Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

23χρονη γυναίκα έχει εννέα επιληπτικές κρίσεις μέσα σε 24 ώρες μετά την ένεση mRNA του Μπουρλά-Pfizer [ΒΙΝΤΕΟ]

23χρονη γυναίκα από τη Φλόριντα έχει εννέα επιληπτικές κρίσεις μέσα σε 24 ώρες, από σοβαρό νευρολογικό τραύμα, νοσηλεύτηκε πέντε φορές σε τέσσερις εβδομάδες από την ένεση mRNA της Pfizer

Η Brittany Jouppi έλαβε την πρώτη της ένεση mRNA Pfizer τη Δευτέρα 9 Αυγούστου, σε ένα τοπικό Walgreens, σύμφωνα με τη σελίδα της στο Facebook. Επιβίωσε από την «περίοδο αναμονής 15 λεπτών» και στάλθηκε στο σπίτι. Αλλά εμφάνισε ζάλη και έντονο πονοκέφαλο ενώ επέστρεφε στο σπίτι....

Ένιωσε επίσης μούδιασμα και μυρμήγκιασμα στα άκρα της. Αλλά η Jouppi, όπως πολλά εμβολιασμένα άτομα, τα απέρριψε όλα ως φυσιολογικές παρενέργειες μετά τις ενέσεις.

Έτσι κοιμηθήκε νομίζοντας ότι θα ξυπνούσε αισθανόμενη φυσιολογικά. Αυτο όμως δεν συνέβη.

Η Τζούπι είχε μούδιασμα ολόκληρου του σώματος εκτός από έντονους πονοκεφάλους, μυρμήγκιασμα στα άκρα της, έντονο πόνο πίσω από τα μάτια της και σύγχυση το επόμενο πρωί. Πήγε στα επείγοντα, εξετάστηκε για COVID-19 και στάλθηκε σπίτι. Μια νοσοκόμα της είπε: «Υπάρχουν πάρα πολλοί θετικοί ασθενείς με COVID εδώ, δεν θέλουμε να σας εκθέσουμε. Επιστρέψτε αν τα συμπτώματα επιδεινωθούν. ”

Ξάπλωσε και έριξε έναν υπνάκο όταν γύρισε σπίτι. Η Τζούπι ξύπνησε δύο ώρες αργότερα για να χρησιμοποιήσει το μπάνιο. Το επόμενο πράγμα που ήξερε ήταν ότι ξύπνησε στο νοσοκομείο. Ο φίλος της την βρήκε στο μπάνιο, αν έχει χάσει της αισθήσεις της και σε μια λίμνη ούρων καθώς έχασε τον έλεγχο της ουροδόχου κύστης. Οι γιατροί την πήγαν πίσω στο Ιατρικό Κέντρο St. Lucie, στο ίδιο μέρος που την έστειλε στο σπίτι ώρες νωρίτερα.

Οι γιατροί έκαναν μαι αξονική τομογραφία αυτή τη φορά. Αλλά είπαν ότι όλα ήταν φυσιολογικά παρά το ότι η κατάσταση της Τζούπι ήταν κάθε άλλο παρά φυσιολογική. Δεν είχε ιδέα τι της είχε συμβεί ή πώς έφτασε στο νοσοκομείο. Οι νοσηλευτές έμπαιναν στο δωμάτιο και της έκαναν ερωτήσεις. Αλλά δεν μπορούσε να μιλήσει. Η Τζούπι το περιέγραψε σαν να αισθάνεται παγιδευμένη στο σώμα της. Τελικά, μετά από περίπου μία ώρα, μπόρεσε να κουνήσει το κεφάλι με ναι και όχι.

Η Jouppi χρησιμοποίησε επίσης ένα τετράδιο και ένα στυλό για να επικοινωνήσει. Έγραψε τα εξής:

Γνωρίζω τι θέλω να πω, μπορω να σας ακουσω και να καταλάβω. Μόνο δεν μπορω να βρω και να εκφράσω τις λέξεις. Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει!

Οι νοσηλευτές παραδέχτηκαν ότι η  Jouppi «μπορεί» να αντιδρά στην ένεση mRNA. Αλλά εξακολουθούν να “συνιστούν ανεπιφύλακτα” να πάει στο σπίτι επειδή υπάρχουν πολλοί ασθενείς με COVID στο νοσοκομείο. Την επόμενη μέρα, 11 Αυγούστου, αφού συνειδητοποίησε ότι το Ιατρικό Κέντρο St. Lucie ήταν ένα αστείο νοσοκομείο, χωρίς αξία, η κ. Jouppi πήγε στο Cleveland Clinic Traditional Hospital. Οι γιατροί πραγματοποίησαν μια σειρά μαγνητικής τομογραφίας, ακτινογραφίες, ΗΚΓ, υπερηχογράφους, κλπ. Τελικά ταν το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα (ΗΕΓ) που αποκάλυψε τη δραστηριότητα των σπασμών στον εγκέφαλο της. Οι γιατροί της έγραψαν αντιεπιληπτικά φάρμακα.

Παρόλο που η Jouppie πήρε εξιτήριο και πάλι, κατέληξε στο ΤΕ στις 20 Αυγούστου και στις 21 Αυγούστου. Δημοσίευσε ένα βίντεο με τις συσπάσεις του προσώπου της στις 4 Σεπτεμβρίου. Ενδιαφέρον έχει ότι έγραψε ότι αισθάνεται σαν «κάτι μέσα στο σώμα μου να ελέγχει τα πράγματα. ”

Brittany-Jouppi-face-twitch


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive