Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Φωτιές στην Εύβοια: «Γροθιά στο στομάχι» η φωτογραφία ηλικιωμένου ζευγαριού

Εκατοντάδες κάτοικοι της Εύβοιας συνεχίζουν να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους, καθώς η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη. Ανάμεσα τους, ο 89χρονος Γεώργιος Λιάκος και η 87χρονη Παρισσώ Λιάκου, που ζουν στο χωριό Πευκί.... Το ηλικιωμένο ζευγάρι “πρωταγωνιστεί” στη συγκλονιστική φωτογραφία που τράβηξε χθες, Κυριακή (08.08.2021), ο Κώστας Τσιρώνης για το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ξαπλωμένοι και σκεπασμένοι πρόχειρα με ένα τραπεζομάντηλο, ο Γεώργιος Λιάκος και η Παρισσώ Λιάκου βρίσκονται με το σκυλάκι τους, τη Bella, στο κατάστρωμα ferry boat, που έσπευσε στην παραλία του χωριού για να συνδράμει στην εκκένωση.

Την ώρα που ο σύζυγος της κοιμάται, εκείνη, φορώντας το νυχτικό της, κοιτάζει τον φακό με το ταλαιπωρημένο -γεμάτο θλίψη και απελπισία- βλέμμα της…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive