Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

ANAΦΟΡΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ Την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα

ΠΡΟΣ: Την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα. Υπ όψιν κ. Yossi Amrani  Πρέσβη. Μαραθωνοδρόμων 1 Παλαιό Ψυχικό 154 52 Αθήνα.  

ΘΕΜΑ: Δηλώσεις Bασιλακόπουλου: 

"Το Ισραήλ συμφώνησε με την Pfizer για «πείραμα» στον πληθυσμό με το εμβόλιο!" Κ. Πρέσβη σε συνέντευξή του σe τηλεοπτικό σταθμό  τόνισε με βεβαιότητα ότι το Ισραήλ χρησιμοποιεί ανθρώπους σαν ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ πρός χάριν φαρμακοβιομηχανιών. Ο Ελληνικός λαός έντρομος πληροφορήθηκε συνεπώς, οτι η χώρα σας...

προβαίνει σε τέτοιες απάνθρωπες πράξεις απαξιώνοντας την ανθρώπινη ύπαρξη καταβιβάζοντάστην στο επίπεδο των ατυχών πειραματόζωων πιθήκων ή ποντικών κ.λ.π. Ο ισχυρισμός αυτός πραγματικά πάγωσε τους Έλληνες τηλεθεατές. Διότι στην ουσία ο κύριος Βασιλακόπουλος ισχυρίζεται ότι το κράτος του Ισραήλ μετέτρεψε τον πληθυσμό του σε πειραματόζωα, για λογαριασμό της Pfizer, ισχυρισμό που μάλιστα επανέλαβε μετά από ερώτηση της παρουσιάστριας. Άρα δεν μιλάμε ούτε για σαρδάμ, ούτε για λάθος ερμηνεία των δηλώσεών του. Πιστεύουμε οτι είναι  αδιανόητο το κράτος του Ισραήλ να συμφωνεί με τις διατυπωσείσες τηλεοπτικά θέσεις του κ.Βασιλακόπουλου που έσπειραν τον τρόμο οχι στον Ελληνικό λαό αλλά και στην παγκόσμια ανθρώπινη κοινότητα όπου γης. 

Συνημμένο βίντεο της επίμαχης δήλωσης με την βεβαιότητα της ΑΜΕΣΗΣ αντίδρασης του Κράτους του Iσραήλ. Με την οφειλόμενη τιμή.    

Αργύρης Σιδέρης - Διαχειριστής του ιστότοπου:"SKEFTOMASTE ELLHNIKA.GR"

H ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ κ. ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

https://www.youtube.com/watch?v=LblJ7iLvopg&ab_channel=%CE%9A%CE%91%CE%98%CE%91%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%A3

2 σχόλια:

  1. Μπραβο ρε παλληκαρι,πολυ χαιρομαι που αντιλαμβανεστε τα σχολια μας,γιατι εχουμε καταντησει απλα να ακουμε και να διαβαζουμε χωρις να σκεφτομαστε τα προφανη.Ελπιζω να εχει συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive