Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΙ ΑΛΛΟ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΩΝΩΝ ΠΟΥ ΖΕΙ.15 ημέρες αντιμέτωπη με παρενέργειες του εμβολίου 19χρονη! Συγκλονίζει η μητέρα της – Ηχητικό

Τις δύσκολες ώρες που βίωσε και βιώνει η κόρη της μετά τον εμβολιασμό της κατά της covid-19 περιέγραψε μιλώντας στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη η κ. Ρένα Γρίβα....

Σύμφωνα με την ίδια, η 19χρονη κόρη της που διανύει το δεύτερο έτος των σπουδών της μετέβη σε εμβολιαστικό κέντρο της Θεσσαλονίκης για να κάνει το εμβόλιο της Pfizer «υπό την απειλή του όπλου» όπως χαρακτηριστικά είπε, με δεδομένο ότι εάν δεν το έκανε θα έπρεπε να πληρώνει rapid tests για την προσέλευσή της στο πανεπιστήμιο.

«Την 1η Σεπτεμβρίου έκανε την πρώτη δόση. Είχε οξύ πόνο στο χέρι και τις επόμενες πέντε μέρες το παιδί ήταν σχεδόν σε καταστολή, είχε υπνηλία και δεν μπορούσε να σηκωθεί», ανέφερε η κ. Γρίβα. «Την 8η μέρα παρουσίασε στους λεμφαδένες της μια διόγκωση, είχε πόνο και φαγούρα», σημείωσε λέγοντας ότι η κόρη της υπεβλήθη σε εξετάσεις και υπέρηχο.

Πρόκειται για «αντιδραστική λεμφαδενίτιδα από το σκεύασμα της Pfizer», ανέφερε προσθέτοντας ότι στην 19χρονη κόρη της χορηγείται πλέον αντιβίωση και θα χρειαστεί να κάνει επανεξέταση.

Μίλησε για «τεράστιο ψυχικό κόστος» καθώς και για οικονομική επιβάρυνση εξαιτίας των όσων προέκυψαν μετά τον εμβολιασμό της κοπέλας.

1 σχόλιο:

  1. Avαδημoσιευση από το site Greek News on demand17 Σεπτεμβρίου 2021 στις 7:15 μ.μ.

    Όπως ήδη έχουμε αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 60χρονος Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών και ποιητής , Γιώργος Τσιρώνης . Εδώ και μήνες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε κώμα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).Σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό του περιβάλλον , ο Τσιρώνης είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού με το εμβόλιο της AstraZeneca . Δύο εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό του , στις 2 Απριλίου 2021 , εισήχθη σε ιδιωτική κλινική της Πάτρας με πνευμονική εμβολή. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του υπέστη καρδιακή ανακοπή και εισήχθη στη ΜΕΘ.Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι τα τηλεφωνήματα που γίνονται από κυβερνητικά στελέχη στα ελεγχόμενα ΜΜΕ για να μ η παιχτεί η είδηση ! Η"ανεξάρτητη"δημοσιογραφία … πάλι"μεγαλουργεί".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive