Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

"Δέκα λόγοι για τους οποίους ο SARS-CoV-2 είναι ένας "φανταστικός" και "θεωρητικός ιός". "Ποτέ δεν απομόνωσαν τον ιό"

Το ισπανικό περιοδικό για θέματα υγείας Salud δημοσίευσε ένα σπουδαίο άρθρο τον Νοέμβριο του 2020 με τίτλο "Απάτες και ψεύδη στον ιατρικό τομέα", όπου εκθέτει την έλλειψη αποδείξεων όχι μόνο για την απομόνωση του SARS-CoV-2, αλλά και για την απομόνωση άλλων προηγούμενων κορονοϊών (ανεπίσημη μετάφραση εδώ). Η απάτη είναι βαθιά. Ο Jon Rappoport έχει κάνει σπουδαία δουλειά αποκαλύπτοντας πώς το ίδιο ακριβώς σχέδιο απάτης παίχτηκε τη δεκαετία του 1980... (με τον Fauci επικεφαλής, που ηγήθηκε της απάτης), όταν οι επιστήμονες ισχυρίστηκαν ότι υπήρχε ένας νέος ιός που ονομαζόταν HIV και προκαλούσε το AIDS. Η απάτη-δημία του COVID μιμείται σε μεγάλο βαθμό άλλες ιστορικές ψεύτικες πανδημίες, όπως η πανδημία της γρίπης των χοίρων το 1976. Το άρθρο του Salud δηλώνει: "Το άρθρο είναι η Salud." Το άρθρο είναι Salud αναφέρει:

"Οι γενετικές αλληλουχίες που χρησιμοποιούνται στις PCR για την ανίχνευση των ύποπτων SARS-CoV-2 και για τη διάγνωση των περιπτώσεων ασθένειας και θανάτου που αποδίδονται στο Covid-19 υπάρχουν σε δεκάδες αλληλουχίες του ίδιου του ανθρώπινου γονιδιώματος και σε εκείνες περίπου εκατό μικροβίων. Και αυτό περιλαμβάνει τους εκκινητές ή εκκινητές, τα πιο εκτεταμένα τμήματα που λαμβάνονται τυχαία από το υποτιθέμενο "γονιδίωμά" τους και ακόμη και τα λεγόμενα "γονίδια-στόχους" που υποτίθεται ότι είναι ειδικά για τον "νέο κορονοϊό". Το τεστ είναι άχρηστο και όλα τα "θετικά" αποτελέσματα που έχουν προκύψει μέχρι στιγμής θα πρέπει να ακυρωθούν επιστημονικά και να κοινοποιηθούν στους πάσχοντες- και εάν έχουν αποβιώσει, στους συγγενείς τους. Ο Stephen Bustin, ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στον κόσμο στην PCR, λέει μάλιστα ότι υπό ορισμένες συνθήκες ο καθένας μπορεί να βγει θετικός!
...
Σας προειδοποιούμε από τον Μάρτιο: δεν μπορείτε να κάνετε ειδικές εξετάσεις για έναν ιό χωρίς να γνωρίζετε τα συστατικά του ιού που προσπαθείτε να ανιχνεύσετε. Και τα συστατικά δεν μπορούν να γίνουν γνωστά χωρίς να έχετε προηγουμένως απομονώσει/καθαρίσει τον ιό. Από τότε συνεχίζουμε να συσσωρεύουμε στοιχεία ότι κανείς δεν έχει απομονώσει τον SARS-CoV-2 και, το σημαντικότερο, ότι δεν μπορεί ποτέ να απομονωθεί ... Σε αυτή την έκθεση θα προσθέσουμε τα αποτελέσματα μιας συγκεκριμένης έρευνας που κάναμε από τα δεδομένα που δημοσιεύτηκαν για τον υποτιθέμενο SARS-CoV-2 και για τα πρωτόκολλα που ενέκρινε ο ΠΟΥ για τη χρήση της RT-PCR καθώς και τα δεδομένα που αντιστοιχούν στους υπόλοιπους "ανθρώπινους κορονοϊούς". Και τα συμπεράσματα είναι εξαιρετικά σοβαρά: κανένας από τους επτά "ανθρώπινους κοροναϊούς" δεν έχει πράγματι απομονωθεί και όλες οι αλληλουχίες των εκκινητών των αντίστοιχων PCR καθώς και εκείνες ενός μεγάλου αριθμού τμημάτων του υποτιθέμενου γονιδιώματός τους βρίσκονται σε διάφορες περιοχές του ανθρώπινου γονιδιώματος και σε γονιδιώματα βακτηρίων και αρχαίων...".

Θα συνεχίσω να αναρτώ αυτές τις πληροφορίες μέχρι να γκρεμιστεί και να καεί αυτό το τεράστιο ψέμα και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας!

Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά το παρακάτω άρθρο και μάθετε ποια είναι η πραγματική αλήθεια για το "Sars-Cov-2" και το "COVID-19":

===================================

 

Δέκα λόγοι για τους οποίους ο SARS-CoV-2 είναι ένας "φανταστικός" και "θεωρητικός ιός". "Ποτέ δεν απομόνωσαν τον ιό"

Από Makia Freeman

 

   Η ΙΣΤΟΡΙΑ:

   Ο ιός SARS-CoV-2 που φέρεται να προκαλεί το COVID δεν έχει ακόμη, μέχρι σήμερα, απομονωθεί. Αμέτρητες κυβερνήσεις και οργανισμοί σε όλο τον κόσμο δεν έχουν καταφέρει να παρουσιάσουν στοιχεία για την ύπαρξή του, όταν προκλήθηκαν.

   ΟΙ ΕΠΙΠΤΏΣΕΙΣ:

   Ο κόσμος έχει ακινητοποιηθεί και οι ζωές των ανθρώπων έχουν αποδεκατιστεί εξαιτίας ενός ψέματος και μιας δεισιδαιμονίας που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η μεγαλύτερη απάτη που διαπράχθηκε ποτέ σε βάρος της ανθρωπότητας στο σύνολό της.

*****

 

Ο φανταστικός και θεωρητικός ιός γνωστός ως SARS-CoV-2, μια έννοια που έχει χρησιμοποιηθεί από τους διαχειριστές της ΝΔΤ (Νέας Τάξης Πραγμάτων) για να καταστρέψουν τον κόσμο, αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο καθώς περνούν οι μήνες.

Παρόλο που όσοι πιστεύουν στη λατρεία COVID - τόσο αυτοί που ενορχηστρώνουν την απάτη-δημία όσο και αυτοί που ακολουθούν τυφλά - θα επιμείνουν ότι ο ιός είναι πραγματικός, η αλήθεια είναι ότι δεν έχει υπάρξει ακόμη καμία αδιάσειστη ή πειστική απόδειξη ότι υπάρχει ένας πραγματικός ιός SARS-CoV-2.

Οι παραδοχές κυβερνητικών επιστημόνων και οργανισμών παγκοσμίως, καθώς και οι παραλείψεις και οι συσκοτίσεις από τους ίδιους αυτούς ανθρώπους και οργανισμούς, αποκαλύπτουν τη συγκλονιστική αλήθεια. Όσο δύσκολο κι αν είναι για τους λάτρεις του COVID να το παραδεχτούν, ο αυτοκράτορας πραγματικά δεν έχει ρούχα.

Δεν υπάρχει κανένας ιός, παρά μόνο μια ψηφιακή, θεωρητική αφηρημένη εικόνα που δημιουργήθηκε σε έναν υπολογιστή από μια γονιδιωματική βάση δεδομένων. Ο ιός δεν έχει ποτέ απομονωθεί, καθαριστεί, αλληλουχηθεί, χαρακτηριστεί και αποδειχθεί 100% ότι υπάρχει.

Δεν το πιστεύετε; Δεν πειράζει, είναι καλό να είστε σκεπτικιστές. Δείτε μόνοι σας τα παρακάτω στοιχεία και αποφασίστε για τον εαυτό σας.

 

#1 SARS-CoV-2 ο θεωρητικός ιός: Ο ιός δεν έχει ποτέ απομονωθεί σύμφωνα με τα αξιώματα του Koch ή τα αξιώματα του Rivers

Θα ξεκινήσουμε με αυτό, γιατί αυτό είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της όλης απάτης. Όλες οι παρακάτω πληροφορίες και αποδείξεις που ακολουθούν απορρέουν από το γεγονός ότι οι λεγόμενοι ειδικοί δεν έχουν ποτέ απομονώσει και καθαρίσει τον ιό σύμφωνα με το χρυσό πρότυπο των αξιωμάτων του Koch, ή ακόμη και των τροποποιημένων αξιωμάτων του River. Τα αξιώματα του Koch είναι τα εξής:

1.    Ο μικροοργανισμός πρέπει να ταυτοποιείται σε όλα τα άτομα που πάσχουν από την ασθένεια, αλλά όχι σε υγιή άτομα.
2.    Ο μικροοργανισμός μπορεί να απομονωθεί από το πάσχον άτομο και να καλλιεργηθεί σε καλλιέργεια.
3.    Όταν εισαχθεί σε ένα υγιές άτομο, ο καλλιεργημένος μικροοργανισμός πρέπει να προκαλέσει ασθένεια.
4.    Ο μικροοργανισμός πρέπει στη συνέχεια να απομονωθεί εκ νέου από τον πειραματικό ξενιστή και να διαπιστωθεί ότι είναι πανομοιότυπος με τον αρχικό μικροοργανισμό.

Τα αξιώματα του Rivers προτάθηκαν από τον Thomas M. Rivers το 1973 για να τεκμηριωθεί ο ρόλος ενός συγκεκριμένου ιού ως αιτία μιας συγκεκριμένης νόσου. Πρόκειται για τροποποιήσεις των αξιωμάτων του Koch. Έχουν ως εξής:

 

1.    Ο ιϊκός παράγοντας πρέπει να βρίσκεται είτε στα σωματικά υγρά του ξενιστή (ζώου ή φυτού) κατά τη στιγμή της νόσου είτε σε κύτταρα που εμφανίζουν αλλοιώσεις ειδικές για την εν λόγω νόσο.

2.  Το υλικό του ξενιστή με τον ιικό παράγοντα που χρησιμοποιείται για τον εμβολιασμό του υγιούς ξενιστή (οργανισμός δοκιμής) πρέπει να είναι απαλλαγμένο από κάθε άλλο μικροοργανισμό.

3.   Ο ιογενής παράγοντας που λαμβάνεται από τον μολυσμένο ξενιστή πρέπει να προκαλεί τη συγκεκριμένη ασθένεια σε κατάλληλο υγιή ξενιστή ή/και να παρέχει αποδείξεις μόλυνσης προκαλώντας το σχηματισμό αντισωμάτων ειδικών για τον εν λόγω παράγοντα.

4.   Παρόµοιο υλικό (ιικό σωµατίδιο) από τον πρόσφατα µολυσµένο ξενιστή (οργανισµός δοκιµής) πρέπει να αποµονώνεται και να είναι ικανό να µεταδώσει τη συγκεκριµένη ασθένεια σε άλλους υγιείς ξενιστές.

 

Όποιο σύνολο αξιωμάτων και αν χρησιμοποιηθεί, ο SARS-CoV-2 αποτυγχάνει στο τεστ. Ο Dr. Andrew Kaufman εξηγεί πολύ καλά το γιατί σε αυτό το βίντεο. Ο κορονοϊός SARS-CoV-2 (που φέρεται να προκαλεί την ασθένεια COVID-19) δεν έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει μόνο σε άρρωστους ανθρώπους και όχι σε υγιείς.

 

Ο ιός δεν έχει απομονωθεί ποτέ, κάτι που πρέπει να γίνει με κατάλληλο εξοπλισμό, όπως ηλεκτρονικά μικροσκόπια, και το οποίο δεν μπορεί να επιτευχθεί μέσω αξονικών τομογραφιών (όπως χρησιμοποιούσαν οι Κινέζοι) και του ελαττωματικού τεστ RT-PCR.

Η μελέτη της 24ης Ιανουαρίου 2020 που δημοσιεύθηκε στο New England Journal of Medicine με τίτλο: A Novel Coronavirus from Patients with Pneumonia in China, 2019 περιγράφει πώς οι επιστήμονες κατέληξαν στην ιδέα του COVID-19: πήραν δείγματα πνευμονικού υγρού και εξήγαγαν RNA από αυτά χρησιμοποιώντας τη δοκιμή PCR.

Ομολογούν ότι ο κοροναϊός απέτυχε στα αξιώματα του Koch:

"Η περαιτέρω ανάπτυξη ακριβών και γρήγορων μεθόδων για την ταυτοποίηση άγνωστων παθογόνων του αναπνευστικού συστήματος εξακολουθεί να είναι απαραίτητη ... η μελέτη μας δεν πληροί τα αξιώματα του Koch".

#2 SARS-CoV-2 ο θεωρητικός ιός: Κορυφαίος Κινέζος επιστήμονας παραδέχτηκε ότι δεν απομόνωσαν ποτέ τον ιό

Όλοι οι ισχυρισμοί ότι απομονώθηκε ο ιός SARS-CoV-2 αποδείχθηκαν αβάσιμοι. Εν τω μεταξύ, υπήρξαν πραγματικές παραδοχές από αξιωματούχους ότι δεν τον απομόνωσαν. Ο επικεφαλής επιδημιολόγος του κινεζικού CDC (Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών) παραδέχτηκε ότι: "δεν απομόνωσαν τον ιό" σε αυτό το βίντεο κλιπ.

 

#3 SARS-CoV-2 ο θεωρητικός ιός: CDC δήλωσε ότι δεν υπήρχε ποσοτικά προσδιορισμένη απομόνωση.

Το CDC των ΗΠΑ (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) στην έκθεση του Ιουλίου 2020 CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel παραδέχεται ότι είχε εκτελέσει δοκιμές PCR με βάση όχι ένα πραγματικό απομονωμένο ιό (ένα πραγματικό δείγμα ή δείγμα που λήφθηκε από μολυσμένο άνθρωπο), αλλά μάλλον "αποθέματα" "μεταγραμμένου RNA" που λήφθηκαν από μια τράπεζα γονιδίων για να "μιμηθούν το κλινικό δείγμα":

"Δεδομένου ότι δεν υπήρχαν ποσοτικοποιημένα απομονωμένα στελέχη του ιού 2019-nCoV για χρήση από το CDC κατά τη στιγμή που αναπτύχθηκε η δοκιμή και διεξήχθη αυτή η μελέτη, οι δοκιμασίες που σχεδιάστηκαν για την ανίχνευση του RNA του 2019-nCoV δοκιμάστηκαν με χαρακτηρισμένα αποθέματα in vitro μεταγραφέντος RNA πλήρους μήκους (γονίδιο N- GenBank accession: MN908947.2) γνωστού τίτλου (αντίγραφα RNA/μL) που προστέθηκαν σε αραιωτικό που αποτελείται από εναιώρημα ανθρώπινων κυττάρων A549 και μέσο μεταφοράς ιού (VTM) για να μιμηθούν το κλινικό δείγμα." (σελ. 43)

#4 SARS-CoV-2 ο θεωρητικός ιός: Το CDC παραδέχτηκε ότι έφτιαξαν έναν ψηφιακό ιό από 30.000 ζεύγη βάσεων χρησιμοποιώντας 37 πραγματικά ζεύγη βάσεων δείγματος

Όπως αναφέρθηκε στο προηγούμενο άρθρο μου SARS-CoV-2: Ο συρραμμένος, Φρανκενστάιν ιός, το CDC έχει ήδη παραδεχτεί ότι ο SARS-CoV-2 είναι ένας ψηφιακός ιός που δημιουργήθηκε από υπολογιστή και όχι ένας πραγματικός ζωντανός ιός. Όπως έγραψα:

"Με άλλα λόγια, πρόκειται για έναν ιό Φρανκενστάιν, ο οποίος έχει επινοηθεί και συρραφεί χρησιμοποιώντας αλληλουχίες γονιδιωματικών βάσεων δεδομένων (κάποιες από αυτές είναι ιογενείς, κάποιες όχι). Ποτέ δεν έχει καθαριστεί και απομονωθεί σωστά, ώστε να μπορεί να αλληλουχηθεί από άκρη σε άκρη μόλις προέλθει από ζωντανό ιστό- αντίθετα, είναι απλώς ψηφιακά συναρμολογημένος από μια βάση δεδομένων υπολογιστή. Σε αυτό το έγγραφο, οι επιστήμονες του CDC δηλώνουν ότι πήραν μόλις 37 ζεύγη βάσεων από ένα γονιδίωμα 30.000 ζευγών βάσεων, πράγμα που σημαίνει ότι περίπου το 0,001% της αλληλουχίας του ιού προέρχεται από πραγματικά ζωντανά δείγματα ή πραγματικό σωματικό ιστό. Με άλλα λόγια, πήραν αυτά τα 37 τμήματα και τα έβαλαν σε ένα πρόγραμμα υπολογιστή, το οποίο συμπλήρωσε τα υπόλοιπα ζεύγη βάσεων. Αυτό το βήμα δημιουργίας μέσω υπολογιστή συνιστά επιστημονική απάτη".

Σε αυτό το άρθρο: «Στη μελέτη του Ιουνίου οι επιστήμονες του CDC προβαίνουν σε 2 ομολογίες για το COVID που καταρρίπτουν την επίσημη αφήγηση»  αποκαλύπτω πώς το CDC παραδέχτηκε στη μελέτη του ότι προέκτεινε τον ψεύτικο ιό του. Ακολουθεί το απόσπασμα:

"Η αλληλούχιση ολόκληρου γονιδιώματος
Σχεδιάσαμε 37 ζεύγη εμφωλευμένων (nested) PCR που καλύπτουν το γονιδίωμα με βάση την αλληλουχία αναφοράς του κοροναϊού (GenBank accession no. NC045512). Εκχυλίσαμε νουκλεϊκό οξύ από απομονώσεις και ενισχύσαμε με τη χρήση των 37 επιμέρους εμφωλευμένων PCR."

Ένας άλλος τρόπος για να το πούμε αυτό είναι ότι ο "ιός" κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας μια τεχνική που ονομάζεται de novo assembly, η οποία είναι μια μέθοδος για την κατασκευή γονιδιωμάτων από ένα μεγάλο αριθμό (μικρών ή μεγάλων) τμημάτων DNA, χωρίς να υπάρχει εκ των προτέρων γνώση της σωστής αλληλουχίας ή της σειράς αυτών των τμημάτων. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι' αυτήν εδώ.

 

#5 SARS-CoV-2 ο θεωρητικός ιός: Το ευρωπαϊκό έγγραφο Corman-Drosten χρησιμοποίησε ένα "In Silico" (θεωρητικό, κατασκευασμένο με χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή) γονιδίωμα ενός "in silico" ιού

μελέτη των Corman-Drosten παραδέχεται ότι χρησιμοποίησαν μια θεωρητική αλληλουχία ιού για όλες τις εργασίες και τους υπολογισμούς τους. Οι ίδιοι, όπως και το CDC και κάθε κυβέρνηση και υπηρεσία, ισχυρίζονται ότι αυτό έγινε μόνο επειδή δεν υπήρχε ποτέ διαθέσιμο απομονωμένο δείγμα. Αναρωτιέμαι αν κάποιος από αυτούς τους επιστήμονες αναρωτήθηκε ποτέ ΓΙΑΤΙ δεν υπήρξε ποτέ διαθέσιμο το απομονωμένο δείγμα;;;

"Στην παρούσα περίπτωση του 2019-nCoV, απομονώσεις του ιού ή δείγματα από μολυσμένους ασθενείς δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής διαθέσιμα στη διεθνή κοινότητα δημόσιας υγείας".

Μια μεταγενέστερη μελέτη που αναδεικνύει τα μοιραία ελαττώματα της εργασίας των Corman-Drosten δημοσιεύθηκε με τίτλο External peer review of the RTPCR test to detect SARS-CoV-2 reveals 10 major scientific flaws at the molecular and methodological level: consequences for false positive results. Επισημαίνει πώς οι συγγραφείς χρησιμοποίησαν in silico ή θεωρητικές αλληλουχίες από τράπεζες υπολογιστών και όχι πραγματικά απομονωμένα δείγματα από μολυσμένους ανθρώπους. Το "in silico" είναι η ψευδολατινική λέξη για το "θεωρητικό"- σε απλά αγγλικά, τα συνώνυμα του θεωρητικού είναι "φανταστικό" και "φτιαχτό".

"Το πρώτο και μείζον ζήτημα είναι ότι ο νέος κορονοϊός SARS-CoV-2 (στη δημοσίευση ονομάζεται 2019-nCoV και τον Φεβρουάριο του 2020 ονομάζεται SARS-CoV-2 από μια διεθνή κοινοπραξία εμπειρογνωμόνων σε θέματα ιών) βασίζεται σε in silico (θεωρητικές) αλληλουχίες, οι οποίες παραδόθηκαν από ένα εργαστήριο στην Κίνα, επειδή εκείνη τη στιγμή ούτε υλικό ελέγχου μολυσματικού ("ζωντανού") ή αδρανοποιημένου SARS-CoV-2 ούτε απομονωμένο γονιδιωματικό RNA του ιού ήταν διαθέσιμο στους συγγραφείς. Μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί επικύρωση από τους συγγραφείς με βάση απομονωμένους ιούς SARS-CoV-2 ή RNA πλήρους μήκους αυτών.
...
Παρ' όλα αυτά, αυτές οι in silico αλληλουχίες χρησιμοποιήθηκαν για την ανάπτυξη μιας μεθοδολογίας δοκιμής RT-PCR για την ταυτοποίηση του προαναφερθέντος ιού. Το μοντέλο αυτό βασίστηκε στην υπόθεση ότι ο νέος ιός μοιάζει πολύ με τον ιό SARS-CoV του 2003 (εφεξής SARS-CoV-1), καθώς και οι δύο είναι β-κορονοϊοί ... Εν ολίγοις, ένας σχεδιασμός που βασίζεται απλώς σε στενούς γενετικούς συγγενείς δεν εκπληρώνει τον στόχο για μια "ισχυρή διαγνωστική δοκιμή", καθώς αναπόφευκτα θα εμφανιστεί διασταυρούμενη αντιδραστικότητα και, επομένως, ψευδώς θετικά αποτελέσματα. Η επικύρωση έγινε μόνο όσον αφορά τις in silico (θεωρητικές) αλληλουχίες και εντός του εργαστηριακού περιβάλλοντος και όχι όπως απαιτείται για in-vitro διαγνωστικές εξετάσεις με απομονωμένο γονιδιωματικό ιϊκό RNA. Αυτό ακριβώς το γεγονός δεν έχει αλλάξει ακόμη και μετά από 10 μήνες από την εισαγωγή της εξέτασης στη διαγνωστική ρουτίνας". (η έμφαση προστίθεται)

#6 SARS-CoV-2 ο θεωρητικός ιός: Η βρετανική κυβέρνηση δεν μπορούσε να προσκομίσει αποδείξεις

Οι κυβερνήσεις πολλών εθνών σε όλο τον κόσμο δεν μπόρεσαν να παρουσιάσουν έναν πραγματικό ιό ούτε όταν κλήθηκαν να το κάνουν. Περισσότερες αποδείξεις που αποδεικνύουν ότι ο "ιός" είναι κατασκευασμένος σε μια βάση δεδομένων υπολογιστή από μια ψηφιακή τράπεζα γονιδίων έρχονται από την Frances Leader, η οποία ρώτησε τον βρετανικό οργανισμό MHRA (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency) εάν χρησιμοποιήθηκε ένας πραγματικός απομονωμένος ιός για την παρασκευή του εμβολίου COVID. Η Leader διαπίστωσε ότι τα πρωτόκολλα του ΠΟΥ που χρησιμοποίησε η Pfizer για την παραγωγή του mRNA δεν φαίνεται να εντοπίζουν καμία νουκλεοτιδική αλληλουχία που να είναι μοναδική για τον ιό SARS-CoV-2.

Η Leader ρώτησε αν ο "ιός" ήταν στην πραγματικότητα μια γονιδιωματική αλληλουχία που δημιουργήθηκε από υπολογιστή, και τελικά η MHRA επιβεβαίωσε ότι δεν είχαν πραγματικό δείγμα:

"Το πρότυπο DNA δεν προέρχεται απευθείας από απομονωμένο ιό από μολυσμένο άτομο".

Τον Ιούλιο του 2020, μια ομάδα ανήσυχων ακαδημαϊκών έγραψε επιστολή προς τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Boris Johnson, στην οποία του ζητούσε να προσκομίσει επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο "ιός" SARS-CoV-2 έχει απομονωθεί. Μέχρι σήμερα δεν έχουν λάβει απάντηση. Ομοίως, ο Βρετανός ερευνητής Andrew Johnson υπέβαλε αίτημα βάσει του Νόμου για την Ελευθερία της Πληροφόρησης προς την Δημόσια Υγεία της Αγγλίας (PHE). Τους ζήτησε να του παράσχουν τα αρχεία τους που περιγράφουν την απομόνωση του ιού SARS-COV-2, στα οποία απάντησαν:

"Το PHE μπορεί να επιβεβαιώσει ότι δεν κατέχει πληροφορίες με τον τρόπο που προτείνει το αίτημά σας".

#7 SARS-CoV-2 ο θεωρητικός ιός: Αυστραλιανή κυβέρνηση δεν μπορούσε να προσκομίσει αποδείξεις

Σε άλλα έθνη της Κοινοπολιτείας είναι ακριβώς η ίδια ιστορία. Στην Αυστραλία επιστήμονες από το Ινστιτούτο Doherty ανακοίνωσαν ψευδώς ότι είχαν απομονώσει τον ιό SARS-CoV-2. Όταν τους ζητήθηκε να διευκρινίσουν οι επιστήμονες είπαν:

"Έχουμε σύντομες αλληλουχίες (RNA) από το διαγνωστικό τεστ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις διαγνωστικές εξετάσεις".

 

Ίσως αυτός να είναι ο λόγος αυτής της αποποίησης ευθύνης από την αυστραλιανή κυβέρνηση:

"Η αξιοπιστία των δοκιμών COVID-19 είναι αβέβαιη λόγω της περιορισμένης βάσης στοιχείων... Υπάρχουν περιορισμένα στοιχεία για την αξιολόγηση της ακρίβειας και της κλινικής χρησιμότητας των διαθέσιμων δοκιμών COVID-19".

#8 SARS-CoV-2 ο θεωρητικός ιός: Η καναδική κυβέρνηση δεν μπόρεσε να προσκομίσει αποδείξεις

Η ερευνήτρια Christine Massey υπέβαλε παρόμοιο αίτημα για την ελευθερία της πληροφόρησης στον Καναδά, στο οποίο απάντησε η καναδική κυβέρνηση:

"Έχοντας ολοκληρώσει μια ενδελεχή έρευνα, με λύπη μας σας ενημερώνουμε ότι δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε κανένα αρχείο που να ανταποκρίνεται στο αίτημά σας".

[Η πλήρης επιστολή του Health Canada / Santé Canada βρίσκεται στις Πηγές]

 

#9 SARS-Cov-2 ο θεωρητικός ιός: Πάνω από 40 ιδρύματα παγκοσμίως δεν μπορούν να απαντήσουν στο βασικό ερώτημα

Στην πραγματικότητα, η Christine Massey και ο συνάδελφός της στη Νέα Ζηλανδία

"έχουν υποβάλει αιτήματα Ελευθερίας της Πληροφορίας σε διάφορα ιδρύματα στον Καναδά, τη Ν. Ζηλανδία, την Αυστραλία, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ κ.λπ. ζητώντας οποιαδήποτε αρχεία που περιγράφουν την απομόνωση ενός "ιού COVID-19" (γνωστού και ως "SARS-COV-2") από ένα ανόθευτο δείγμα που λήφθηκε από έναν άρρωστο άνθρωπο ... Από τις 16 Δεκεμβρίου 2020, >40 ιδρύματα στον Καναδά, τις ΗΠΑ, Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία, Ιρλανδία, Δανία και το ευρωπαϊκό CDC έχουν παράσχει τις απαντήσεις τους και κανένα δεν μπόρεσε να εντοπίσει κανένα αρχείο που να περιγράφει την απομόνωση οποιουδήποτε "ιού COVID-19" ή αλλιώς "SARS-COV-2" απευθείας από ασθενή που νοσεί".

Η Massey δημοσιεύει τις απαντήσεις τους εδώ και εδώ.

 

#10 SARS-Cov-2 ο θεωρητικός ιός: Οι προηγούμενοι κορονοϊοί δεν έχουν απομονωθεί

Το ισπανικό περιοδικό υγείας Salud  δημοσίευσε ένα σπουδαίο άρθρο τον Νοέμβριο του 2020 με τίτλο: "Απάτες και ψεύδη στον ιατρικό τομέα", όπου εκθέτει την έλλειψη αποδείξεων όχι μόνο για την απομόνωση του SARS-CoV-2, αλλά και για την απομόνωση άλλων προηγούμενων κορονοϊών (ανεπίσημη μετάφραση εδώ). Η απάτη είναι βαθιά. Ο Jon Rappoport έχει κάνει σπουδαία δουλειά αποκαλύπτοντας πώς το ίδιο ακριβώς σχέδιο απάτης παίχτηκε τη δεκαετία του 1980 (με τον Fauci επικεφαλής, που ηγήθηκε της απάτης), όταν οι επιστήμονες ισχυρίστηκαν ότι υπήρχε ένας νέος ιός που ονομαζόταν HIV και προκαλούσε το AIDS. Η απάτη-δημία του COVID μιμείται σε μεγάλο βαθμό άλλες ιστορικές ψεύτικες πανδημίες, όπως η πανδημία της γρίπης των χοίρων το 1976. Το άρθρο της Salud δηλώνει:

"Οι γενετικές αλληλουχίες που χρησιμοποιούνται στις PCR για την ανίχνευση των ύποπτων SARS-CoV-2 και για τη διάγνωση των περιπτώσεων ασθένειας και θανάτου που αποδίδονται στο Covid-19 υπάρχουν σε δεκάδες αλληλουχίες του ίδιου του ανθρώπινου γονιδιώματος και σε εκείνες περίπου εκατό μικροβίων. Και αυτό περιλαμβάνει τους εναρκτήρες ή εκκινητές, τα πιο εκτεταμένα τμήματα που λαμβάνονται τυχαία από το υποτιθέμενο "γονιδίωμά" τους και ακόμη και τα λεγόμενα "γονίδια-στόχους" που υποτίθεται ότι είναι ειδικά για τον "νέο κορονοϊό". Το τεστ είναι άχρηστο και όλα τα "θετικά" αποτελέσματα που έχουν προκύψει μέχρι στιγμής θα πρέπει να ακυρωθούν επιστημονικά και να κοινοποιηθούν στους πάσχοντες- και αν έχουν αποβιώσει, στους συγγενείς τους. Ο Stephen Bustin, ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στον κόσμο στην PCR, λέει μάλιστα ότι υπό ορισμένες συνθήκες ο καθένας μπορεί να βγει θετικός!
...
Σας προειδοποιούμε από τον Μάρτιο: δεν μπορείτε να κάνετε ειδικές εξετάσεις για έναν ιό χωρίς να γνωρίζετε τα συστατικά του ιού που προσπαθείτε να ανιχνεύσετε. Και τα συστατικά δεν μπορούν να γίνουν γνωστά χωρίς να έχετε προηγουμένως απομονώσει/καθαρίσει τον ιό. Από τότε συνεχίζουμε να συσσωρεύουμε στοιχεία ότι κανείς δεν έχει απομονώσει τον SARS-CoV-2 και, το σημαντικότερο, ότι δεν μπορεί ποτέ να απομονωθεί ... Σε αυτή την έκθεση θα προσθέσουμε τα αποτελέσματα μιας συγκεκριμένης έρευνας που κάναμε από τα δεδομένα που δημοσιεύτηκαν για τον υποτιθέμενο SARS-CoV-2 και για τα πρωτόκολλα που ενέκρινε ο ΠΟΥ για τη χρήση της RT-PCR καθώς και τα δεδομένα που αντιστοιχούν στους υπόλοιπους "ανθρώπινους κορονοϊούς".
Και τα συμπεράσματα είναι εξαιρετικά σοβαρά: κανένας από τους επτά "ανθρώπινους κορονοϊούς" δεν έχει πράγματι απομονωθεί και όλες οι αλληλουχίες των εκκινητών των αντίστοιχων PCR καθώς και εκείνες ενός μεγάλου αριθμού τμημάτων του υποτιθέμενου γονιδιώματός τους βρίσκονται σε διάφορες περιοχές του ανθρώπινου γονιδιώματος και σε γονιδιώματα βακτηρίων και αρχαίων (archaea)...".

Η έκθεσή τους ανέλυσε τους ανθρώπινους κορονοϊούς 229E (που λέγεται ότι απομονώθηκαν το 1965), OC43 (το 1967), SARS-CoV (το 2003), NL63 (το 2004), HKU1 (το 2005) και MERS-CoV (το 2012). Και για να το επαναλάβουμε σε περίπτωση που σας διέφυγε: ανακάλυψαν ότι οι υποτιθέμενες αλληλουχίες του SARS-CoV-2 βρίσκονται τόσο σε ανθρώπους όσο και σε βακτήρια!

Αυτό σημαίνει ότι όλα τα διάφορα in silico μοντέλα του SARS-CoV-2 περιέχουν υπάρχουσες ανθρώπινες γενετικές αλληλουχίες, οπότε δεν είναι περίεργο που οι άνθρωποι βγαίνουν θετικοί όταν ο εκκινητής (probe) ή το πρότυπο (standard) με το οποίο ελέγχονται περιέχει ανθρώπινες αλληλουχίες.

Συμπέρασμα: Η λατρεία COVID είναι μια κολοσσιαία απάτη και δεισιδαιμονία

Πώς ξεκίνησαν όλα αυτά; Κινέζοι επιστήμονες πήραν δείγματα πνευμονικού υγρού και ισχυρίστηκαν ότι είχαν ανακαλύψει έναν νέο ή καινούργιο ιό. Η ΠΟΥ Gates-Rockefeller τους υποστήριξε. Στην έκθεση του ΠΟΥ για τον νέο κοροναϊό 2019-nCov  Novel Coronavirus 2019-nCov Situation Report 1 , αναφέρουν:

"Οι κινεζικές αρχές εντόπισαν έναν νέο τύπο κορονoϊού, ο οποίος απομονώθηκε στις 7 Ιανουαρίου 2020......Στις 12 Ιανουαρίου 2020, η Κίνα κοινοποίησε τη γενετική αλληλουχία του νέου κοροναϊού στις χώρες για να τη χρησιμοποιήσουν στην ανάπτυξη ειδικών διαγνωστικών κιτ".

Με τα στοιχεία που παρουσιάζονται παραπάνω, οι δηλώσεις και οι ισχυρισμοί του ΠΟΥ είναι εντελώς αβάσιμοι. Αποτελούν απόλυτη απάτη.

Ο κόσμος έχει σφραγιστεί (lockdowns) για ένα ψέμα - ένα ψυχρά υπολογισμένο, προσεκτικά επιμελημένο ψέμα - που προσομοιώθηκε και παίχτηκε με πολεμικά παιχνίδια για δεκαετίες πριν. Η λατρεία του COVID είναι μια παράλογη δεισιδαιμονία που δεν βασίζεται παρά σε in silico, θεωρητικές, ψεύτικες ιϊκές αλληλουχίες. Ωστόσο, οι συνέπειες στον πραγματικό κόσμο για εκατομμύρια ανθρώπους που έχουν πέσει στο άγχος, την απόγνωση, τη φτώχεια, την ανεργία, τον αλκοολισμό και την αυτοκτονία είναι κάθε άλλο παρά θεωρητικές.

*****

Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά στο The Freedom Articles εδώ:

10 Reasons that SARS-CoV-2 Is an Imaginary and Theoretical Virus

https://thefreedomarticles.com/10-reasons-sars-cov-2-imaginary-digital-theoretical-virus/

Makia Freeman είναι συντάκτης του ιστότοπου εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης / ανεξάρτητων ειδήσεων The Freedom Articles, συγγραφέας του βιβλίου Cancer: The Lies, the Truth and the Solutions (Τα ψέματα, η αλήθεια και οι λύσεις) και ανώτερη ερευνήτρια στο ToolsForFreedom.com. Η Makia είναι στο Steemit και στο Parler.

Πηγές:

https://thefreedomarticles.com/covid-19-umbrella-term-fake-pandemic-not-1-disease-cause/

https://paramedicsworld.com/virology-notes/introduction-to-virology-rivers-postulates/medical-paramedical-studynotes

https://www.bitchute.com/video/eOGvhrGTVq6N/

https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2001017

https://twitter.com/EEccetera/status/1354208913315528705

https://www.fda.gov/media/134922/download

https://thefreedomarticles.com/sars-cov-2-stitched-together-frankenstein-virus/

https://thefreedomarticles.com/covid-admissions-cdc-scientists-accidentally-destroy-official-narrative/

https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/26/6/20-0516_article

https://thesequencingcenter.com/knowledge-base/de-novo-assembly/

https://www.eurosurveillance.org/content/10.2807/1560-7917.ES.2020.25.3.2000045

https://www.researchgate.net/publication/346483715_External_peer_review_of_the_RTPCR_test_to_detect_SARS-CoV-2_reveals_10_major_scientific_flaws_at_the_molecular_and_methodological_level_consequences_for_false_positive_results

https://hive.blog/worldnews/@francesleader/email-exchange-with-uk-mhra-exposing-the-genomic-sequence-of-sarscov2

https://www.resetourplanet.com/covid19-something-real-or-fake-what-do-we-know/

https://cvpandemicinvestigation.com/2020/09/covid-19-evidence-of-fraud-medical-malpractice-acts-of-domestic-terrorism-and-breaches-of-human-rights/#_Toc56846502

https://www.whatdotheyknow.com/request/679566/response/1625332/attach/html/2/872%20FOI%20All%20records%20describing%20isolation%20of%20SARS%20COV%202.pdf.html

https://www.doherty.edu.au/people

https://twitter.com/TheDohertyInst/status/1222345640769777671

https://www.tga.gov.au/covid-19-testing-australia-information-health-professionals

https://www.fluoridefreepeel.ca/wp-content/uploads/2020/06/Health-Canada-FinalResponse-A-2020-00208-2020-06-13.pdf

https://www.fluoridefreepeel.ca/wp-content/uploads/2020/10/FOI-and-formal-responses-re-covid19-virus-isolation-purification-from-19-institutions-Oct-10-2020.pdf

https://www.fluoridefreepeel.ca/fois-reveal-that-health-science-institutions-around-the-world-have-no-record-of-sars-cov-2-isolation-purification/

https://ia801704.us.archive.org/6/items/the-scam-has-been-confirmed-pcr-does-not-detect-sars-cov-2/The%20scam%20has%20been%20confirmed%20-%20Dsalud%20November%202020.pdf

https://thefreedomarticles.com/same-fake-pandemic-similarities-1976-swine-flu-2020-covid/

https://apps.who.int/iris/bitstream/handle/10665/330760/nCoVsitrep21Jan2020-eng.pdf?sequence=3&isAllowed=y

https://off-guardian.org/2020/11/17/covid19-evidence-of-global-fraud/

 

Δικτυογραφία:

“Ten Reasons Why SARS-CoV-2 Is an “Imaginary” and “Theoretical Virus”. “They Never Isolated the Virus”” – The New Abnormal

https://thenewabnormal513330780.wordpress.com/2021/02/01/ten-reasons-why-sars-cov-2-is-an-imaginary-and-theoretical-virus-they-never-isolated-the-virus/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive