Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ: ΔΥΟ ΤΡΑΠΕΖΙΕΣ ΝΑ ΕΚΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΡΩΜΗ

Ο Μάριο Ντράγκι και ο Εμμανουήλ Μακρόν, οι δύο υπάλληλοι της ολιγαρχίας στην ηπειρωτική Ευρώπη, έχουν την αποστολή να εκκαθαρίσουν τη Γαλλία και την Ιταλία πριν από έναν πιθανό οικονομικό κατακλυσμό από αυτό το φθινόπωρο-χειμώνα 2021/2022;...

Ο εμβολιασμός είναι σχεδόν υποχρεωτικός

Μπορούμε νόμιμα να θέσουμε στον εαυτό μας την ερώτηση όταν παρατηρούμε την πολιτική ατζέντα των τελευταίων ημερών σε αυτές τις δύο μεγάλες λατινικές χώρες.

Πράγματι, πριν από λίγες ημέρες, στις 16 Σεπτεμβρίου 2021, η ιταλική κυβέρνηση υπό την κυριαρχία του πρώην διευθυντή της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, ανακοίνωσε την «τελική» επέκταση της πράσινης κάρτας ( κάρτα υγείας) σε όλους τους εργαζόμενους.

Έτσι, προκειμένου να προστατευθεί από ένα πιθανό νέο κύμα τις επόμενες εβδομάδες, η Ιταλία με αυτό το μέτρο ελπίζει να εμβολιάσει "όλο το ανθρώπινο κεφάλαιο της χώρας". Και για να επιτευχθεί αυτό, αυτό το «πράσινο πέρασμα» (όλα είναι σε αυτό το αγγλόφωνο και πράσινο όνομα) θα γίνει υποχρεωτικό σε όλους τους χώρους εργασίας από τις 15 Οκτωβρίου.

Και ναι όσον αφορά τη Γαλλία, αλλά με ακόμη μεγαλύτερη επιθετικότητα, η κυβέρνηση των πρώην Goldman Sachs επιθυμεί να ανεβάσει ταχύτητα. Η ιταλική κάρτα υγείας θα επιβληθεί τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Ρομπέρτο ​​Σπεράντσα :

"Επεκτείνουμε την υποχρέωση" πράσινης κάρτας "για δύο βασικούς λόγους: να κάνουμε αυτούς τους τόπους ασφαλέστερους και να κάνουμε την εκστρατεία εμβολιασμού μας ακόμη πιο ισχυρή" .

Αυτό το νέο σύστημα που ισχύει από τις 15 Οκτωβρίου συνεπώς αποκλείει μόνο τους συνταξιούχους, τις νοικοκυρές και τους ανέργους.

Όσον αφορά τους ανέργους, ο Αυστριακός γείτονας έλυσε το πρόβλημα επιβάλλοντας έναν εμβολιασμό κατά των επιδομάτων ανεργίας με κυκλικό τρόπο ...

Αλλά για ποιο λόγο αυτό το Green Pass καθίσταται υποχρεωτικό όταν επισήμως η επιδημία βρίσκεται σε απότομη πτώση; Πολύ απλά επειδή έρχεται ο χειμώνας και επομένως η Ιταλία του Μάριο Ντράγκι θέλει να βελτιώσει το ποσοστό εμβολιασμού. Με εντολή ποιού; Η Ιταλία επιβάλλει αυτά τα μέτρα όταν σχεδόν το 75% του πληθυσμού άνω των δώδεκα ετών εμβολιάζεται, ή 40,46 εκατομμύρια άνθρωποι (κάτι που είναι τεράστιο).

Ο Ιταλός Βεράν, Ρομπέρτο ​​Σπεράντσα (τόσο μέτριος όσο ο δικός μας), τόλμησε να δηλώσει ότι το δελτίο υγείας «σε κάνει πιο ελεύθερο» , για να δικαιολογήσει αυτήν την «τελική επέκταση» που καταδικάζει τον εργαζόμενο πληθυσμό να υποβληθεί στην ένεση κατά του κορονοϊού. Έτσι, αυτή η κυβερνητική απόφαση θα αφορά «  ένα σύνολο 23 εκατομμυρίων εργαζομένων, όλο το ανθρώπινο κεφάλαιο της χώρας. "

Όπως και στη Γαλλία για ορισμένα επαγγέλματα, η απουσία κάρτας υγείας θα τιμωρείται αυστηρά (αναστολή της σύμβασης και συνεπώς του μισθού). Ο Ιταλός υπουργός Υγείας διευκρίνισε ότι οι εξετάσεις θα είναι δωρεάν μόνο για άτομα που εξαιρούνται από τον εμβολιασμό για ιατρικούς λόγους.

Φυσικά, αυτή η ιταλική ατζέντα προφανώς δεν θα αποτελέσει εξαίρεση στην ηπειρωτική Ευρώπη και σίγουρα θα επιβληθεί στη Γαλλία σε λίγες μόνο εβδομάδες.

Γιατί ακόμα κι αν αυτή τη στιγμή, ο Μακρόν και η κυβέρνησή του φυσούν θερμά και κρύα, όπως κάνουν από τον Μάρτιο του 2020, για να κάνουν τους ανθρώπους να πιστέψουν σε έναν πιθανό ελαφρυντικό αυτών των ολοκληρωτικών και ελευθεροκτόνων κανόνων , η ατζέντα παραμένει η ίδια. !

Σε λίγες εβδομάδες, προφανώς θα έχουμε επίσης το δικαίωμα να είμαστε Γάλλοι, στην συνολική υποχρέωση εμβολιασμού!

Αυτό που απέχει πολύ από το ασήμαντο σε αυτό το παγκόσμιο κλίμα ψύχωσης, το οποίο διαρκεί τώρα περισσότερο από ενάμιση χρόνο, είναι να σημειωθεί ότι η καρδιά της Ευρώπης (με την έννοια του πολιτισμού) είναι το περισσότερο αντικείμενο ολιγαρχικής κακοποίησης.

Είναι αλήθεια, μόνο η Αυστραλία φαίνεται στον δυτικό κόσμο να ξεπεράσει αυτές τις δύο χώρες.

Επιπλέον, το πνευματικό κέντρο της Ευρώπης, το Βατικανό, επίσης, μέσω του διαμεσολαβητή του Φραγκίσκου (αντι) Πάπα, ζητά τον εμβολιασμό όσο το δυνατόν περισσότερου ανθρώπινου κεφαλαίου προκαλώντας μια χειρονομία αγάπης ... Λες και την εμπιστοσύνη στον Θεό και η αποδοχή του πεπρωμένου δεν ήταν αρκετή για να ζήσει με τον Covid.

Προφανώς μια σειρά από ερωτήσεις θα μπορούσαν να έρθουν στο μυαλό με αυτήν την υστερική και ακατανόητη ομιλία που προωθήθηκε σε παγκόσμια κλίμακα, για μια ασθένεια που σκότωσε 115.000 ανθρώπους στη Γαλλία και λίγο περισσότερο από 130.000 ανθρώπους στην Ιταλία, σε διάστημα 2 ετών, και η οποία συνεχίζει να παράγει τις καταστροφικές πολιτικές επιπτώσεις στους πληθυσμούς.

Αλλά το πραγματικό ερώτημα που πρέπει να θέσουμε εδώ είναι: γιατί αυτά τα δύο έθνη πρέπει να υποβληθούν επιτακτικά στον υποχρεωτικό εμβολιασμό;

Αναγκαστικός εμβολιασμός πριν από την ελεγχόμενη κατάρρευση;

Περισσότερο από ένα θεμελιώδες βήμα στη Μεγάλη Επανεργοποίηση που επιθυμούσε το διεθνικό κατεστημένο τους επόμενους μήνες, τι κρύβεται πίσω από αυτή την αναγκαστική πορεία προς τον εμβολιασμό που ξεκίνησε σε λίγες μόνο εβδομάδες (και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού);

Οι ελίτ της την οικονομική διακρατικών να επιταχύνουν τις κινήσεις τους στην προβολή ενός δυνατού κατακλυσμό Οικονομικών με τον ορίζοντα του έτους 2022 ( χειμώνας 2021/2022); Κάποιοι έχουν ήδη αναφέρει αυτήν την υπόθεση ... Και είναι αλήθεια ότι τα σημάδια της κατάρρευσης στις αρχές του φθινοπώρου δεν λείπουν.

Όλα Πρώτον , η άνοδος του VIX , ο δείκτης της το φόβο για τις αγορές χρηματοπιστωτικών , έχει φτάσει ένα σχήμα που υπενθυμίζει του άνοδο δραματικά κατά την έναρξη της την πανδημία .

Στη συνέχεια, η εγκατάσταση και η επιτάχυνση του πληθωρισμού , ο οποίος έχει εκ των προτέρων το κάνει δεν είναι πραγματικά μεταβατική όπως η αποκαλύπτουν τα στοιχεία για τις ΗΠΑ , αλλά και στην Ευρώπη .

Αλλά στην πρόσφατη ημέρες είναι πάνω απ 'όλα την Evergrande κίνδυνο και το φόβο ενός «  ντόμινο επίδραση  » στην παγκόσμια οικονομία που έχει ρίξει τη σκιά της κατάρρευσης .

Οι επενδυτές είναι πλέον σε εγρήγορση για την απώλεια του γίγαντα πραγματική κινεζική Evergrande στην άκρη του της χρεοκοπίας , της οποίας το χρέος ανέρχεται σε περισσότερα από 300 δισεκατομμύρια των δολαρίων , και ότι θα πρέπει να εγκατασταθούν σε τις προσεχείς ημέρες ένα μέρος των τόκων των δανείων και των υποχρεώσεων .

Όπως έχω είχε εξηγηθεί στο μου το πρώτο βιβλίο , η Κίνα αντιτίθεται σε αυτό που κάποιοι θέλουν να πιστεύουν , ότι είναι δεν είναι το σύνολο της ένα νησί της σταθερότητας οικονομικών σε αυτή την εποχή της αλχημείας ψέματα . Αν και το αντίθετο , είναι ένα βαρέλι σκόνης όπου οι φυσαλίδες (συμπεριλαμβανομένων των ακινήτων) και διάφορα ψεύδη οικονομικά μπορούν να κάνουν εναλλαγή της οικονομίας του κόσμου .

Για αυτό που είναι της Evergrande , η εταιρεία η οποία είναι ένας κολοσσός των ακινήτων και των του κτιρίου , δύο περιοχές «  απαραίτητη για την αυξανόμενη κινεζική », αντιπροσωπεύει το 13% του ΑΕΠ της αυτοκρατορίας του μέσου . Η Evergrande λέει ακόμη ότι απασχολεί 200.000 άτομα και ζυγίζει έμμεσα πάνω από 3,8 εκατομμύρια θέσεις εργασίας στην Κίνα .

Δεν είναι , επομένως, φανερό ότι οποιαδήποτε αποτυχία θα μπορούσε να οδηγήσει σε συνέπειες άθλιες με ένα «  φαινόμενο ντόμινο »  επιζήμια για την οικονομία της στην Κίνα και ως εκ τούτου το κόσμο .

Για αυτό που είναι η αντίπαλος των ΗΠΑ , που είναι πάντα κάτω από την απειλή ενός πιθανή διακοπή λειτουργίας και εξακολουθεί να υπάρχει η «  ανακρίσεις χρήματα  » γύρω από τις πρακτικές του αποθεματικού Ομοσπονδιακής Αμερικής .

Η σχετικά απειλεί να Janet Yellen στην την Wall οδό Εφημερίδα επικαλούμενη μια πιθανή οικονομική καταστροφή , αν οι κοινοβουλευτικές Αμερικανοί θα ψηφίσει όχι για την αύξηση του ανώτατου ορίου του το χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών , έχουν προκληθεί οι εκρήξεις από τους επενδυτές των δύο πλευρών του Ατλαντικού .

Στην Ευρώπη , ο CAC 40 και ο DAX της Γερμανίας έχει έντονα πέσει πρόσωπο με τον πολλαπλασιασμό των αβεβαιοτήτων σε σύντομο χρονικό διάστημα για τα αεροπλάνα νομισματική και οικονομική .

Όπως σε κάθε καλή οικονομία χορηγηθεί , ο πρώην νούμερο 1 της την Fed Janet Yellen τώρα Γραμματέας των ΗΠΑ στο Υπουργείο Οικονομικών , έχει ζητήσει το Κογκρέσο να αυξήσει το ανώτατο όριο της το χρέος σε κίνδυνο της προκαλεί «  μια κρίση οικονομική ιστορία ». Την εβδομάδα πριν από τις δηλώσεις του Yelen , οι υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών είχε ανέφερε ότι η Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι σε σύντομο χρήματα «  στο πλαίσιο του μήνα Οκτωβρίου ».

Για αυτό που είναι από τις ανακρίσεις της νομισματικής , που αναφέρονται πιο πάνω , καθώς το τέλος του καλοκαιριού , το αποθεματικό ομοσπονδιακή αμερικανική έχει μιλήσει με αρκετές φορές ότι η πολιτική της μείωσης των εξαγορών περιουσιακών στοιχείων θα μπορούσε να παρέμβει στο τέλος του έτους 2021, την έναρξη των χειμερινών . Και μετά τις αποκαλύψεις γύρωΤα κέρδη -ρεκόρ ορισμένων προέδρων των περιφερειακών τραπεζών, δεν είναι καθόλου αδύνατο η FED να επιβραδύνει τη δράση της. Αυτό το οποίο θα μπορούσε ακόμα και να βρει μιμητές από τις άλλες μεγάλες τράπεζες φυτά ( Τράπεζα της Αγγλίας , από την Ιαπωνία, κλπ ) και ως εκ τούτου προκαλεί ένα κατακλυσμό.

Μακρόν στη Γαλλία, Ντράγκι στην Ιταλία: ο ίδιος αγώνας

Έτσι, σε αυτό το κλίμα οικονομικής σκοτεινότητας, δεν είναι αδύνατο να δοθεί εντολή στους δύο πρωταθλητές της οικονομικής ολιγαρχίας Μακρόν και Ντράγκι να φέρουν το τελευταίο πλήγμα στη Γαλλία και την Ιταλία για να αποφύγουν την επανεμφάνιση αυτών των δύο εθνών κληρονόμων στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, που, όπως μπορούμε να δούμε, έχουν τα άτομα που είναι πιο ενεργά ενάντια στα ελευθεροκτόνα υγειονομικά μέτρα .

Η Γαλλία, επιπλέον, θα μπορούσε να δει τα τελευταία αποκόμματα της κυριαρχίας της (τα υπολείμματα της στρατιωτικής της δύναμης) να αποχωρήσουν οριστικά στις αρχές του έτους 2022, όταν θα αναλάβει την προεδρία της Ευρώπης. Τα σχέδια για την Αμυντική Ευρώπη και τη συγχώνευση της έδρας μόνιμου μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών θα μπορούσαν να επανέλθουν τους τελευταίους μήνες της πρώτης θητείας του Εμανουέλ Μακρόν.

Τέλος πάντων, όπως έχω έχουν εξηγηθεί σε πολλές φορές ( εδώ στο γεωπολιτικό βάθος ) και στο μου δεύτερο βιβλίο , Ιταλία (Γαλλία πάρα πολύ) αρχηγός των PIGS ( γουρούνια όπως εμείς ονομάζουμε τα νύχια της την χρηματοδότηση ιουδαιο-προτεσταντική ) φέρει στο DNA του, το ρωμαϊκό πολιτισμός και μνήμη της δύναμης του χρυσούκαι το ασήμι (τα μόνα πραγματικά νομίσματα) και αυτή η παλιά μνήμη της όχι και τόσο μακρινής χρήσης δεν θα πρέπει να αναβιώσει σε μια περίοδο αυξημένης προώθησης των ψηφιακών νομισμάτων CBDC / κεντρικών τραπεζών και προειδοποιημένων ελλείψεων.

Επειδή σε αυτή τη στιγμή της επιτάχυνσης της την Μεγάλη Reset ( κατακλυσμός οικονομική επικείμενη ), ο χρόνος είναι , επομένως, ίσως έρθει για τη δημιουργία διακρατικών , τελικά να κόψει το κεφάλι του Ησαύ ( Εδώμ ) , στην εξάλειψη από την ένεση πειραματικές αυτές οι δύο λαοί πολιτισμικά και πολιτικά ένα λίγο πιο δωρεάν από τους άλλους ...

Μαρκ Γκάμπριελ Ντράγκι

Βρείτε τα βιβλία μου εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive