Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ 16ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ – “ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ – ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΕΘΑΝΕ” ΛΕΕΙ ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟΣ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το τελευταίο «αντίο» στον 16χρονο που πέθανε τη Δευτέρα, δύο ημέρες μετά τον εμβολιασμό του, είπαν συγγενείς και φίλοι του στην εκκλησία του χωριού Μαντέικα Αρκαδίας....

Συγχωριανοί και ο αδελφός του άτυχου Ηλία, μίλησαν σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό για τον χαρακτήρα του παιδιού, τονίζοντας ότι ήταν απόλυτα υγιές και δραστήριο, ενώ όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, που θα αποσαφηνίσουν την αιτία του θανάτου καθώς ο 16χρονος, είχε κάνει, όπως προαναφέρθηκε, το εμβόλιο.

Ο αδερφός του αφήνει αιχμές για το πόρισμα και λέει πως ο αδερφός του ήταν γεροδεμένος και φουλ υγιής, περιγράφοντας τις τελευταίες του στιγμές!

«Έκανε το εμβόλιο την Παρασκευή και βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του την Δευτέρα το πρωί», λέει χαρακτηριστικά.

Στο παρακάτω βίντεο μιλάνε και άλλοι συγγενείς με δάκρυα στα μάτια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive