Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Η οικονομική κρίση στην Ιταλία. Η Alitalia Airlines διαλύθηκε

  • Η Alitalia, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ιταλίας, διαλύθηκε μετά από 75 χρόνια δραστηριότητας. Η Alitalia Airlines πραγματοποίησε την τελευταία της πτήση το βράδυ της Παρασκευής... και έβαλε οριστικά τέλος στη δραστηριότητά της.

Η Alitalia διαλύθηκε μετά από σχεδόν 75 χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης και των οικονομικών προβλημάτων και η ITA Airline αγόρασε την Alitalia έναντι 90 εκατομμυρίων ευρώ.

Τουλάχιστον 8.000 από τους 11.000 υπαλλήλους της Alitalia έχουν χάσει τη δουλειά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ITA έχει προσλάβει περισσότερους από 2.000 υπαλλήλους της Alitalia.

Ο υπουργός Οικονομικής Ανάπτυξης της Ιταλίας Τζιανκάρλο Τζιοργέτι είχε πει προηγουμένως ότι η Alitalia ήταν μια εντελώς χρεοκοπημένη εταιρεία και δεν μπορούσε πλέον να σωθεί.

Εκατοντάδες εργαζόμενοι της Alitalia συγκεντρώθηκαν πρόσφατα σε έναν κεντρικό δρόμο στη Ρώμη για να ζητήσουν να μην διαλυθεί η εταιρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive