Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Δ.Γιαννακόπουλος: «Οι εμπρηστές που εξυπηρετούν το Great Reset λέγονται κλιματική αλλαγή – Θα χορτάσετε lockdown»

Νέα ανάρτηση από τον Δ.Γιαννακόπουλο.  Στην επίθεση έχει περάσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος αναφέρεται στο Great  Reset και στο lockdown που ετοιμάζεται λόγω κλιματικής αλλαγής...Η ΒΙΑΝΕΞ είχε ανακοινώσει προ λίγων ημερών πως θα διαθέσει 100.000 ευρώ για την αναδάσωση της Βαρυμπόμπης και ο πρόεδρος της έχει εξαπολύσει επίθεση στους εκπροσώπους της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Όσα αναφέρει στη νέα του ανάρτηση:

«Ερε θα χορτάσετε lockdown για την “κλιματική αλλαγή” θα γίνονται καθολικά lockdown για να αναπνεύσει ο πλανήτης τις Κυριακές… τα δάση θα γίνουν πράσινες περιοχές όπου θα απαγορεύεται να πατάει το πόδι του άνθρωπος… 

Περιορισμός στις μετακινήσεις, φόροι για το διοξείδιο του άνθρακα που αφήνεις και πόσα άλλα και εσύ σαν καλό τούβλο θα λες η κλιματική αλλαγή ευθύνεται για τις φωτιές και τις πλημμύρες που θα έρθουν στην συνέχεια… Οι εμπρηστές που εξυπηρετούν το Great Reset λέγονται κλιματική αλλαγή», έγραψε ο Δ.Γιαννακόπουλος.

Να υπενθυμίσουμε πως είχε κάνει ένα ακόμη «μπαράζ» αναρτήσεων: 

«Ίσως να χρειαζόμαστε ένα restart, αλλά όχι όπως το ονειρεύονται κάποιοι. Ένα restart που θα είναι βασισμένο πάνω στα θεμέλια που υπάρχουν επί αιώνες σε αυτή τη χώρα;;;

Στην Πατρίδα που σήμερα έγινε στάχτη. Στην Θρησκεία που θυμόμαστε πλέον μόνο σε τέτοιες μέρες καταστροφής παρακαλώντας τον Θεό να βρέξει. Αλλά και στην Ελληνική παραδοσιακή οικογένεια που μέσα από τις αξίες της σε μαθαίνει να βοηθάς τον συνάνθρωπο».

«Σε τέτοια καταστροφή όποιος μπορεί να βοηθήσει και δεν το κάνει είναι συνένοχος. Από οικονομική ενίσχυση, από εθελοντισμό, από το αντισταθεί με την φωνή του σε ό,τι αδικεί τους ανθρώπους που βάζουν μπροστά τη ζωή τους για εμάς, μέχρι μια απλή καλή πράξη στον όποιο συνάνθρωπο την έχει ανάγκη».

pronews.gr

2 σχόλια:

  1. https://scripta---manent.blogspot.com/2021/08/blog-post_60.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive