Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ. ΤΡΑΒΑΤΕ & ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΜΟΝΑΧΟΥΛΕΣ ΟΙ ... ΑΔΕΛΦΟΥΛΕΣ ΣΑΣ

Με κεντρικό σύνθημα «Ποια Κανονικότητα;», πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η πορεία

υπερηφάνειας, -άκου να δεις την περηφάνεια του ανώμαλου- η κεντρική εκδήλωση του 9ου Thessaloniki Pride, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.... Η πορεία ξεκίνησε από το Θέατρο Κήπου στην Πλατεία ΧΑΝΘ και από τις οδούς Τσιμισκή, Βενιζέλου, Νίκης επέστρεψε στο σημείο εκκίνησης, όπου παρουσιάζεται καλλιτεχνικό πρόγραμμα, εκδήλωση στην οποία λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων παρίσταται περιορισμένος αριθμός ατόμων. Ο Λευκός Πύργος φωταγωγήθηκε στα χρώματα των πούστηδων όταν η πορεία έφτασε στο σημείο.

Οι εκδηλώσεις της εβδομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ υπερηφάνειας, της «μεγάλης γιορτής αγάπης και αποδοχής ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας, χαρακτηριστικών ή έκφρασης φύλου ή όποιου άλλου προσδιορισμού», όπως χαρακτηρίζεται από τους διοργανωτές, ξεκίνησαν στις 20 Σεπτεμβρίου και στη διάρκεια της εβδομάδας πραγματοποιήθηκαν εκθέσεις, συζητήσεις, μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα και διαδραστικά παιχνίδια στην πόλη.

Πηγή φωτογραφιών: grtimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive