Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Η Μεγάλη Επαναφορά είναι το μεγάλο άλμα προς το θάνατο της Δύσης, το τεχνοκρατικό ένδυμα του ενστίκτου της αυτοκαταστροφής. Η Μεγάλη Επαναφορά είναι ο θάνατος........ΔΕΝ ΘΑ TO ΠΕΤΎΧΟΥΝ !!


Η Μεγάλη Επαναφορά είναι το μεγάλο άλμα προς το θάνατο της Δύσης, το τεχνοκρατικό ένδυμα του ενστίκτου της αυτοκαταστροφής. Η Μεγάλη Επαναφορά είναι ο θάνατος- δεν θα συμβεί, διότι είναι στο χέρι μας να διατηρήσουμε τη Ζωή και θα το κάνουμε.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ !!! ΕIΝΑΙ MONO ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟYΝΤΑΙ ΜEΧΡΙ ΘΑΝAΤΟΥ …….. και το τέλος τους θα είναι η Νυρεμβέργη 2!!!!! Μόνο ένα πάρα πολύ μικρό μέρος του Δυτικού Κόσμου αποδέχεται τα σχέδιά τους για τoν “GLOBAL” Reset !! Έχουν πανικοβληθεί !!! Η Ασία, η Ρωσία, η Κίνα, η Αφρική, η Λατινική Αμερική συνεχίζουν να ζουν τη ζωή τους και δεν δίνουν δεκάρα για τα σχέδια του Klaus Mengele του Davos και του Bill Gates!..

Φαίνεται ότι ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ , ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ...

Η Μεγάλη Επαναφορά είναι το μεγάλο άλμα προς το θάνατο της Δύσης, το τεχνοκρατικό ένδυμα του ενστίκτου της αυτοκαταστροφής. Η Μεγάλη Επαναφορά είναι ο θάνατος- δεν θα συμβεί, διότι είναι στο χέρι μας να διατηρήσουμε τη Ζωή και θα το κάνουμε. Τέλος του δρόμου……

Η ελπίδα τους ότι οι φτωχές ή αναδυόμενες χώρες θα δεχτούν να στερηθούν την καθημερινή τους ζωή επειδή εμείς θα τους κάνουμε διάλεξη, είναι μια σημαντική αυταπάτη- η απίστευτα αλαζονική ψευδαίσθηση των Δυτικών που δεν είναι πλέον οι κυρίαρχοι του κόσμου”.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕIΤΕ!!!!!!!  ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΚΟΛYΝΕΤΕ ΤΗ ΖΩH !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive