Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Τι εξελίξεις φέρνει η επίθεση του ΝΕΟ δημοκρατη Λυμπερόπουλου στον Μητσοτάκη; Κάλεσμα για εξέγερση των ταξιτζήδων! (video)

«Η κυβέρνηση δουλεύει για τις μεγάλες πολυεθνικές και θέλει να καταστρέψει τους μικρομεσαίους», καταγγέλλει ο πρώην Πρόεδρος του ΣΑΤΑ. Πραγματικά πρωτοφανής ήταν η επίθεση του πρώην ηγέτη του κλάδου των ΤΑΞΙ στην Ελλάδα, Θύμιου Λυμπερόπουλου, κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υπουργού Μεταφορών, Κώστα Αχ.Καραμανλή...

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Λυμπερόπουλος, έχασε τη θέση του προέδρου του ΣΑΤΑ μετά από εντολή του κόμματος (ΝΔ).

Μιλώντας στο Kontra, έκανε καταγγελίες για την πολιτική της Κυβέρνησης απέναντι στον κλάδο των ΤΑΞΙ: «Η κυβέρνηση δουλεύει για τις μεγάλες πολυεθνικές και θέλει να καταστρέψει τους μικρομεσαίους, με πρώτους και καλύτερους τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές!».

Με πολιτικό ουσιαστικά λόγο αναφέρθηκε και σε άλλα ζητήματα, που δεν αφορούν τον κλάδο, με μια από τις χαρακτηριστικές του ατάκες να είναι: «Μην νομίζουν επειδή υπάρχει πανδημία ότι ο κόσμος θα κάτσει να τον σφάξουν».

Κάτι οι πιο συχνές εμφανίσεις τελευταία, κάτι ο πολιτικός λόγος και κάτι οι επαφές και επισκέψεις του σε όλη την Ελλάδα, κάνουν τις πληροφορίες να συγκλίνουν στο ότι μάλλον ετοιμάζεται κάτι που θα κινείται… κεντροδεξιά (με Καραμανλικό ύφος) και… κεντροπατριωτικά.

Γεγονός που έχει θορυβήσει αρκετούς και στην Πειραιώς και στον κλάδο των ταξί.

2 σχόλια:

  1. Παντου σε ολους τους κλαδους εφαρμοζεται αυτο.Τα μεγαλα πολυκαταστηματα των πολυεθνικων εξοντωσαν τους μικρους,οι μικροπαραγωγοι θα χασουν τα χωραφια τους και θα γινουν εργατες γης,οσοι προσφερουν υπηρεσιες θα μπουν ως υπαλληλοι σε εταιρειες και θα παιρνουν ενα μισθο.Ετσι και στα ταξι θα δημιουργηθουν 2-3 μεγαλες εταιρειες και αυτοι που θα δουλευουν τα ταξι θα ειναι υπαλληλοι με τρεις και εξηντα που λεγανε καποτε.
    Αυτη ειναι η πολιτικη των νεοταξιτων και οχι των αριστερων ή των δεξιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο που νομιζετε οτι οι χρησιμοι ηλιθιοι,πιστα και αβουλα πιονια της διεστραμενης ελιτ σημερα,ειναι ΝΔημοκρατες με ξεπερναει.Αυτο ειναι το αντικειμενο τους,τιποτε αλλο.Καταστροφη ολων υπερ της ελιτ.Τους ετυχε και μια αρρωστια,αλλα χεστηκανε.Απλα πεθαινουν καποιοι αναλωσιμοι.Αυτοι στον στοχο τους[σας ειπα οτι στο χωριο μου τους λεμε στυγερους δολοφονους.Στο δικο σας;]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive