Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Τι είναι τελικά ο κορωνοϊός;;; Ο Ρότσιλντ «κελάηδησε» μετά τα ΜΑΖΕΨΕ… Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Δεν κρατιούνται και τα λένε - Η τρομοκρατία όμως συνεχίζεται...Ο Lord (Jacob) Rothschild OM GBE CVO, εκ των γνωστότερων διεθνιστών, για του οποίου την οικογένεια πολλά ακούγονται, είπε κάτι ενδιαφέρον για τον κορωνοϊό....

Σε μια… σκληρή συνέντευξη στο Bloomberg, πριν από περίπου έναν χρόνο, την οποία του έκανε η…. κόρη του, Hannah Rothschild, μίλησε για την ιστορία του Waddesdon Manor και την εξέλιξή του σε ένα σύγχρονο κόμβο για τεχνολογικά προηγμένες λύσεις κλιματικής αλλαγής.


Το Waddesdon Manor είναι ένα εξοχικό σπίτι στο χωριό Waddesdon, στο Buckinghamshire, Αγγλία. Ανήκει στο National Trust και διαχειρίζεται το Ίδρυμα Rothschild!

Ο Ρότσλιντ, αφού ύμνησε τους προγόνους του ως τους… πρώτους που ασχολήθηκαν με την δήθεν κλιματική αλλαγή (Έτσι ονομάζεται τώρα αντί για υπερθέρμανση, βασίζεται ακόμα όμως στα ψέματα για δήθεν πρωτοφανή αύξηση της θερμοκρασίας – ΕΔΩ η απάτη), τόνισε πως πλέον όλοι ασχολούνται με αυτό το θέμα το σημαντικότερο, κατά αυτόν, για την ανθρωπότητα.

Τότε η κόρη του είπε πως ο κορωνοϊός, καταστρέφει μεν, αλλά έχει επισκιάσει αυτή την κουβέντα. Και τότε ο Ρότσιλντ είπε πως απλά «αποσπά την προσοχή, είναι περισπασμός», την ώρα που οι «φίλοι» του συν-διεθνιστές χρηματοδοτούν την «τρομοκρατία» στα ΜΜΕ. Βέβαια μετά έσπευσε να διορθώσει πως είναι μεν τραγωδία, αλλά…

Δείτε το βίντεο! Το σημαντικό για τους διεθνιστές είναι το να επιβληθούν πιο σκληρά μέτρα με αφορμή τον πλανήτη και δεν αποκλείεται ο COVID να ήταν είναι απλά μία αρχή ή ένας… περισπασμός.


el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive