Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Ντένζελ Ουάσινγκτον: "Ένας πατριώτης πρέπει να είναι πάντα έτοιμος να υπερασπιστεί τη χώρα του ενάντια στην κυβέρνησή του"


Ο Αμερικανός ηθοποιός Denzel Washington μόλις ξεκίνησε την επίσημη ομάδα του στο κοινωνικό δίκτυο Telegram πριν από λίγες ημέρες. 
Όπως πολλά αστέρια, μπορεί να πείτε. Μόνο που ο Ντένζελ Ουάσινγκτον... δεν δημοσιεύει ναρκισσιστικά μηνύματα με φωτογραφίες που τον δείχνουν δίπλα σε μια πισίνα. Όχι, τα μηνύματα του Ντένζελ Ουάσινγκτον είναι σίγουρα πολιτικά. Και ουσιαστικά ενάντια στο κόκκο αυτών που λέγονται συνήθως στο Χόλιγουντ. Τα περισσότερα από τα μηνύματα του Ντένζελ Ουάσινγκτον υποστηρίζουν έναν ισχυρό πατριωτισμό. Ακόμα και με έναν έντονα διαφωνούντα τόνο. Όπως αυτό το μήνυμα: «Ένας πατριώτης πρέπει να είναι πάντα έτοιμος να υπερασπιστεί τη χώρα του ενάντια στην κυβέρνησή του».

2 σχόλια:

  1. Σεβαστέ διαχειριστά του site, αναγνώστες και αναγνώστριες του άρθρου , στη χώρα του οι πατριώτες μπορούν να υπερασπιστούν τα ιερά και όσια γιατί είναι οπλισμένοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά. Ναι στη χώρα του είναι οπλισμένοι. Εδω εμείς οι απλοί πολίτες έχουμε λίγες πέτρες και αν τις βρούμε και αυτές.

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive