Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Πέφτουν οι μάσκες της Δημοκρατίας τους! Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής

Κύριοι της κυβέρνησης που ακούστηκε  η αντίθετη γνώμη  να φιμώνεται και να διώκεται ποινικά σε δημοκρατικά καθεστώτα! Πρωτοφανείς, στα ιστορικά χρονικά της μεταπολίτευσης, εισαγγελικές διώξεις ετοιμάζει η ανάλγητη κυβέρνηση της ΝΔ για αυτούς που επιχειρηματολογούν ενάντια στους εμβολιασμούς με ακλόνητα στοιχεία! Αν υλοποιηθεί αυτό μπαίνει επίσημα τέλος η Δημοκρατία στην χώρα μας!...Δηλαδή πλέον τέτοιες ειδήσεις όπως αυτές που παραθέτω δεν θα επιτρέπονται να δημοσιεύονται και θα αποκρύπτονται από τους Έλληνες πολίτες κύριε Μητσοτάκη και οι συν αυτώ μέλη της ΝΔ;                                             

1.Δημόσια  παραδοχή δια στόματοςκ. Βασιλακόπουλου, που τυγχάνει μέλος της εθνικής επιτροπής εμβολιασμών, ότι  τα εμβόλια για την αντιμετώπιση του covid-19 είναι πειραματικά!                                                       

2. 15.386 νεκροί και 726.965 σύμφωνα με τα στοιχεία του VAERS (Σύστημα Αναφορών Ανεπιθύμητων Παρενεργειών από τα εμβόλια) που χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ!                                             

3.Μολις το 0,05% των παρενεργειών από τα εμβόλια καταγράφονται στη χώρα μας όπως καταγγέλλει ο ιατρός του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου κ. Παναγιώτης Παπαγιαννάκης που βρίσκεται σε αναστολή εργασίας λόγω μη εμβολιασμού του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive