Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Γερμανός επικεφαλής παθολόγος ακούει συναγερμό για θανατηφόρους τραυματισμούς από εμβόλιο Covid: "Το τρύπημα είναι η αιτία θανάτου στο 30-40% των αυτοψιών των πρόσφατα εμβολιασμένων"

Ο διευθυντής του Παθολογικού Ινστιτούτου του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης, Peter Schirmacher, πραγματοποίησε πάνω από σαράντα αυτοψίες σε άτομα που πέθαναν μέσα σε δύο εβδομάδες από τη λήψη του εμβολίου Covid-19 και εξέφρασε ανησυχία για τα ευρήματά του....

Ο Σίρμαχερ δήλωσε ότι το 30 έως 40 τοις εκατό των ανθρώπων που εξέτασε πέθαναν από το εμβόλιο και ότι κατά τη γνώμη του, η συχνότητα των θανατηφόρων συνεπειών των εμβολιασμών «υποτιμάται».

Μετά τα ευρήματά του, ο Schirmacher ζήτησε περισσότερες αυτοψίες εμβολιασμένων ατόμων για να διαπιστωθεί περαιτέρω εάν τα εμβόλια συνδέονται με θανάτους. Έχει προειδοποιήσει ότι ο μεγάλος αριθμός μη αναφερόμενων περιπτώσεων θανάτων από εμβολιασμό οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι «οι παθολόγοι δεν παρατηρούν τίποτα για τους περισσότερους ασθενείς που πεθαίνουν μετά και πιθανόν από εμβολιασμό».

Παρά το γεγονός ότι σήμανε συναγερμός γύρω από τα εμβόλια, πολλοί επέκριναν τα συμπεράσματα του Σίρμαχερ, με το Ινστιτούτο Paul Ehrlich να χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του σκηνοθέτη «ακατανόητες». Ο εκπρόσωπος της Καγκελαρίου, ανώτερος Γερμανός ανοσολόγος Thomas Mertens απέρριψε τα ευρήματα αμέσως: «Δεν γνωρίζω κανένα στοιχείο που θα επέτρεπε να γίνει μια δικαιολογημένη δήλωση εδώ και δεν υποθέτω έναν αριθμό που δεν αναφέρεται».

Ο ανοσολόγος Christian Bogdan από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Erlangen, μέλος της μόνιμης επιτροπής εμβολιασμού (STIKO), αντιφάσκει επίσης με την υπόθεση του Schirmacher για «υψηλό αριθμό μη αναφερόμενων επιπλοκών εμβολιασμού ή ακόμη και θανάτων».

Παρά την κριτική, ο Schirmacher έλαβε υποστήριξη από τις δικές του τάξεις και η Ομοσπονδιακή Ένωση Γερμανών Παθολόγων δήλωσε ότι πρέπει να γίνουν περισσότερες αυτοψίες εμβολιασμένων ατόμων που πέθαναν εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου μετά τον εμβολιασμό.

Ο επικεφαλής της «Ομάδας Εργασίας για την Αυτοψία» σε αυτήν την ένωση ήθελε να ενημερώσει τους γενικούς ιατρούς και τις υγειονομικές αρχές για αυτό. Βασικά, οι γιατροί των ασθενών που πεθαίνουν μέσα σε λίγες ημέρες ή εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για αυτοψία σε περίπτωση αμφιβολίας ή οι υγειονομικές αρχές να λάβουν μέτρα,

Η Ομοσπονδιακή Ένωση Παθολόγων το ζήτησε ήδη τον Μάρτιο σε επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας Jens Spahn (CDU), αλλά έμεινε αναπάντητη.

Φυσικά, αξίζει να σημειωθεί ότι η προειδοποίηση του Schirmacher θα μπορούσε να οδηγήσει σε διάφορες φαρμακευτικές εταιρείες να χάσουν μακροπρόθεσμες επιχειρήσεις αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, γεγονός που εξηγεί γιατί τα ευρήματά του έχουν ελεγχθεί και αμαυρωθεί από την ατζέντα υπέρ του εμβολίου.

Ωστόσο, η φήμη και η σοβαρότητα του Schirmacher δεν μπορούν να αγνοηθούν.

Ο ίδιος ο Σίρμαχερ ηγείται ήδη ενός έργου αυτοψίας σε άτομα που έχουν πεθάνει από τον Covid-19, το οποίο επιδοτείται από το κράτος. Στη συνέχεια, ο ίδιος διεύρυνε την εστίαση και άρχισε να διενεργεί αυτοψίες σε περισσότερους από 40 νεκρούς εμβολιασμένους. Ενώ τα αποτελέσματά του αντιπροσωπεύουν μόνο ένα μικρό μέγεθος δείγματος, είναι μια ανησυχητική αναπαράσταση μιας μεγαλύτερης εικόνας: το 30 έως 40 τοις εκατό πέθανε από τον ίδιο τον εμβολιασμό. Ο παθολόγος ανέφερε «σπάνιες, σοβαρές παρενέργειες του εμβολιασμού - όπως θρόμβωση εγκεφαλικής φλέβας ή αυτοάνοσες ασθένειες».

Σε απάντηση στους επικριτές, ο Schirmacher αρνήθηκε την έλλειψη ικανότητας, δηλώνοντας: "Οι συνάδελφοι είναι σίγουρα λάθος επειδή δεν μπορούν να αξιολογήσουν αυτό το συγκεκριμένο ερώτημα αρμοδίως". Επιπλέον, ο σκηνοθέτης είπε ότι δεν προσπαθεί να φοβηθεί και δεν είναι αντίθετος με τους εμβολιασμούς, καθώς ο ίδιος έχει δεχτεί το τρύπημα.

Δεν θα είναι έκπληξη να δούμε τις προσεχείς εβδομάδες τη φήμη του Schirmacher να καταρρέει εντελώς στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στο διαδίκτυο και στην επιστημονική και ιατρική κοινότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive