Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Καθηγητής Ιατρικής: ”Το όριο για να σταματήσει ένα εμβολιαστικό πρόγραμμα είναι 25 με 50 νεκροί.”Με πάνω από 20.000 νεκρούς μετά από τον εμβολιασμό στην ΕΕ και συνεχίζουν ακάθεκτοι!!!

O καθηγητής Καρδιολόγος Peter A. McCullough, υποδιευθυντής της εσωτερικής ιατρικής στο Baylor University Medical Center στο Dallas στο Texas και καθηγητής στην εσωτερική ιατρική στο... Université A&M του Texas Health Sciences Center,διευκρίνισε σε 1 συνέντευξη : « το όριο για να σταματήσει ένα εμβολιακό πρόγραμμα είναι 25 με 50 θάνατοι. Στη γρίπη των χοίρων το 1976,στους 26 νεκρούς σταμάτησαν τον εμβολιασμό ».  Με πάνω από 20,000 νεκρούς μετά τον εμβολιασμό μόνο στην Ευρώπη και συνεχίζουν ακάθεκτοι προσθέτοντας δόσεις και υποχρεωτικότητα!!!

1 σχόλιο:

  1. Δολοφονουν με τους αεροψεκασμους,τωρα και με τα κωλοεμβολια τους.https://www.youtube.com/watch?v=bY2tA0ahH1g&list=RD7s-pnyCVmyk&index=7

    ξυπνα κοιμισμενε


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive