Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ - Το 77% των Θανάτων του Covid-19 το φετινό καλοκαίρι. Οφείλεται στους Εμβολιασμένους. Αυτό είναι Γεγονός. Ήλθε η ώρα τα κυρίαρχα ΜΜΕ να Σταματήσουν να λένε Ψέμματα στο κοινό. ΠΙΝΑΚΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Μια έκθεση της Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας (PHE) που κυκλοφόρησε την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου δείχνει ότι το 77% των θανάτων από τον ιό Covid-19 μεταξύ 23 Αυγούστου και 19 Σεπτεμβρίου 2021 ήταν μεταξύ του εμβολιασμένου πληθυσμού, με το 73% των θανάτων να είναι μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων... και το 4% των θανάτων να είναι μεταξύ των μερικώς εμβολιασμένων.

Ωστόσο, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να λένε απροκάλυπτα ψέματα στο κοινό και να ισχυρίζονται ότι η πλειονότητα των θανάτων από το Covid-19 αφορά τους ανεμβολίαστους. Αυτό πρέπει να σταματήσει.

Πηγή

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχει προκληθεί αναστάτωση χάρη στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης που δημοσιοποίησαν το γεγονός ότι ορισμένοι από τους χορευτές του Strictly Come Dancing του BBC δεν έχουν κάνει το εμβόλιο Covid-19. Αυτό οδήγησε έναν πρώην επαγγελματία του Strictly, ο οποίος ήταν πάντα εξαιρετικά ισχυρογνώμων, να εκφράσει τα παράπονά του και να ζητήσει να απολυθούν από το BBC οι χορευτές που αρνήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο.

Το όνομά του είναι James Jordan, και αυτό τον οδήγησε να κάνει μια εμφάνιση στο GB News συμμετέχοντας σε μια συζήτηση με την Bev Turner, μια Βρετανίδα παρουσιάστρια της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, η οποία έχει κάνει εκστρατεία για να σταματήσει η άσκοπη εξάπλωση των εμβολίων Covid-19 στα παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο GB News, ο James Jordan ισχυρίστηκε τα εξής (δείτε από το 11 λεπτό, 10 δευτερόλεπτα και μετά στο παρακάτω βίντεο) -

"Έχω ακούσει ότι από όλους τους ανθρώπους που πεθαίνουν από Covid τώρα στα νοσοκομεία μόνο το 1% από αυτούς είναι διπλά εμβολιασμένοι".

Όταν η Bev Turner διαφώνησε και είπε ότι αυτό απλά δεν είναι αλήθεια, ο James Jordan απάντησε με τα εξής -

"Αυτό κάνετε, κοιτάτε τα πράγματα που θέλετε να ακούσετε, αυτό κάνετε και αυτό κάνουν οι αντιεμβολιαστές".

Ο James Jordan δεν θα μπορούσε να είναι πιο λανθασμένος με τον ισχυρισμό ότι μόλις το 1% των θανάτων από το Covid-19 αφορά τους πλήρως εμβολιασμένους, όπως αποδεικνύεται από την έκθεση του PHE που δείχνει ότι το 77% των θανάτων από το Covid-19 αφορά τους εμβολιασμένους.

Αλλά μήπως ο παρουσιαστής του GB News προέβη σε έλεγχο των δεδομένων του Τζέιμς Τζόρνταν και είπε κάτι παρόμοιο με το εξής: "Συγγνώμη James, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχουμε αυτούς τους αριθμούς μπροστά μας, οπότε δεν μπορούμε να το επαληθεύσουμε. Θα βάλουμε κάποιον από την ομάδα να ρίξει μια ματιά και να επιστρέψει με τους πραγματικούς αριθμούς";

Φυσικά και δεν το έκανε. Αλλά μπορείτε να στοιχηματίσετε τη ζωή σας ότι αν η Bev Turner είχε ισχυριστεί: "έχω ακούσει ότι από όλους τους ανθρώπους που πεθαίνουν από Covid τώρα στα νοσοκομεία το 73% είναι διπλά εμβολιασμένοι"  θα είχε απορριφθεί αμέσως από τον παρουσιαστή του GB News για να δηλώσει στους τηλεθεατές κάτι του τύπου: "δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε αυτούς τους αριθμούς, οπότε ας προχωρήσουμε".

Ωστόσο, δεν ήταν δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί ο James Jordan έκανε τον ισχυρισμό ότι μόλις το 1% των θανάτων από το Covid-19 είναι μεταξύ των διπλά εμβολιασμένων, όταν αργότερα ανέφερε τον Dr. Hilary ως αξιόπιστη πηγή. (Δείτε από το 12 λεπτό, 45 δευτερόλεπτα και μετά από το παρακάτω βίντεο)

"Όπως είπε ο Dr Hilary σήμερα το πρωί, από τη στιγμή που έχεις κολλήσει το Covid, είναι πολύ αργά. Επομένως, οι εξετάσεις είναι άνευ σημασίας, έτσι δεν είναι;".

Όταν η Bev Turner αποκάλεσε τον Dr. Hilary ως γελοία πηγή ο James Jordan απάντησε λέγοντας -

"Είναι ακόμα γιατρός, εσύ είσαι απλά μια δημοσιογράφος".

Στον οποίο η Bev Turner απάντησε -

"Η διαφορά είναι ότι εγώ είμαι αμερόληπτη και κανείς δεν με πληρώνει, αυτή είναι η διαφορά. Επιπλέον, οι [πραγματικοί] γιατροί είναι αρκετά απασχολημένοι με το να σώζουν τις ζωές των ανθρώπων".

Δείτε το βίντεο εδώ: https://youtu.be/_1kmQ6-k0d0

Η Bev έχει φυσικά δίκιο για τον Dr Hilary, είναι απλώς μια τηλεοπτική προσωπικότητα και έχει σημαντικές σχέσεις με τη Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία, όπως αποκαλύψαμε σε προηγούμενη έρευνα.

Ο ίδιος Dr Hilary ισχυρίστηκε επίσης στο Good Morning Britain ότι: "είναι επικίνδυνο στο αεροδρόμιο, είναι επικίνδυνο στο αεροπλάνο και είναι επικίνδυνο στη χώρα στην οποία πηγαίνετε".

"Ως γιατρός, πρέπει να θέσω το ερώτημα, είναι πραγματικά σημαντικές και απαραίτητες οι διακοπές σε μια παγκόσμια πανδημία; Πραγματικά δεν είναι. Είναι πολυτέλεια. Είναι κάτι που μπορείς να το στερηθείς προκειμένου να διατηρήσεις τη ζωή".

Να τι είχε να πει ο Dr. Hilary λίγες μέρες αργότερα, μόλις τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έμαθαν ότι θα πήγαινε κρουαζιέρα αργότερα φέτος -

"Αργότερα φέτος θα συμμετάσχω σε μια εγχώρια κρουαζιέρα στα βρετανικά ύδατα, η οποία παραμένει στη θάλασσα καθ' όλη τη διάρκεια και δεν προσεγγίζει κανένα λιμάνι του Ηνωμένου Βασιλείου, πόσο μάλλον ένα στο εξωτερικό. Αναχωρεί από το Σαουθάμπτον και επιστρέφει εκεί χωρίς στάση".

Ο Dr. Hilary δεν είναι μια αξιόπιστη πηγή, αλλά το πρόβλημα έγκειται στο ότι εκατομμύρια Βρετανοί πιθανότατα πιστεύουν ότι είναι, επειδή τους λένε ψέματα τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

Οι εξωφρενικοί ισχυρισμοί του James Jordan στο GB News δεν είναι μεμονωμένοι, υπάρχουν συνεχή ψέματα από αυτό που η πλειοψηφία του βρετανικού κοινού πιστεύει ότι είναι αξιόπιστες ειδησεογραφικές πηγές.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, το BBC News δημοσίευσε ένα άρθρο που περιείχε ψευδείς ισχυρισμούς του πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου, Boris Johnson.

Το άρθρο, το οποίο συνέταξε η Katie Wright για το BBC News, περιέχει ένα απόσπασμα από τον Boris Johnson στο οποίο ισχυρίζεται ότι: "το 75% των ανθρώπων που υποκύπτουν στο Covid εξακολουθούν να μην έχουν εμβολιαστεί".

Αυτό δεν είναι αλήθεια. Η έκθεση της Public Health England (Δημόσια Υγεία Αγγλίας) που δημοσιεύθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου δείχνει ότι μεταξύ 23 Αυγούστου και 19 Σεπτεμβρίου 2021, το 61% των ατόμων που εισήχθησαν σε επείγουσα περίθαλψη με αποτέλεσμα να εισαχθούν σε νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της νύχτας είχαν λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου Covid-19, με τη συντριπτική πλειονότητα να είναι πλήρως εμβολιασμένη.

Πηγή

Η εφημερίδα Guardian, η οποία χρηματοδοτείται από τον Bill Gates, δημοσίευσε στη συνέχεια τον ακόλουθο τίτλο στις 13 Σεπτεμβρίου -

Οι πλήρως εμβολιασμένοι αντιπροσώπευαν πράγματι μόλις το 1,2% των 51.281 θανάτων από το Covid-19 μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουλίου 2021, αλλά εξήγησαν στο άρθρο τους ότι 31.538 από αυτούς τους θανάτους συνέβησαν τον Ιανουάριο του 2021, όταν το 0% του πληθυσμού ήταν πλήρως εμβολιασμένο στην αρχή του μήνα και μόλις το 0,8% του πληθυσμού ήταν πλήρως εμβολιασμένο στο τέλος του μήνα;

Εξήγησαν στο άρθρο τους ότι άλλοι 14.629 από αυτούς τους θανάτους συνέβησαν τον Φεβρουάριο του 2021, όταν μόλις το 0,8% του πληθυσμού ήταν πλήρως εμβολιασμένο στην αρχή του μήνα και το 1,1% του πληθυσμού ήταν πλήρως εμβολιασμένο στο τέλος του μήνα;

Εξήγησαν στο άρθρο τους ότι οι εμβολιασμένοι ευθύνονται για το 77% των θανάτων του Covid-19 που συνέβησαν μεταξύ της 23ης Αυγούστου και της 19ης Σεπτεμβρίου 2021 ήταν μεταξύ του εμβολιασμένου πληθυσμού;

Πηγή

Εξήγησαν στο άρθρο τους ότι οι θάνατοι από το Covid-19 είναι 11 φορές περισσότεροι από πέρυσι τέτοια εποχή, όταν δεν υπήρχε διαθέσιμο εμβόλιο Covid-19;;;

Φυσικά και δεν το έκαναν.

Αντ' αυτού, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης λένε απροκάλυπτα ψέματα στο κοινό σε αυτό που μπορεί να θεωρηθεί μόνο ως μια προσπάθεια να εξαναγκάσουν τον υπόλοιπο πληθυσμό, και τα παιδιά, να λάβουν μια πειραματική ένεση Covid-19, και να αποκρύψουν το γεγονός ότι αποτυγχάνει στην πρόληψη των νοσηλειών και των θανάτων, καθώς και στην πρόληψη της μόλυνσης και της μετάδοσης, όπως αποδεικνύεται από τρεις πρόσφατα δημοσιευμένες μελέτες που διεξήχθησαν από το CDC, την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Το 77% των ανθρώπων που πεθαίνουν από το Covid-19 κατά τη διάρκεια αυτού του τρέχοντος κύματος θανάτων από το Covid-19, το οποίο είναι 11 φορές υψηλότερο από ό,τι πέρυσι τέτοια εποχή, έχουν εμβολιαστεί. Αυτό είναι γεγονός, όπως αποδεικνύεται από την τελευταία έκθεση της Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας (ΡΗΕ). Είναι καιρός τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης να σταματήσουν να λένε ψέματα στο κοινό.

_______________

Δικτυογραφία:

The Vaccinated account for 77% of Covid-19 deaths this summer. This is a FACT. It’s time the Mainstream Media stopped LYING to the Public – The Expose

https://theexpose.uk/2021/09/28/fact-check-vaccinated-77-percent-covid-deaths-mainsteam-media-lying/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive