Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ… ΑΦΥΠΝΙΣΗ; Της Μαίρης Καρά

Το αυθόρμητο κάλεσμα Ελλήνων πατριωτών για Αντίδραση στον φασισμό της προδοτικής Κυβέρνησης Μητσοτάκη από τα κοινωνικά δίκτυα, έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης. Επιτεύχθηκε η πρώτη ειρηνική κινητοποίηση του λαού την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021. Η ημέρα αυτή καταγράφηκε στην μνήμη μας σαν σημαντική για την νεότερη Ιστορία του Έθνους μας....

Ο κοιμισμένος, ψεκασμένος και αδιάφορος λαός - όπως τον αποκαλούσαν οι ανθέλληνες πολιτικοί - αφυπνίστηκε επιτέλους. Φτάνοντας στα όρια της αντοχής του με τα παρανοϊκά μέτρα στέρησης της Ελευθερίας και των δικαιωμάτων του ξεσηκώθηκε κι εμπρός μαρς στον δρόμο. Χιλιάδες οργισμένοι πολίτες έδωσαν δυναμικό παρόν στις πλατείες των πόλεων, στέλνοντας το μήνυμα Αντίστασης προς τους εντός και εκτός  εχθρούς.   

    Δεν καταφέραμε όμως ακόμα να μάθουμε τις αντιδράσεις των υπευθύνων εξόντωσης του λαού, με την δήθεν πανδημία και με τα δήθεν εμβόλια. Ούτε είναι σίγουρο πως θα το μάθουμε ποτέ, γιατί οι απατεώνες είναι ψυχροί εκτελεστές και ποτέ δεν αφήνουν να διαφανούν τα εσώτερα συναισθήματά τους. Ακόμα κι όταν αποκαλύπτονται οι απάτες τους, το παίζουν αδιάφοροι.

   Η πρώτη ειρηνική κινητοποίηση είχε τόση επιτυχία, ώστε οι «αντίθετοι» πολιτικάντηδες και τα υποτακτικά βολεμένα τσιράκια της έπαθαν σοκ με τους «τρελλούς» άνευ λόγου και αιτίας επαναστάτες. Τα πικρόχολα σχόλιά τους στα κοινωνικά δίκτυα αποδεικνύουν, τόσο το χαμηλό μορφωτικό τους επίπεδο όσο και το μίσος που τρέφουν μέσα τους για κάθε τι το Ελληνικό.

Και καλά αυτό είναι δικαιολογημένο για τα πολιτικά μιάσματα, που τώρα πια καταλάβαμε πως δεν εμφορούνται από τα Ελληνικά Ιδεώδη και δεν είναι σίγουρο πως είναι και Έλληνες. Αλλά τόση κακία να εκφράζουν οι βολεμένοι «συνάνθρωποί» μας; Αυτούς δεν τους αφορά η επιβίωση του Έθνους μας και η σωτηρία τους από τα θανατηφόρα μπόλια; Είναι τόσο ανόητοι, έχουν τόση άγνοια, είναι τόσο αδιάφοροι για την υγεία τους; Τι έχουν πάθει και δεν βλέπουν πως οδεύουν προς Εξαφάνιση;

Τώρα εμείς είμαστε σε αναμονή για την επόμενη εξόρμηση του λαού στις πλατείες, με πιο δυνατά συνθήματα και απαιτήσεις παραίτησης της πουλημένης Κυβέρνησης. Υπομονή λοιπόν πατριώτες έως το επόμενο κάλεσμα για ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive