Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Βροχερή βιοασφάλεια

Ελληνικός ήλιος μέσα από τα σύννεφα. Οι εποχές άλλαξαν και αυτή είναι μόνο η αρχή.
Στη βροχή ... η Αθήνα ... στη θάλασσα γιατί έχει πλημμυρίσει, είναι σαν τη χώρα.... Έχουν περάσει σχεδόν είκοσι χρόνια από τότε που οι υποδομές και τα σχετικά έργα, που γενικά αναλήφθηκαν για την αντιμετώπιση των πλημμυρών, έχουν πρακτικά σταματήσει. Και τότε οι ουρανοί άνοιξαν, τόσο πολύ προς την κατεύθυνση του άμεσου μέλλοντος.
Αθήνα δια θαλάσσης. 14 Οκτωβρίου (εθνικός τύπος)
Ο καταστροφισμός που υποστηρίζεται και επιδιώκεται από τους κοινωνικούς μηχανικούς, θέλει να πιστεύει ότι η κακοκαιρία της στιγμής είναι εξαιρετική, μόνο που αυτό δεν συμβαίνει. Ο σατανιστικός συμβολισμός των μυημένων έχει τολμήσει επίσης να αποδώσει το όνομα της Αθηνάς σε αυτό το νέο κύμα του καιρού.
Το Hybris τους προφανώς δεν γνωρίζει πλέον κανένα εμπόδιο γιατί η εποχή μας είναι επίσης εκείνη όπου βασιλεύει η σημασιολογία του μολυσματικού. Ας θυμηθούμε απλώς ότι η Αθηνά, πρώτα απ 'όλα με την ιδιότητα της θεάς της σοφίας, θεωρήθηκε προστάτιδα και προστάτιδα πολλών πόλεων της Ελλάδας, και συγκεκριμένα της Αθήνας. Έτσι η προστατευτική θεότητα ... με τη μορφή μιας «σκοτεινής δύναμης της φύσης» επιτίθεται στην πόλη του, τον προστατευόμενο του. 2 + 2 = 5!
Αθήνα δια θαλάσσης. 14 Οκτωβρίου (εθνικός τύπος)
Στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης, η κυβέρνηση του Μητσοτάκη, αυτός ο κοινωνιοπαθής, φίλος των παιδόφιλων και κερδοσκοπικός σύντροφος ... του Δασκάλου Μπουρλά της Pfizer, επαναλαμβάνει εκκλήσεις προς τον πληθυσμό, όπου το εχθρικό κράτος έχει ήδη χτυπήσει άλλη μια φορά.
Έτσι, αφού αφήσετε τη φωτιά, καταπιείτε ένα καλό μέρος του νησιού της Εύβοιας, για να αναθέσετε στη συνέχεια τη διαχείριση της δασικής έκτασης που κάηκε τον περασμένο Αύγουστο σε συνεργάτη του Λουξεμβούργου, η οποία ειδικεύεται στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών. ότι οι κάτοικοι των τόπων, στη συνέχεια εκκενώνουν ό, τι απομένει από τα χωριά τους. Ταυτόχρονα, καμία από τις βελτιώσεις που σχεδιάστηκαν και σε κάθε περίπτωση ανακοινώθηκαν τον Αύγουστο για την προστασία των δήμων από τις επιπτώσεις των τέλεια προβλέψιμων πλημμυρών, δεν πραγματοποιήθηκε. Πράξε λοιπόν.

Ο Μητσοτάκης στη βλακεία του. Αθήνα, Σεπτέμβριος 2021 (εθνικός τύπος)
Δεν έχει περάσει τόσο πολύς καιρός που ο Μητσοτάκης, ο υπουργός αλλοτρίωσης της ταυτότητάς του, επίσημα Πολιτισμού και οι κολλητοί τους, έκανε εκστασιασμούς μπροστά στο ... λεγόμενο έργο ενός σύγχρονου καλλιτέχνη στην Αθήνα. Μια καρέκλα, απλά σπασμένη. Ένας τσαρλατάνος ​​που πληρώθηκε με την εξουσία μεταξύ πολλών άλλων ... σε αυτόν τον αιώνα δημιουργών του χάους, επανενώθηκε τελικά για το τελευταίο μπουκέτο.

Και συμμετέχοντας σε αυτό το γνήσιο τελευταίο μπουκέτο, εδώ είναι το «Greek» Think Tank ELIAMEP, που πιέζει ανοιχτά για τον αφοπλισμό των ελληνικών νησιών του Αιγαίου, επειδή είναι η Άγκυρα που το απαιτεί. Το ΕΛΙΑΜΕΠ κρατά ... τη δεξαμενή αλατιού του Σόρου, ορισμένα μέλη του οποίου ανήκουν, όπως γνωρίζουμε, στην καμαρίλα των υπουργών Μητσοτάκη, όσο και ο Τσίπρας στο παρελθόν.

Η Ελλάδα σε κακές καιρικές συνθήκες. Έτσι, στη βροχή που έπεσε, το μήλο μας έπεσε από το δέντρο του, για παράδειγμα σε αυτό το βουνό της Θεσσαλίας, και θα πρέπει να το δαγκώσουμε, ήδη για να επιβιώσουμε. Ο οδηγός συναντήθηκε σε πρατήριο κοντά στα Μετέωρα, είναι επιπλέον τυπικός.

Το μήλο μας. Θεσσαλία, Οκτώβριος 2021

« Όταν ναυλώνετε το ψυγείο μου για τη μεταφορά φθαρτών τροφίμων, για παράδειγμα μεταξύ Κορίνθου και Θεσσαλονίκης, έχω ήδη δύο χιλιάδες ευρώ ντίζελ και περισσότερα από πεντακόσια ευρώ διόδια επιστροφής. Και μου ζητείται να μεταφέρω τα εμπορεύματα για τρεις χιλιάδες ευρώ, δηλαδή για πεντακόσια ευρώ καθαρά ... και παραπάνω. Δεν είναι λοιπόν η τιμή των μεταφορών που εκρήγνυται όπως λένε, αλλά η τιμή της ζωής μας που καταρρέει. Or, για να το θέσω έτσι ... είναι το τέλος για τον θάνατο, η γη του Άδη, τώρα δική μας. Οι εταιρείες δεν εισάγουν πλέον πια, πουλάνε τα αποθέματά τους αν είναι δυνατόν ».

"Την περασμένη εβδομάδα, οδηγούσα ένα άλλο φορτηγό, φορτωμένο με ακόμα λεγόμενα ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων. Αυτά τα ελαστικά, με την επισήμανση καινούργια, ωστόσο, είχαν περισσότερο από ένα χρόνο ... αρχαιότητας από την κατασκευή τους. Προέρχονται από την Κίνα, αλλά από την Κίνα, οι ροές δεν ακολουθούν πλέον, όσο οι παραγγελίες. Αυτός είναι ο νέος κανόνας. Μόνο τα ελαστικά από μια οικονομική μάρκα των οποίων τα εργοστάσια βρίσκονται στη γειτονική Σερβία, όταν φτάνουν εδώ, είναι σχετικά πρόσφατα. Ζήτω λοιπόν ... Βελιγράδι! "

Αθήνα δια θαλάσσης. 14 Οκτωβρίου (εθνικός τύπος)

Αθήνα ... δια θαλάσσης, μόνο που οι τελευταίοι τουρίστες μας επιμένουν στο ελληνικό τους καλοκαίρι, που έχει πεθάνει εδώ και λίγο καιρό. Κοντά στην Πελοπόννησο, οι αποβάθρες του νησιού του Πόρου εξακολουθούν να καταλαμβάνονται από ενοικιαζόμενα ιστιοφόρα. Ορισμένες από τις ενοικιάσεις είναι ωστόσο του 2020, αναβλήθηκαν ένα χρόνο αργότερα, λόγω ... Μεγάλης Επαναφοράς COVIDist. Η τελευταία κρουαζιέρα είναι η διασκέδαση όσο μπορεί.

Οι αποβάθρες του νησιού του Πόρου. Οκτώβριος 2021

Βορειότερα, είναι τώρα η πραγματική γη του πρώτου χιονιού του, πρώτα στον Όλυμπο και στη συνέχεια, στις κορυφές άλλων βουνών, όπως στη Θεσσαλία. Αλλαγή σκηνικού. Στο θεσσαλικό χωριό, για παράδειγμα, πολλοί άνθρωποι προμηθεύονται ξύλο, ντίζελ, κονσερβοποιημένα τρόφιμα, αποξηραμένα φρούτα, κεριά, λάμπες λαδιού, δοχεία αερίου ... ακόμα και φυσίγγια για μεγάλα θηράματα. « Ας πούμε ότι αυτός ο χειμώνας θα είναι ένας από όλους τους κινδύνους », όπως υποστηρίζει ο οδηγός μας. « Όλα μπορούν να σταματήσουν ανά πάσα στιγμή ... γιατί όλα αλλάζουν μπροστά στα μάτια μας ».

Μεταλλαγή λοιπόν. Η εκπαίδευση για τον κορονοϊό είχε την ημέρα της, καθώς το παγκόσμιο εμβόλιο έχει περάσει επίσης αυτό, ο κόσμος μας μπορεί επιτέλους να ανοίξει ... στη νέα του έλλειψη. Νέο μοντέλο, όπως υπογραμμίζει με τον δικό του τρόπο ο Ιταλός φιλόσοφος Giorgio Agamben, μιλώντας ενώπιον της Επιτροπής Συνταγματικών Υποθέσεων της Γερουσίας στη Ρώμη, μια ομιλία που λογοκρίθηκε φυσικά από το Facebook.

Το πρώτο χιόνι. Θεσσαλία, Οκτώβριος 2021 (τοπικός τύπος)

« Ένας μετασχηματισμός που είναι ακόμη πιο ύπουλος στο ότι, όπως στην περίπτωση του φασισμού, πραγματοποιείται χωρίς να υπάρχει καμία αλλαγή στο κείμενο του Συντάγματος, αλλά συμβαίνει κρυφά. Το μοντέλο που διαβρώνεται και διαγράφεται είναι αυτό των κοινοβουλευτικών δημοκρατιών με τα δικαιώματά τους, τις συνταγματικές τους εγγυήσεις και στη θέση τους αντικαθίσταται από ένα παράδειγμα διακυβέρνησης στο οποίο, στο όνομα της βιοασφάλειας και του ελέγχου, οι ατομικές ελευθερίες προορίζονται να είναι. υπόκειται σε αυξανόμενους περιορισμούς ».

"Η αποκλειστική εστίαση της προσοχής στις λοιμώξεις της υγείας μου φαίνεται ότι μας εμποδίζει να αντιληφθούμε τη σημασία αυτού του μεγάλου μετασχηματισμού και να συνειδητοποιήσουμε πώς οι ίδιες οι κυβερνήσεις δεν κουράζονται να μας υπενθυμίζουν ότι η ασφάλεια και οι καταστάσεις έκτακτης ανάγκης δεν είναι φαινόμενα. Παροδικά αλλά αποτελούν τη νέα μορφή κυβερνητικότητας ». Το

Στις ταβέρνες. Θεσσαλία, Οκτώβριος 2021

Στη συνέχεια, όμως, στις ταβέρνες με κρέας στη Θεσσαλία, πολλοί είναι εκείνοι που δεν πιστεύουν σε αυτό, ή όχι ακόμα στη νέα πραγματικότητα. Είναι ήδη κρύο και μόνο όσοι Θεσσαλοί εμβολιάστηκαν ή εφοδιάστηκαν με άλλο τρόπο, όλοι οι υπήκοοι της Αυτοκρατορίας, καλούνται τώρα να δείχνουν πάσο κάθε φορά που περνούν από τις πόρτες των ταβερνών τους. Θεσσαλία υπό τα Μετέωρα, όπως λέμε μερικές φορές, γη από κρέας, κυνήγι και μεζέ.

Else αλλιώς, η γη του τζατζάκι που γίνεται με τοπικό γιαούρτι, καρυκευμένο με ελαιόλαδο και βότανα όπως δυόσμο ή άνηθο, στο οποίο μπορείτε να προσθέσετε μια κουταλιά ξύδι. Τώρα όμως, ήδη από την παλιά Πελοπόννησο, μας προειδοποιούν ότι φέτος, το ελαιόλαδο θα είναι λιγοστό και κυρίως, θα είναι πολύ ακριβό. Είναι, εξάλλου, από αυτόν τον μήνα Οκτώβριο στα σούπερ μάρκετ, γιατί όπως και άλλα υποτιθέμενα βασικά τρόφιμα, η τιμή του έχει αυξηθεί κατά 30%.

Μετεωρίτες στη βροχή. Θεσσαλία, Οκτώβριος 2021

Ο καιρός έχει αλλάξει πολύ και αυτό είναι μόνο ένα μισόκαρδο ξεκίνημα. Το αίμα κάποιων ... θα κάνει έτσι το λάδι άλλων. Ο Sociopath Mitsotákis, για παράδειγμα, ξεπούλησε τη μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία που ανήκε μέχρι τώρα στην υποτιθέμενη Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, μια πώληση προς όφελος ενός διεθνούς λεγόμενου επενδυτικού ταμείου.

Η συναλλαγή με τη μαφία έγινε τον περασμένο Απρίλιο, αυτή η ασφαλιστική εταιρεία είχε αξία 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ αλλά πωλήθηκε για 230 εκατομμύρια ευρώ. Ο ψευδώνυμος επενδυτής δανείστηκε ακόμη και χρήματα ... από τον πωλητή για να ολοκληρώσει την αγορά του και όπως είχε τύχη, η κόρη του Μητσοτάκη προσλήφθηκε ... ως σερβιτόρα ιδεών, από το ίδιο επενδυτικό ταμείο τον Αύγουστο του ίδιου έτους.Η βροχή ... άρα είναι μόνο για τους άλλους και τον ήλιο, για τους απατεώνες μόνο στα χειριστήρια.

Στη συνέχεια θα περιμένουμε πολύ καιρό για να αντιμετωπίσουμε τις εργασίες ανάπτυξης για να αντιμετωπίσουμε τις πλημμύρες. Και οι ουρανοί άνοιξαν, ας πούμε, προς το άμεσο μέλλον. Για την αντιμετώπιση των «φαινομένων», ο Στυλιανάδης, αυτός ο Κύπριος από την κλίκα του Σόρος, που προήχθη σε υπουργό «Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής» στην Αθήνα υπό τον Μητσοτάκη, προτείνει να κλείσει ο στρατός τη νύχτα, μεταξύ μεσάνυχτα και 8 το πρωί, την εθνική οδό η οποία από τον Πειραιά διασχίζει τον οικισμό της Αθήνας με κατεύθυνση προς τα βόρεια.

Ερμής της ελληνικής κρίσης. Οκτώβριος, 2021

Το ίδιο ισχύει και για τον νότιο περιφερειακό δρόμο κοντά στη θάλασσα και για τους ίδιους λόγους. Η δημόσια υπηρεσία κατεβάζει τις κουρτίνες της και όσον αφορά τον ιδιωτικό τομέα, είναι και πάλι η τηλεργασία που προτείνεται μέχρι το Σάββατο, ένα είδος απαγόρευσης κυκλοφορίας, αυτή τη φορά το κλίμα σε τοπικό επίπεδο και προς το παρόν., Πολύ σύντομο.

Βαρύς καιρός, ώρα Αποκάλυψης. Ακόμη χειρότερα, οι Ηνωμένες Πολιτείες, μέσω του Τόνι Μπλίνκεν, Υπουργού Εξωτερικών υπό τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, άφησαν γνωστό ότι η Ελλάδα γίνεται επίσημα χώρος προετοιμασίας και δράσης σε μελλοντικό πόλεμο μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας. Στην πορεία, η κυβέρνηση της Αθήνας πρέπει να αφοπλίσει τα Δωδεκάνησα και ακόμη και αυτά του Ανατολικού Αιγαίου που βρίσκονται βορειότερα, αυτό ακριβώς συνέβη στην Κύπρο υπό τη δικτατορία των Συνταγματαρχών. Η εισβολή στην Κύπρο από τον στρατό της Άγκυρας το 1974.

Ο ελληνικός ήλιος τότε ανατέλλει πολύ αργά ... αλλά στο Greekcrisis, η Mimi και ο Hermès ξυπνούν εδώ και λίγο καιρό. Είναι και σεζόν ...

ΘΥΜΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ:
Το ιστολόγιο ζει χάρη στις δωρεές σας. Αν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, στηρίξτε μας. Σας ευχαριστώ !


Mimi και Hermès από την Greekcrisis. Οκτώβριος, 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive