Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ. Επιστροφή των ανεμβολίαστων συναδέλφων τους, ζητούν οι εργαζόμενοι

Επιστροφή των ανεμβολίαστων συναδέλφων τους, ζητούν εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής «Σισμανόγλειο».
Αυτή την απόφαση έλαβε το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων... μαζί με απόφαση νέας κινητοποίησης στην πύλη, την προσεχή Δευτέρα 20/09 και ώρα 10:00.

«Δηλώνουμε έμπρακτα την παρουσία μας, συμπαράσταση στους συναδέλφους που τέθηκαν σε αναστολή και ήδη αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα», αναφέρεται στο κάλεσμα, με το ΔΣ να στέκεται δίπλα τους: «Πιστεύουμε ότι η εμπειρία και η προσφορά τους είναι δυσαναπλήρωτες, εν τω μέσω του τέταρτου επιδημιολογικού κύματος, το οποίο εξαπλώνεται με μεγαλύτερη ένταση».

«Σκληρό και μη αναλογικό» το μέτρο αναστολής εργασίας
Οι εργαζόμενοι χαρακτηρίζουν «ιδιαίτερα σκληρό, άδικο και μη αναλογικό» το μέτρο της αναστολής εργασίας, και μάλιστα δίχως καμία αμοιβή, και προσθετικά ισχυρίζονται πως με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση υπονομεύει την ευστάθεια του Εθνικού Συστήματος Υγείας. «Τέτοια σκληρά μέτρα δεν ελήφθησαν από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, όπου το ποσοστό των εμβολιασμένων υγειονομικών δεν ξεπερνάει το 80%. Στη χώρα μας το ποσοστό των εμβολιασμένων συναδέλφων προσεγγίζει το 93%».

Σύμφωνα με τα στοιχεία, στο Νοσοκομείο Κομοτηνής περί των 40 εργαζομένων παραμένουν σε αναστολή εργασίας από 1η Σεπτεμβρίου, όντες ανεμβολίαστοι και μη νοσήσαντες. Το Νοσοκομείο συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά, ωστόσο όπως έχει γίνει γνωστό και δια στόματος του διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής Γ. Πατλάκα οι εργαζόμενοι φυσικά και λείπουν από το Νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive