Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Στέφανος Ντούσκος: «Γκρέμισαν τα τείχη» στα Γιάννενα. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Υποδοχή ήρωα επεφύλασσαν στον Στέφανο Ντούσκο οι συντοπίτες του στα Γιάννενα, με τον αθλητή της κωπηλασία να πηγαίνει το χρυσό του ολυμπιακό μετάλλιο στη γεννέτειρά του.

Ο «χρυσός» κωπηλάτης που επέστρεψε χθες στην Ελλάδα, έφτασε στο Πανειπηρωτικό Στάδιο στις 19:30 όπου τον υποδέχτηκαν αθλητές και η διοίκηση του ΝΟΙ....

Στη συνέχεια με στρατιωτικό τζιπ και με τη συνοδεία μοτοσικλετιστών της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασε στην Κεντρική Πλατεία των Ιωαννίνων, όπου τον υποδέχτηκαν ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο δήμαρχος της πόλης Μωυσής Ελισάφ καθώς και πλήθος κόσμου.

Η αυτοκινητοπομπή πέρασε μέσα από τους δρόμους της πόλης, με τον κόσμο να χειροκροτεί τον Ολυμπιονίκη.

Μεταξύ των συμπολιτών του, τον υποδέχτηκαν ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο δήμαρχος της πόλης Μωυσής Ελισάφ. Ο δήμαρχος της πόλης έστεψε με κότινο από κλαδί ελιάς τον Ολυμπιονίκη, ενώ ο περιφερειάρχης του δώρισε μία εικόνα της Παναγίας. Από την πλευρά του, ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης συγκινημένος αναφώνησε: «Ζήτω τα Ιωάννινα, ζήτω η Ελλάδα»

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΑΙΡΗ ΤΖΩΡΑ


Βίντεο: ionian channel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive