Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Καταγγελίες-ΣΟΚ για χρήση μάσκας, παρενέργειες εμβολίου και διαχωρισμό αξιωματικών των Ε.Δ. σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους // ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM

Συγκλονιστικές καταγγελίες στην εκπομπή του δημοσιογράφου Στέφανου Δαμιανίδη στον ρ/σ Focus 103,6. Παιδαγωγός είπε για τετράχρονο αγόρι... που βγάζει τη μάσκα του στο σχολείο ότι «εάν το παιδί δεν συμμορφωθεί  θα αναγκαστώ να το διώξω από το σχολείο», σύμφωνα με όσα ανέφερε η μητέρα του, κ. Χρύσα. «Να κάνετε αυτό που οφείλετε ως γονιός, να του φοράτε τη μάσκα και στο σπίτι να τη συνηθίσει» της είπε.

Τα όσα ακολούθησαν μετά τον εμβολιασμό του πατέρα του κατά του covid-19 κατήγγειλε ο κ. Γιώργος. «Ο πατέρας μου πριν από το εμβόλιο έπαιρνε ένα χάπι και μετά από αυτό εννέα» δήλωσε προσθέτοντας «αφού παρέθεσα όλη την καταγραφή στο εμβολιαστικό κέντρο, μου είπαν ότι δεν τίθεται θέμα ότι φταίει το εμβόλιο». Για τη δημιουργία στρατιωτικών «δύο κατηγοριών» έκανε λόγο ο κ. Μανώλης, αξιωματικός του στρατού. «Θέλουν να σπείρουν τη διχόνοια μεταξύ μας» σημείωσε ενώ διερωτήθηκε «εάν αύριο-μεθαύριο γίνει καμία δραστηριότητα, θα πάνε μόνο οι εμβολιασμένοι;». Ακούστε εδώ:

1 σχόλιο:

  1. AΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ

    LIVEGRTV – ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE 2021 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
    .
    Καθηγητές πήραν χωρις να ενημερώσουν Τους Γονείς τα παιδιά τους για ΤΕΣΤ εκτός σχολείου
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΣΤΟ 30:00 ΛΕΠΤΟ
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=MqUYzdgEj90

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive