Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Βρε ανυπόστατε αυτό το είδες; ή μονο όταν η Ευρώπη θέλει χρήμα τους καλωσορίζεις για εξουθενωτική πορεία Ελλάδας και Έλληνα?

https://pace.coe.int/en/files/29348/html

10. Εάν οι συνέπειες της άρνησης του εμβολιασμού - συμπεριλαμβανομένων των συνεχιζόμενων περιορισμών στην απόλαυση των ελευθεριών και του στιγματισμού - είναι τόσο σοβαρές ώστε να απομακρύνουν το στοιχείο επιλογής από την απόφαση, ο εμβολιασμός μπορεί να ισοδυναμεί με υποχρεωτικό. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παραβίαση των προστατευόμενων δικαιωμάτων ή/ και να εισάγει διακρίσεις... Η Συνέλευση υπενθυμίζει το ψήφισμά της 2361 (2020)«Εμβόλια Covid-19:... ηθικές, νομικές και πρακτικές εκτιμήσεις», στα οποία κάλεσε τα κράτη μέλη να «διασφαλίσουν ότι οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν δέχεται πολιτική, κοινωνική ή άλλη πίεση για να εμβολιαστεί» αν δεν το επιθυμούν ». Οποιαδήποτε έμμεση αδικαιολόγητη πίεση σε άτομα που αδυνατούν ή δεν θέλουν να εμβολιαστούν μπορεί να μετριαστεί εάν τα διαβατήρια Covid είναι διαθέσιμα για λόγους διαφορετικούς από τον εμβολιασμό.

Συν Πλην

2 σχόλια:

  1. Πού είναι οι συνταγματολόγοι;
    Σε τι χρησιμεύουν αυτοί;
    Μόνο για να κάνουν δηλώσεις κι από προσφυγές τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιοι Συνταγματολογοι;Ο υποδικος Λοβερδος,ο μη σου τυχει Βενιζελος ή η σουπια Μανιτακης;Οσο για 2361[2021] και 2383 επειδη ειναι ψηφισματα,λενε οτι δεν εχουν ισχυ νομου.Ενταξει πορνιδια.Παμε στν κανονισμο 953 που ισχυει,ως νομος απο 1/7/'21.Και επειδη δεν ξερουμε αγγλικα,παμε στο Συνταγμα και στην αρχη της αναλογικοτητας οπου δεν μπορουν νατεκμηριωσουν τις αποφασεις τους.Και επειδη δεν ξερουμε καλα Ελληνικα,το Συνταγμα μας ειναι κοπια του Γερμανικου και οι Γερμανοι[ναι αυτοι ]ειναι κατα της υποχρεωτικοτητας.Και επειδη ειμαστε κρετινοι,αυτη η συμμορια,γραφει στα παπαρια της νομους,Συνταγματα,ανθρωπινα δικαιωματα και κανει ο,τι πουν τ'αφεντικα.[εκτακτη συμμετοχη οιδυο νυφιτσες τουΣτΕ,φιλικη συμμετοχη η αντιπολιτευση]Καταλαβατε ή να κανω τα κακα μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive