Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Καλά, ο Καρανίκας μοίραζε μπάφο, ετούτοι εδω ΤΙ πίνουν; Στυλιανίδης: H καταστροφή προσφέρει ευκαιρίες! «Una Faccia, una Razza» Στυλιανίδης -Μητσοτάκης : Βλέπουν ευκαιρίες πάνω στα χαλάσματα(video)

Δεν φτάνει που ο πρωθυπουργός παίζοντας με τον πόνο των ανθρώπων, εμφανίστηκε στην Κρήτη και  ούτε λίγο ούτε πολύ, έριξε την ευθύνη στους πολίτες κατηγορώντας τους για την κακή δόμηση των οικιών τους, τώρα εμφανίζεται και... αυτός ο περίεργος υπουργός Πολιτικής Προστασίας (παλιός υποστηρικτής του σχεδίου Ανάν) που δήλωσε πως «καμιά φορά από την φυσική καταστροφή προσφέρονται ευκαιρίες».  Απίστευτα πράγματα ! Φαίνεται πως οι υπουργοί της ΝΔ μετά το προτεσταντικής εμπνεύσεως ιδεολόγημα της «ατομικής ευθύνης» τώρα διακινούν και αυτό της «δημιουργίας μέσα από την καταστροφή».  Ευτυχώς, όπως όλα δείχνουν, οι εκλογές είναι κοντά και οι πολίτες θα μπορέσουν να δείξουν την εκτίμηση τους στις ιδεολογικές πομφόλυγες των νεοδημοκρατών υπουργών και του πρωθυπουργού προσωπικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive