέρω; Γιατί αν το έκαναν, ξέρετε πού θα ήταν αντί να βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα; Θα ήταν εκεί στο στέκι της συμμορίας, στο σπίτι του εμπόρου ναρκωτικών, και θα το κάψανε ».

«Θα ήταν κάτω στην κλινική για τις αμβλώσεις, αν το ζούσε ο Μαύρος», είπε ο Ρόμπινσον.

Δημοκρατικοί και ΛΟΑΤ ακτιβιστές ζήτησαν αμέσως την παραίτηση του υποπλοίαρχου αφού η Right Wing Watch, μια ομάδα υπεράσπισης που συνδέεται με τον Τζορτζ Σόρος , δημοσίευσε την Τετάρτη μια ηχογράφηση της ομιλίας του.

Ο υπολοχαγός Ρόμπινσον αρνήθηκε σταθερά να ζητήσει συγγνώμη ή να παραιτηθεί, ωστόσο, είπε στις τοπικές ειδήσεις την περασμένη εβδομάδα ότι «είναι καιρός οι γονείς σε αυτήν την πολιτεία να πάρουν μια ισχυρή στάση για τα παιδιά τους».

«Δεν θα τρομοκρατηθούμε. Δεν θα κάνουμε πίσω. Δεν θα αλλάξουμε τη γλώσσα μας », είπε σε συνέντευξή του στο WRAL. «Η γλώσσα που χρησιμοποίησα, δεν ντρέπομαι γι’ αυτό. Θα το χρησιμοποιήσω στο μέλλον γιατί, πάλι, είναι καιρός οι γονείς σε αυτήν την κατάσταση να πάρουν μια ισχυρή στάση για τα παιδιά τους ».

Η κριτική του κυβερνήτη Κούπερ «δεν έχει καμία διαφορά», συνέχισε ο Ρόμπινσον. «Βαρέθηκα τους ανθρώπους στα δεξιά να δαιμονοποιούνται για την ομιλία μας, ενώ οι αριστεροί καίνε, χτυπούν, ληστεύουν, λεηλατούν - καταλαμβάνουν ολόκληρες πόλεις και παίρνουν πάσο».

«Η ομοφυλοφιλία δεν είναι κουλτούρα. Η ομοφυλοφιλία είναι σεξουαλική προτίμηση και οι σεξουαλικές προτιμήσεις, πιστεύω, δεν χρειάζεται να συζητηθούν στα σχολεία μας ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive