Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. "ΓΙΑΤΡΟΣ" ΦΟΝΙΑΣ !! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Γιατρός που έδωσε τον όρκο του Ιπποκράτη, αρνήθηκε να μπει 14χρονος στο νοσοκομείο: «Εάν δεν εμβολιαστεί, δεν το δέχομαι στο νοσοκομείο».ΒΙΝΤΕΟ

Αδιανόητα τα όσα καταγγέλλει στον Focus FM η κ. Μαρία Γιαννουλάκη, μητέρα 14χρονου παιδιού με σκλήρυνση κατά πλάκας, 
στο οποίο απαγορεύεται η είσοδος στο νοσοκομείο ώστε να συνεχίσει την αγωγή του εάν δεν εμβολιαστεί....
  Ως γνωστόν οι ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας (ΣΚΠ) πρέπει να λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή ασχέτως εμβολίων του κορωνοϊού, αλλά γιατρός επιτέθηκε στη μητέρα και της αρνήθηκε να βάλει το παιδί της στο νοσοκομείο αν δεν εμβολιαστεί.  
«Ο γιατρός μου είπε ότι εάν δεν εμβολιάσω το παιδί μου, δεν θα το δεχθεί στο νοσοκομείο για να ξεκινήσει η αγωγή του» ανέφερε η κ. Γιαννουλάκη, προσθέτοντας ότι ο γιατρός την προειδοποίησε ότι «κανείς γιατρός ή νοσοκομείο δεν θα δεχθεί το παιδί σας ανεμβολίαστο».  Η κ. Γιαννουλάκη τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι στερείται από το παιδί της «η δυνατότητα στη ζωή, η δυνατότητα να συνεχίσει την καθημερινότητά του σωστά».

2 σχόλια:

  1. Και θα χαλασουμε την προσπαθεια της ΝΤΠ να κυραρχισει;Ποτε ειχε αξια ο απλος ανθρωπος μπροστα στις διεστραμμενες ορεξεις των τερατων της αρρωστημενης ελιτ;Τωρα που θα τρεξουμε να τα εμβολιασουμε κιολας;Ποιος μας πιανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ....που λέει κάποια ψυχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive