Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Πρωτοσέλιδο – οπερέτα σαν το Πασοκ που θα έσβηνε τα χρέη από τις τράπεζες! ΜΟΥΡΛΑΘΗΚΑΝ στο Μαξίμου και μοιράζουν σπίτια που ΔΕΝ υπάρχουν αφού τα "τάξαμε" στους δανειστές (ΤΑΙΠΕΔ)!

Ο πουστ@ς Πατέλης είναι ο μοναδικός διευθυντής οικονομικού γραφείου πρωθυπουργού στον πλανήτη, ο οποίος δεν είχε μιλήσει ποτέ για τα οικονομικά.... Μάλιστα, σας επισήμανα ότι χθες έκανε σεφτέ καλώντας επιλεκτικά δημοσιογράφους στο Μέγαρο Μαξίμου για να τους ενημερώσει για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης που αποσκοπούν στην οικονομική ενίσχυση μεγάλου μέρους του πληθυσμού.

Όπως αποδείχτηκε, χίλιες φορές να μη μιλούσε καθόλου για οικονομικά. Αφού με τις «αποκλειστικές πληροφορίες» που έδωσε σε δημοσιογράφους της αρεσκείας του, όχι μόνο τους πήρε στο λαιμό του, αλλά διέσυρε ολόκληρη τη χώρα και την κυβέρνηση διεθνώς.

Ενδεικτικό το πρωτοσέλιδο των Νέων, που «αποκαλύπτει» ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται να μοιράσει ακόμα και σπίτια!

BED4A250 3061 4F7C B28C 3217F470A897
Το εξωφρενικό πρωτοσέλιδο με τα δωρεάν σπίτια!

Σήμερα λοιπόν το Μαξίμου έτρεχε να μαζέψει τις ανοησίες του Πατέλη, αφού η κυβέρνηση δεν πρόκειται φυσικά να μοιράσει «δωρεάν σπίτια». Πρόκειται για επιδότηση ενοικίου, την οποία μάλιστα είχε εισηγηθεί ο Χρήστος Σταϊκούρας ο οποίος όμως απουσίαζε από την επιλεκτική ενημέρωση που έκανε ο Πατέλης. Διότι, εάν δεν είχαν γράψει στα παλιά τους τα παπούτσια τον αρμόδιο υπουργό, δεν θα έκαναν και αυτή την γκάφα.

Μία γκάφα η οποία προκάλεσε και διεθνές επεισόδιο, αφού οι θεσμοί μόλις ενημερώθηκαν για αυτές τις διαρροές, επικοινώνησαν απευθείας με το υπουργείο οικονομικών προκειμένου να ζητήσουν διευκρινίσεις. Κανονικά, έπρεπε να επικοινωνήσουν με τον κύριο Αλέξη Πατέλη για να δώσει και σε αυτούς καμιά μεζονέτα στο Λουξεμβούργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive