Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η DEJURE ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Ο κακός δαίμονας της Ελλάδος, η διοικητής του γερμανικού προτεκτοράτου στα Βαλκάνια (Ελλάς), η Ανατολικογερμανίδα Καγκελάριος της Γερμανίας, η γυναίκα που στάζει μίσος κατά της Πατρίδος μας Άνγκελα Μέρκελ, έφτασε η ώρα και η στιγμή να αποχωρήσει από την Γερμανική Καγκελαρία! Έτσι η επιστήθια φίλη του Τούρκου Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν αποχαιρετώντας μας, με μια εξομολόγηση – κατ΄ εμένα προσχηματική και υποκριτική –αποκάλυψε:...

«Η δυσκολότερη στιγμή της θητείας μου ήταν όταν ζήτησα τόσο πολλά από την Ελλάδα»!

Αυτή η αποκάλυψη, δεν μπορεί να κρύβει ενοχές της Άνγκελα Μέρκελ! Η οποία ξεπέρασε και τους Ναζιστές προγόνους της σε θηριωδία κατά της Ελλάδος, και δεν μπορεί να έχει ευαισθησίες, δεν μπορεί να έχει ανθρώπινα αισθήματα!

Απλά εξέθεσε με την δήλωσή της αυτή – και το χάρηκε – όλους τους Πρωθυπουργούς της Ελλάδος στα 16 χρόνια της στην Γερμανική Καγκελαρία! Αλλά κυρίως τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Αντώνη Σαμαρά,  τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη!Οι οποίοι υποτάχθηκαν απόλυτα στις προσταγές της!

Οι οποίοι δεν όρθωσαν το ανάστημά τους, που διαχρονικά έπρατταν πάντα οι Έλληνες, σε κάθε κατακτητή! Οι οποίοι δέχτηκαν χωρίς αντίδραση τα παιχνίδια της Μέρκελ στα Βαλκάνια, υπακούοντας και παραδίδοντας την Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς! Οι οποίοι αποδέχτηκαν όλους τους παράνομους μετανάστες που από φιλοξενούμενοι έγιναν μόνιμοι!Κατάπιαν δε, αμάσητη την αντίδραση της Μέρκελ στην επιβολή οικονομικών κυρώσεων κατά της Τουρκίας! Αποδέχτηκαν αμαχητί την επιβολή των Μνημονίων που εξαθλίωσαν την ελληνική οικονομία, διαλύοντας την μεσαία αστική τάξη, την ραχοκοκαλιά της Πατρίδος με τις μειώσεις μισθών και συντάξεων και την επιβολή αντεργατικών νόμων!

Μακρύς ο κατάλογος των αθλιοτήτων της Άνγκελα Μέρκελ κατά της Ελλάδος, με την απροκάλυπτη κάλυψη και εκτέλεση του σχεδίου της από όλους τους παραπάνω αναφερόμενους Πρωθυπουργούς της Ελλάδος!

 

Σφραγίζει την “Συμφωνία των Πρεσπών” η Άνγκελα Μέρκελ…

 

Όπως για άλλη μια φορά έγραφα στο άρθρο μου της Παρασκευής, η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, έχει διαμηνύσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, πως πριν αποχωρήσει από την Καγκελαρία θα ήθελε να πραγματοποιηθεί η ψήφιση των τριών εφαρμοστικών νόμων της Συμφωνίας των Πρεσπών  και να ξεκινήσει η αποστρατικοποίηση των νησιών μας, αλλά και του Έβρου!

Εφαρμοστικούς νόμους, ή πρωτόκολλα συμφωνιών, ή Μνημόνια συνεργασίας Ελλάδος – Σκοπίων, που dejureνομιμοποιούν την ενδοτική “Συμφωνία των Πρεσπών”! Αφού η “Συμφωνία των Πρεσπών” πρέπει να ολοκληρωθεί για να εφαρμοστεί το Αμερικανικόπλαίσιο Εφαρμογής Εθνικής Έκτακτης Ανάγκης των ΗΠΑ στα Δυτικά Βαλκάνια, που εξυπηρετεί και τα σχέδια της Γερμανίας!

Του ελεεινού Αμερικανό-γερμανικού πόλου, που δεν δίστασε προ ημερών να εγκρίνει και να επιβάλει την πενταετή συμφωνία Στρατιωτικής – Οικονομικής Συνεργασίας μεταξύ της Άγκυρας και των Σκοπίων!

Μια συμφωνία, θηλιά στο λαιμό της Ελλάδος, αφού προβλέπει σταδιακή κατανομή κονδυλίων από την Τουρκία σε ετήσιο επίπεδο, ώστε να βελτιωθούν και να εκσυγχρονιστούν οι Ένοπλες Δυνάμεις των Σκοπίων! Και όπως είπε κατά την υπογραφή η Υπουργός Άμυνας των Σκοπίων ΡάντμιλαΣεκερίνσκα:

«Η Βόρεια Μακεδονία και η Τουρκία δεν είναι μόνον στρατηγικοί εταίροι αλλά και φίλοι με υψηλό σεβασμό μεταξύ τους και συνεργάζονται στενά επί τρεις δεκαετίες δίχως καμία απολύτως κηλίδα στις σχέσεις τους»!

Ωστόσο δεν ακούσαμε να πουν κάτι οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας γι΄ αυτήν την στρατιωτική συμφωνία και την “επί τρεις δεκαετίες δίχως καμία απολύτως κηλίδα στις σχέσεις” μεταξύ Σκοπίων και Τουρκίας! Μάλλον δεν τους το επέτρεψε η αφέντρα Άνγκελα Μέρκελ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive