Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Τα Αποδεικτικά Στοιχεία — “Μείνατε στο Σπίτι, Για Να Προστατεύσετε το NHS (Αγγλικό ΕΣΥ), αλλά Έδωσαν Midazolam στους Ηλικιωμένους και Μετά σας Είπαν ότι οι Θάνατοι ήταν από την Covid

Τον Μάρτιο του 2020 είπαν στον βρετανικό λαό ότι πρέπει να “μείνει στο σπίτι” για να “προστατεύσει το NHS” και να “σώσει ζωές”. Τους είπαν επίσης ότι οι αρχές χρειάζονται μόλις “τρεις εβδομάδες για να ισοπεδώσουν την καμπύλη”....

Γιατί δόθηκε εντολή στον βρετανικό λαό να μείνει στο σπίτι του; Λόγω της απειλής ενός νέου και αναδυόμενου ιού, ο οποίος, όπως μας είπαν, προέρχεται από την πόλη Γουχάν της Κίνας. Ένας ιός που έχει στοιχίσει τη ζωή σε 128.000 ανθρώπους μέχρι σήμερα στο Ηνωμένο Βασίλειο, ή τουλάχιστον έτσι μας είπαν.

Τι θα γινόταν όμως αν μπορούσαμε να σας αποδείξουμε ότι έχετε χάσει δεκαπέντε μήνες και πλέον από τη ζωή σας εξαιτίας ενός ψέματος; Αλλά όχι ένα οποιοδήποτε ψέμα, ένα ψέμα που περιελάμβανε το πρόωρο τέλος της ζωής χιλιάδων και χιλιάδων ανθρώπων, οι οποίοι, όπως σας είπαν, πέθαναν από το Covid-19. Ένα ψέμα που αφορούσε τη διάπραξη ενός από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στη μνήμη των ανθρώπωνΈνα ψέμα που απαιτούσε τρία πράγματα — φόβο, τη συμμόρφωσή σας και ένα φάρμακο γνωστό ως Μιδαζολάμη (Midazolam)…

Οι αρχές δηλώνουν ότι η Covid-19 είναι μια μολυσματική ασθένεια που προκαλείται από έναν νέο κορονοϊό με την ονομασία SARS-CoV-2. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) μας λέει ότι “οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν μολυνθεί από τον ιό COVID-19 θα παρουσιάσουν ήπια έως μέτρια αναπνευστική νόσο και θα αναρρώσουν χωρίς να χρειαστούν ειδική θεραπεία”. Ωστόσο, αναφέρουν ότι “οι ηλικιωμένοι και όσοι έχουν υποκείμενα ιατρικά προβλήματα, όπως καρδιαγγειακά νοσήματα, διαβήτη, χρόνιες αναπνευστικές παθήσεις και καρκίνο, έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν σοβαρή ασθένεια”.

Μας λένε ότι η σοβαρή ασθένεια στη Covid-19 παρουσιάζει πνευμονία και συνοδευτική αναπνευστική ανεπάρκεια. Ως εκ τούτου, τα τυπικά συμπτώματα περιλαμβάνουν δύσπνοια, βήχα, αδυναμία και πυρετό. Μας λένε επίσης ότι τα άτομα που υποφέρουν από επιδεινούμενη αναπνευστική ανεπάρκεια και δεν λαμβάνουν εντατική φροντίδα, αναπτύσσουν σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας με σοβαρή δύσπνοια.

Η πνευμονία είναι μια φλεγμονή του ενός ή και των δύο πνευμόνων, που συνήθως προκαλείται από λοίμωξη. Προκαλεί το γέμισμα των κυψελίδων (αεροφόροι σάκοι) στο εσωτερικό των πνευμόνων με υγρό, δυσκολεύοντας τη σωστή λειτουργία τους. Το σώμα στέλνει λευκά αιμοσφαίρια για να καταπολεμήσει τη λοίμωξη, και ενώ αυτό βοηθά στη θανάτωση των μικροβίων, μπορεί επίσης να δυσχεράνει τη μετάδοση οξυγόνου από τους πνεύμονες στην κυκλοφορία του αίματος.

Η πνευμονία δεν είναι μια νέα κατάσταση που εμφανίστηκε λόγω της Covid-19. Μόνο το 2019, το έτος πριν από την υποτιθέμενη εμφάνιση του Covid-19, 272.000 άνθρωποι εισήχθησαν στο νοσοκομείο με πνευμονία. Σύμφωνα με το Βρετανικό Ίδρυμα Πνευμόνων το 2012, 345 άτομα ανά 100.000 είχαν ένα ή περισσότερα επεισόδια πνευμονίας. Αυτό ισοδυναμεί με περίπου 225.000 άτομα που υπέστησαν πνευμονία τουλάχιστον μία φορά.

Το Βρετανικό Ίδρυμα Πνευμόνων μας δείχνει επίσης ότι η πλειονότητα των περιπτώσεων πνευμονίας εμφανίζεται σε άτομα ηλικίας 81 ετών και άνω. Για παράδειγμα, το 2012 1.838 άτομα σε κάθε 100.000 άτομα ηλικίας άνω των 81 ετών εμφάνισαν πνευμονία, γεγονός που ισοδυναμεί με περίπου 60.000 άτομα ηλικίας άνω των 81 ετών σε σημερινούς αριθμούς με βάση το γεγονός ότι υπάρχουν περίπου 3,2 εκατομμύρια άτομα ηλικίας άνω των 80 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πηγή — Βρετανικό Ίδρυμα Πνευμόνων

Μας λένε επίσης ότι το 2012 σημειώθηκαν 28.592 θάνατοι από πνευμονία, που αντιστοιχεί στο 5,1% όλων των θανάτων που σημειώθηκαν εκείνο το έτος.

Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε οι θάνατοι λόγω πνευμονίας δεν έχουν ξαφνικά αρχίσει να συμβαίνουν εξαιτίας της υποτιθέμενης εμφάνισης μιας νέας ασθένειας που ονομάζεται Covid-19, ζούσαμε με αυτούς σε όλη μας τη ζωή, απλά δεν έχουν προωθηθεί μπροστά σας 24/7 στην τηλεόραση ή στην πρώτη σελίδα κάθε εφημερίδας, όπως συμβαίνει με τους υποτιθέμενους θανάτους από Covid-19.

Αλλά για να σας αποδείξουμε ότι χάσατε δεκαπέντε μήνες από τη ζωή σας εξαιτίας ενός ψέματος που αφορούσε τον πρόωρο τερματισμό της ζωής χιλιάδων και χιλιάδων ανθρώπων, πρέπει πρώτα να καταλάβετε ποια ηλικιακή ομάδα έχει πληγεί περισσότερο από το Covid-19 σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές.

Το παραπάνω γράφημα είναι ένας θερμικός χάρτης που δείχνει τους θανάτους εντός 28 ημερών από ένα θετικό τεστ για SARS-CoV-2 με βάση την ημερομηνία θανάτου και την ηλικία του ατόμου. Τα δεδομένα αυτά μπορείτε να τα δείτε στον πίνακα εργαλείων της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου για τον κοροναϊό εδώ. Αυτό που είναι αρκετά σαφές από αυτά τα δεδομένα είναι ότι οι περισσότεροι υποτιθέμενοι θάνατοι από Covid συνέβησαν σε άτομα ηλικίας 90+ ετών. Η επόμενη ηλικιακή ομάδα με τους περισσότερους θανάτους είναι 85–89 ετών, στη συνέχεια 80–84 ετών και ούτω καθεξής. Υπάρχει μια γενική μείωση του αριθμού των θανάτων μέχρι περίπου την ηλικιακή ομάδα 65–69 ετών, αλλά στη συνέχεια βλέπουμε μια δραματική πτώση σε σχεδόν μηδενική τιμή σε όσους είναι κάτω των 60 ετών.

Αυτός ο θερμικός χάρτης δείχνει ότι γενικά δεν υπήρξαν περισσότεροι από 9 θάνατοι σε μία μόνο ημέρα από άτομα ηλικίας 60–64 ετών. Στην ομάδα 65–69 ετών δεν υπήρξαν περισσότεροι από 20 θάνατοι την ημέρα. Στην ομάδα 70–74 ετών δεν υπάρχουν περισσότεροι από 27 θάνατοι σε μια ημέρα. Στην ομάδα 75–79 ετών όχι περισσότεροι από 48 θάνατοι σε μια ημέρα, στο υψηλότερο σημείο. Μόνο όταν φτάνουμε στην ομάδα των 85–89 ετών αρχίζουμε να βλέπουμε μεγάλη αύξηση στον αριθμό των υποτιθέμενων θανάτων από το Covid. 179 θάνατοι σε μια ημέρα στο υψηλότερο επίπεδο. Στη συνέχεια, έχουμε την ηλικιακή ομάδα 90+, η οποία έχει δει όχι περισσότερους από 379 θανάτους σε μία μόνο ημέρα στο υψηλότερο σημείο της.

Έτσι, αυτό που βλέπουμε εδώ είναι ότι είναι αμελητέος ο αριθμός των θανάτων από “Covid” σε άτομα κάτω των 60 ετών. Αλλά δεν βλέπουμε πραγματικά πάρα πολλούς θανάτους από “Covid” σε άτομα ηλικίας μεταξύ 60 και 80 ετών. Αυτό που βλέπουμε είναι ένα πολύ υψηλότερο ποσοστό θανάτων από “Covid” σε άτομα ηλικίας άνω των 85 ετών. Αλλά τι είναι τόσο παράξενο σε αυτό;

Τίποτα, αν αναλογιστούμε ότι το μέσο προσδόκιμο ζωής στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι 81 ετών. Συν το γεγονός ότι αυτό είναι επίσης σύμφωνο με αυτό που έχουμε δει σε περιπτώσεις / θανάτους λόγω πνευμονίας τα προηγούμενα χρόνια. Μην ξεχνάτε ότι η σοβαρή ασθένεια στο Covid-19 παρουσιάζει πνευμονία και συνοδευτική αναπνευστική ανεπάρκεια.

Πράγμα που γεννά το ερώτημα γιατί ολόκληρο το έθνος έπρεπε να μείνει στο σπίτι, να κρατήσει κοινωνικές αποστάσεις, να φορέσει μάσκα, να πλύνει τα χέρια του και να ζήσει υπό δικτατορική τυραννία για δεκαπέντε μήνες επειδή άνθρωποι που έχουν ζήσει περισσότερο από το μέσο προσδόκιμο ζωής στο Ηνωμένο Βασίλειο πέθαναν ή πεθαίνουν; Πεθαίνουν από πνευμονία από την οποία βλέπουμε δεκάδες χιλιάδες θανάτους κάθε χρόνο.

Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι το 2020 είδαμε όντως υπερβολικούς θανάτους, και θα πιστεύετε ότι αυτό οφείλεται στο ότι τα νοσοκομεία είναι υπερφορτωμένα; Μόνο που δεν ήταν.

Τα στοιχεία του NHS μας δείχνουν ότι κατά τη διάρκεια της κορύφωσης του “πρώτου κύματος” μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου 2020 υπήρχαν 58.005 κρεβάτια κατειλημμένα που αντιστοιχούσαν σε 62% πληρότητα. Το ποσοστό αυτό είναι 30% χαμηλότερο σε σχέση με το ίδιο χρονικό διάστημα του προηγούμενου έτους.

· Το 2017, από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο, υπήρχαν κατά μέσο όρο συνολικά 91.724 κρεβάτια κατειλημμένα που αντιστοιχούσαν σε πληρότητα 89,1%.

· Το 2018, Απρίλιος-Ιούνιος, υπήρχαν κατά μέσο όρο συνολικά 91.056 κλίνες κατειλημμένες που αντιστοιχούσαν σε 89,8% πληρότητα.

· Το 2019, Απρίλιος-Ιούνιος, υπήρχαν κατά μέσο όρο συνολικά 91.730 κλίνες κατειλημμένες που αντιστοιχούσαν σε 90,3% πληρότητα.

· Το 2020, Απρίλιος-Ιούνιος, υπήρχαν κατά μέσο όρο συνολικά 58.005 κλίνες κατειλημμένες που αντιστοιχούσαν σε 62% πληρότητα.

Μας δείχνει επίσης ότι η προσέλευση στα Α&Ε (Επείγοντα) κατά την κορύφωση του πρώτου κύματος ήταν κατά 57% μειωμένη σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

· 2018 — Απρίλιος — 1.984.369 άτομα επισκέφθηκαν την A&E

· 2019 — Απρίλιος — 2.112.165 άτομα επισκέφθηκαν την A&E

· 2020 — Απρίλιος — 916.581 άτομα επισκέφθηκαν την A&E

Το οποίο γεννά το ερώτημα από τι ακριβώς προστατεύαμε το NHS; Φαίνεται ότι είχε διακοπές.

Αλλά υπήρξαν 41.627 περισσότεροι θάνατοι από τον μέσο όρο της πενταετίας μέχρι την 1η Μαΐου 2020, και η συντριπτική πλειοψηφία αυτών συνέβη τον Απρίλιο. Ένας Απρίλιος που είδε την προσέλευση στα A&E να μειώνεται κατά 57% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος και την πληρότητα των κλινών να μειώνεται κατά 30% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. 33.408 από αυτούς τους υπερβολικούς θανάτους ανέφεραν το Covid-19 στο πιστοποιητικό θανάτου, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων συνέβη σε άτομα ηλικίας άνω των 85 ετών.

Ωστόσο, τα στοιχεία που λαμβάνονται από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία (ONS) μας δείχνουν ότι κατά τη διάρκεια του Απριλίου 2020 υπήρξαν 26.541 θάνατοι που συνέβησαν σε οίκους ευγηρίας, μια αύξηση κατά 17.850 σε σχέση με τον μέσο όρο της πενταετίας. Πρόκειται για το ήμισυ του αριθμού των υποτιθέμενων θανάτων Covid-19 κατά την ίδια περίοδο.

Γιατί πέθαναν τόσοι πολλοί άνθρωποι σε σπίτια φροντίδας, όταν τα νοσοκομεία ήταν κάθε άλλο παρά υπερπλήρη ; Σίγουρα αν εμφάνισαν σοβαρές επιπλοκές λόγω του Covid-19 θα απαιτούσαν επείγουσα ιατρική φροντίδα και νοσοκομειακή περίθαλψη ;

Γιατί μην ξεχνάτε ότι μας είπαν ότι η σοβαρή ασθένεια Covid-19 παρουσιάζει πνευμονία και συνοδευτική αναπνευστική ανεπάρκεια. Ως εκ τούτου, τα τυπικά συμπτώματα περιλαμβάνουν δύσπνοια, βήχα, αδυναμία και πυρετό. Μας λένε επίσης ότι οι άνθρωποι που υποφέρουν από επιδεινούμενη αναπνευστική ανεπάρκεια και δεν λαμβάνουν εντατική φροντίδα, αναπτύσσουν σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας με σοβαρή δύσπνοια.

Γιατί αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονταν σε οίκους ευγηρίας και όχι σε νοσοκομείο;

Ήταν σε οίκους ευγηρίας επειδή ο Matt Hancock έδωσε την εντολή να τους βάλουν εκεί…

Στις 19 Μαρτίου εστάλη οδηγία στο NHS, η οποία τους υποχρέωνε να δώσουν εξιτήριο σε όλους τους ασθενείς που έκριναν ότι δεν χρειάζονταν νοσοκομειακή κλίνη. Δήλωσαν ότι οι μεταφορές από τον θάλαμο θα πρέπει να γίνονται εντός μίας ώρας από τη λήψη της απόφασης αυτής σε καθορισμένο χώρο εξιτηρίου και ότι το εξιτήριο από το νοσοκομείο θα πρέπει να γίνεται εντός 2 ωρών. Τα ιδρύματα NHS ενημερώθηκαν ότι “πρέπει να συμμορφωθούν” με τη νέα οδηγία.

Αυτό έγινε για να απελευθερωθούν δήθεν κρεβάτια, από τα οποία εκτιμούσαν ότι θα αντιστοιχούσαν 15.000 επιπλέον ελεύθερα κρεβάτια μέσα σε μόλις μία εβδομάδα από την εφαρμογή της οδηγίας.

Απελευθερώθηκαν τόσα πολλά κρεβάτια που η πληρότητα των κλινών κατά την περίοδο Απριλίου — Ιουνίου 2020 ήταν 30% χαμηλότερη από το προηγούμενο έτος. Γιατί στο καλό αυτοί οι άνθρωποι να βρίσκονται ήδη σε νοσοκομειακό κρεβάτι, αν δεν το χρειάζονται; Πηγαίνετε στο νοσοκομείο επειδή χρειάζεστε ιατρική περίθαλψη, όχι επειδή θέλετε να ξαπλώσετε και να κοιμηθείτε καλά.

Αυτή η οδηγία σήμαινε ότι οι άνθρωποι που χρειάζονταν ιατρική περίθαλψη και φροντίδα πήραν εξιτήριο σε σπίτια φροντίδας κατά χιλιάδες.

Αλλά η εγκατάλειψη των ηλικιωμένων και των ευάλωτων ατόμων από τον Matt Hancock δεν τελείωσε εκεί. Ενώ το NHS ήταν απασχολημένο με το να δίνει εξιτήριο σε ασθενείς που χρειάζονταν ιατρική περίθαλψη σε οίκους ευγηρίας βάσει της οδηγίας του, ο Matt Hancock και το Υπουργείο Υγείας ήταν απασχολημένοι με το να προσπαθούν να τους προμηθεύσουν όλους ένα συγκεκριμένο φάρμακο γνωστό ως μιδαζολάμη (midazolam).

Η μιδαζολάμη είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο φάρμακο στην παρηγορητική φροντίδα και θεωρείται ένα από τα τέσσερα βασικά φάρμακα που απαιτούνται για την προώθηση της ποιοτικής φροντίδας σε ετοιμοθάνατους ασθενείς στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σκεφτείτε το ως διαζεπάμη (diazepam ) σε στεροειδή.

Η μιδαζολάμη είναι επίσης ένα φάρμακο που έχει χρησιμοποιηθεί σε εκτελέσεις με θανατηφόρο ένεση στις ΗΠΑ, σε συνδυασμό με δύο άλλα φάρμακα. Η μιδαζολάμη δρα ως ηρεμιστικό για να καταστήσει τον κρατούμενο αναίσθητο. Τα άλλα φάρμακα στη συνέχεια σταματούν τη λειτουργία των πνευμόνων και της καρδιάς. Ωστόσο, έχει αποτελέσει πηγή διαμάχης, καθώς αρκετοί κρατούμενοι άργησαν πολύ να πεθάνουν και έδειχναν να πονάνε όταν χρησιμοποιήθηκε η μιδαζολάμη.

Η μιδαζολάμη μπορεί επίσης να προκαλέσει σοβαρά ή απειλητικά για τη ζωή αναπνευστικά προβλήματα, όπως ρηχή, επιβραδυνόμενη ή προσωρινά σταματημένη αναπνοή που μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη ή θάνατο.

Οι ρυθμιστικές αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου δηλώνουν ότι θα πρέπει να λαμβάνετε μιδαζολάμη μόνο σε νοσοκομείο ή ιατρείο που διαθέτει τον εξοπλισμό που απαιτείται για την παρακολούθηση της καρδιάς και των πνευμόνων σας και για την ταχεία παροχή σωτήριας ιατρικής θεραπείας σε περίπτωση επιβράδυνσης ή διακοπής της αναπνοής σας.

Ένας γιατρός ή νοσηλευτής θα πρέπει να σας παρακολουθεί στενά μετά τη λήψη αυτού του φαρμάκου για να βεβαιωθεί ότι αναπνέετε σωστά, επειδή η μιδαζολάμη προκαλεί σημαντική καταστολή της αναπνοής. Ο γιατρός σας θα πρέπει επίσης να ενημερωθεί εάν έχετε σοβαρή λοίμωξη ή εάν έχετε ή είχατε ποτέ προβλήματα στους πνεύμονες, τους αεραγωγούς ή την αναπνοή ή καρδιακή νόσο.

Η μιδαζολάμη χρησιμοποιείται επίσης πριν από ιατρικές διαδικασίες και χειρουργικές επεμβάσεις για να προκαλέσει υπνηλία, να ανακουφίσει το άγχος και να αποτρέψει οποιαδήποτε ανάμνηση του συμβάντος. Επίσης, μερικές φορές χορηγείται ως μέρος της αναισθησίας κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης για να προκαλέσει απώλεια συνείδησης.

Η μιδαζολάμη χρησιμοποιείται επίσης για να προκαλέσει κατάσταση μειωμένης συνείδησης σε βαριά άρρωστους ανθρώπους σε μονάδες εντατικής θεραπείας που αναπνέουν με τη βοήθεια μηχανήματος.

Η μιδαζολάμη πρέπει να χρησιμοποιείται με εξαιρετική προσοχή σε ασθενείς που έχουν χρόνια νεφρική ανεπάρκεια, μειωμένη ηπατική λειτουργία ή μειωμένη καρδιακή λειτουργία. Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιείται με εξαιρετική προσοχή σε παχύσαρκους ασθενείς, ή σε ηλικιωμένους ασθενείς.

Ποια είναι μερικά από τα πιο σημαντικά σημεία που πρέπει να λάβετε από αυτό;

· Η μιδαζολάμη προκαλεί σημαντική καταστολή της αναπνοής

· Οι ρυθμιστικές αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου επιμένουν ότι η μιδαζολάμη πρέπει να χορηγείται μόνο σε νοσοκομείο ή σε ιατρείο υπό την επίβλεψη γιατρού ή νοσηλευτή για την παρακολούθηση της αναπνοής του ασθενούς, προκειμένου να παρέχεται στον ασθενή θεραπεία που σώζει τη ζωή του, εάν η αναπνοή επιβραδυνθεί ή σταματήσει.

· Η μιδαζολάμη πρέπει να χρησιμοποιείται με εξαιρετική προσοχή σε ηλικιωμένους ασθενείς

Σοβαρή ασθένεια στο Covid-19 παρουσιάζει πνευμονία και συνοδό αναπνευστική ανεπάρκεια. Ως εκ τούτου, τα τυπικά συμπτώματα περιλαμβάνουν δύσπνοια, βήχα, αδυναμία και πυρετό. Μας λένε επίσης ότι τα άτομα που υποφέρουν από επιδεινούμενη αναπνευστική ανεπάρκεια και δεν λαμβάνουν εντατική φροντίδα, αναπτύσσουν σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας με σοβαρή δύσπνοια.

Η μιντοζαλάμη προκαλεί σημαντική καταστολή της αναπνοής.

Γνωρίζοντας αυτό θα χρησιμοποιούσατε τη μιδαζολάμη για τη θεραπεία ατόμων που πάσχουν από πνευμονία και αναπνευστική ανεπάρκεια που φέρεται να οφείλεται στο Covid-19 ;

Πηγή — Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής των ΗΠΑ

Λοιπόν, ο Matt Hancock και οι φίλοι του φαίνεται να το πιστεύουν, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο…

Πηγή

Η παραπάνω ανταλλαγή απόψεων έλαβε χώρα σε συνεδρίαση κοινοβουλευτικής επιτροπής στις 17 Απριλίου 2020 μεταξύ του Matt Hancock και του Dr. Evans, ο οποίος είναι συνάδελφος συντηρητικός βουλευτής.

Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από ένα άρθρο που επιβεβαιώνει ότι το Ηνωμένο Βασίλειο αγόρασε Midazolam αξίας δύο ετών τον Μάρτιο του 2020 και επεδίωκε να αγοράσει πολύ περισσότερα -

Οι προμήθειες του ηρεμιστικού μιδαζολάμης έχουν εκτραπεί από τη Γαλλία ως “προληπτικό μέτρο” για να μετριαστούν οι πιθανές ελλείψεις στο NHS που προκαλούνται από το COVID-19, δήλωσε το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας (DHSC) στο The Pharmaceutical Journal.

Εκπρόσωπος της Accord Healthcare, ενός από τους πέντε παρασκευαστές του φαρμάκου, δήλωσε στο Pharmaceutical Journal ότι έπρεπε να λάβει κανονιστική έγκριση για την πώληση προμηθειών ενέσιμης μιδαζολάμης με γαλλική επισήμανση στο NHS, αφού είχε ήδη πουλήσει απόθεμα δύο ετών σε χονδρέμπορους του Ηνωμένου Βασιλείου “κατόπιν αιτήματος του NHS” τον Μάρτιο του 2020.

Η DHSC δήλωσε ότι το αίτημα για επιπλέον απόθεμα ήταν μέρος των “εθνικών προσπαθειών για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορονοϊού”, οι οποίες περιλάμβαναν προφυλάξεις “για τη μείωση της πιθανότητας μελλοντικών ελλείψεων”.

Γιατί στο καλό το Ηνωμένο Βασίλειο χρειάζεται να αγοράσει ποσότητα μιδαζολάμης για δύο έτη, ένα φάρμακο που συνδέεται με αναπνευστική καταστολή και αναπνευστική ανακοπή, για τη θεραπεία μιας νόσου που προκαλεί αναπνευστική καταστολή και αναπνευστική ανακοπή;

Πηγή — Εθνική Ιατρική Βιβλιοθήκη των ΗΠΑ

Αυτό το έγγραφο που παρήχθη από το NHS αναφέρει ότι η Μιδαζολάμη θα πρέπει να χρησιμοποιείται για την ανακούφιση κατά τη φροντίδα στο τέλος της ζωής λόγω Covid-19 για την ανακούφιση του φόβου, του άγχους και της διέγερσης. Πηγή

Αυτό το έγγραφο του NHS αναφέρει ότι η μιδαζολάμη θα πρέπει να χρησιμοποιείται για καταστολή πριν ο ασθενής χρειαστεί μηχανικό αερισμό, κάτι που γνωρίζουμε ότι έχει απαιτηθεί στα νοσοκομεία για άτομα που έχουν αναπτύξει σοβαρή πνευμονία, από την οποία μας λένε ότι οφείλεται στη Covid-19. Ωστόσο, αναφέρει επίσης ότι η μιδαζολάμη θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο εάν τα φάρμακα 1ης και 2ης γραμμής δεν παρέχουν επαρκή καταστολή, αλλά περιλαμβάνει την προειδοποίηση ότι η μιδαζολάμη μόνη της μπορεί να προστεθεί στα φάρμακα 1ης γραμμής για να μειωθούν τα ποσοστά έγχυσης προποφόλης. Πηγή

Αυτό το έγγραφο του NHS αναφέρει ότι η μιδαζολάμη θα πρέπει να χρησιμοποιείται για καταστολή πριν από μια επέμβαση. Πηγή

Το ίδιο έγγραφο παρέχει επίσης επιβεβαίωση ότι η μιδαζολάμη έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει το αναπνευστικό σύστημα, ιδίως παρουσία ασθένειας ή μεγάλης ηλικίας. Αναφέρει σαφώς ότι η δοσολογία πρέπει να διατηρείται στο ελάχιστο και να είναι εντός των κατευθυντήριων γραμμών του κατασκευαστή.

Το έγγραφο παρέχει επίσης έναν χρήσιμο πίνακα που επιβεβαιώνει ότι η δοσολογία της μιδαζολάμης για ηλικιωμένους ή ασθενείς δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 0,5mg — 1 mg, ότι οι παρενέργειες περιλαμβάνουν καρδιοαναπνευστική καταστολή και ότι το φάρμακο πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή σε άτομα που πάσχουν από αναπνευστική νόσο.

Αυτό το άρθρο επιβεβαιώνει ότι πάνω από 2 εκατομμύρια χειρουργικές επεμβάσεις ακυρώθηκαν στα τέλη Μαρτίου 2020 για να απελευθερωθούν κρεβάτια για τουλάχιστον τρεις μήνες για ασθενείς με “κοροναϊό”. — Πηγή

Μπορείτε να δείτε τις αντιφάσεις εδώ; Μια πολιτική που ίσχυε πριν από την υποτιθέμενη εμφάνιση του Covid-19 αναφέρει σαφώς ότι η μιδαζολάμη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καταστολή, ωστόσο η δοσολογία θα πρέπει να μειώνεται στα 0,5mg σε ηλικιωμένους ή ασθενείς που δεν αισθάνονται καλά λόγω πιθανών παρενεργειών που περιλαμβάνουν καρδιοαναπνευστική καταστολή, και θα πρέπει να χρησιμοποιείται εξαιρετική προσοχή στη χορήγηση μιδαζολάμης σε ασθενείς που πάσχουν από αναπνευστική νόσο.

Ωστόσο, μια πολιτική που δημιουργήθηκε για τη θεραπεία ασθενών που υποτίθεται ότι πάσχουν από άγχος λόγω του Covid-19, το οποίο μας λένε ότι είναι αναπνευστική νόσος, αναφέρει σαφώς ότι πρέπει να θεραπεύεται ο εν λόγω ασθενής με μια αρχική δόση 2,5mg μιδαζολάμης ή 1,25mg εάν ο ασθενής είναι “ιδιαίτερα εύθραυστος”, αλλά να αυξάνεται σε 5–10mg εάν ο ασθενής είναι “εξαιρετικά ανήσυχος”. Ακόμα και η αρχική δόση για τους ιδιαίτερα εύθραυστους είναι 0,25mg υψηλότερη από τη μέγιστη συνιστώμενη δόση για τη χορήγηση σε ηλικιωμένους ή αδιαθεσία στις κατευθυντήριες γραμμές για την καταστολή.

Ποιος είναι υπεύθυνος για τη λήψη αυτής της απόφασης και τη δημοσίευση αυτών των κατευθυντήριων οδηγιών ; Και γιατί κανείς δεν τους θέτει προ των ευθυνών τους ;

Τον Μάρτιο του 2020 αγοράστηκε μιδαζολάμη αξίας δύο ετών, ωστόσο την ίδια στιγμή ακυρώθηκαν οι επεμβάσεις για τουλάχιστον τρεις μήνες, επομένως η μιδαζολάμη δεν απαιτείτο για χρήση σε καταστολή πριν από τις επεμβάσεις. Οι κατευθυντήριες οδηγίες που δημοσιεύθηκαν πριν από την υποτιθέμενη πανδημία αναφέρουν σαφώς ότι η Μιδαζολάμη πρέπει να χρησιμοποιείται σε εξαιρετικά χαμηλές δόσεις σε ηλικιωμένους ή ασθενείς και πρέπει να χρησιμοποιείται με εξαιρετική προσοχή σε όσους πάσχουν από αναπνευστική νόσο λόγω παρενεργειών που περιλαμβάνουν αναπνευστική καταστολή. Μας είπαν ότι η Covid-19 είναι μια αναπνευστική νόσος και οι επιπλοκές παρουσιάζουν πνευμονία και σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια. Επομένως, λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά, η αγορά Midazolam αξίας δύο ετών φαίνεται να είναι μια τρομερή σπατάλη χρημάτων, έτσι δεν είναι; Καθώς δεν φαίνεται να υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία θα μπορούσαν να τη χρησιμοποιήσουν στο πλαίσιο των κατευθυντήριων γραμμών.

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι σίγουρα χρησιμοποιήθηκε, καθώς έχουμε δει τα δεδομένα της συνταγογράφησης.

Αλλά θα θέλαμε απλώς να σας υπενθυμίσουμε τη σημαντική προειδοποίηση που ισχύει για τη μιδαζολάμη με την ευγενική χορηγία της Εθνικής Βιβλιοθήκης Ιατρικής των ΗΠΑ -

Η ένεση μιδαζολάμης μπορεί να προκαλέσει σοβαρά ή απειλητικά για τη ζωή αναπνευστικά προβλήματα, όπως ρηχή, επιβραδυνόμενη ή προσωρινά σταματημένη αναπνοή, που μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη ή θάνατο. Θα πρέπει να λαμβάνετε αυτό το φάρμακο μόνο σε νοσοκομείο ή ιατρείο που διαθέτει τον εξοπλισμό που απαιτείται για την παρακολούθηση της καρδιάς και των πνευμόνων σας και για την ταχεία παροχή σωτήριας ιατρικής θεραπείας σε περίπτωση επιβράδυνσης ή διακοπής της αναπνοής σας. Ο γιατρός ή ο νοσηλευτής σας θα σας παρακολουθεί στενά μετά τη λήψη αυτού του φαρμάκου για να βεβαιωθεί ότι αναπνέετε σωστά.

Μπορεί λοιπόν ο Matt Hancock να εξηγήσει γιατί κατά τη διάρκεια του Απριλίου 2020 η συνταγογράφηση εκτός νοσοκομείου για τη μιδαζολάμη ήταν διπλάσια από την ποσότητα που παρατηρήθηκε το 2019 ;

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, τον Απρίλιο του 2019 εκδόθηκαν έως και 21.977 συνταγές για Μιδαζολάμη, οι οποίες περιείχαν 171.952 τεμάχια, με τη συντριπτική πλειονότητα να είναι υδροχλωρική Midazolam. Ωστόσο, τον Απρίλιο του 2020 εκδόθηκαν 45.033 συνταγές για Μιδαζολάμη, οι οποίες περιείχαν 333.229 τεμάχια, με τη συντριπτική πλειοψηφία να είναι υδροχλωρική Μιδαζολάμη. Πρόκειται για αύξηση 104,91% στον αριθμό των συνταγών που εκδόθηκαν για Midazolam και 93,85% στον αριθμό των ειδών που περιείχαν. Αλλά αυτά δεν εκδόθηκαν σε νοσοκομεία, εκδόθηκαν από ιατρεία γενικής ιατρικής, πράγμα που μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα, ότι εκδόθηκαν για τη φροντίδα στο τέλος της ζωής.

Το παραπάνω είναι ένα γράφημα που εμφανίζεται στον ιστότοπο της βρετανικής κυβέρνησης και εμφανίζει τους θανάτους εντός 28 ημερών από θετικό αποτέλεσμα δοκιμής για Covid-19 ανά ημερομηνία θανάτου.

Το ακόλουθο γράφημα έχει δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας δεδομένα σχετικά με την ποσότητα του διαλύματος Midazolam που παράγεται κάθε μήνα από τον Ιανουάριο του 2019 έως τον Μάρτιο του 2021.

Μπορείτε να εντοπίσετε τη διαφορά; Ούτε εμείς μπορούσαμε, επειδή δεν υπάρχει.

Οι αιχμές (spikes) στην παραγωγή διαλύματος Μιδαζολάμης ταιριάζουν με τις αιχμές των υποτιθέμενων θανάτων από Covid εντός 28 ημερών από θετικό τεστ.

Απρίλιος 2020 — τεράστια αύξηση στις συνταγές Midazolam εκτός νοσοκομείου και τεράστια αύξηση στην παραγωγή διαλύματος Midazolam.

Απρίλιος 2020 — τεράστια αύξηση των φερόμενων θανάτων από Covid.

Ιανουάριος 2021 — τεράστια αύξηση της παραγωγής διαλύματος Μιδαζολάμης.

Ιανουάριος 2021 — τεράστιο κύμα υποτιθέμενων θανάτων από Covid.

Μας λένε ότι η σοβαρή ασθένεια με Covid-19 παρουσιάζει πνευμονία και συνοδευτική αναπνευστική ανεπάρκεια. Ως εκ τούτου, τα τυπικά συμπτώματα περιλαμβάνουν δύσπνοια, βήχα, αδυναμία και πυρετό. Μας λένε επίσης ότι τα άτομα που υποφέρουν από επιδεινούμενη αναπνευστική ανεπάρκεια και δεν λαμβάνουν εντατική φροντίδα, αναπτύσσουν σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας με σοβαρή δύσπνοια.

Η υδροχλωρική μιδαζολάμη σχετίζεται με αναπνευστική καταστολή και αναπνευστική ανακοπή, ιδίως όταν χρησιμοποιείται για καταστολή σε περιβάλλοντα μη κρίσιμης φροντίδας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπου αυτό δεν αναγνωρίστηκε έγκαιρα και δεν αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά, προέκυψε θάνατος ή υποξική εγκεφαλοπάθεια. Η ενδοφλέβια υδροχλωρική μιδαζολάμη θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε νοσοκομειακά ή εξωνοσοκομειακά περιβάλλοντα περίθαλψης.

Η πολιτική του NHS πριν από την εμφάνιση της Covid-19 αναφέρει –

Η δοσολογία θα πρέπει να μειώνεται στα 0,5mg σε ηλικιωμένους ή σε άτομα που δεν αισθάνονται καλά λόγω πιθανών ανεπιθύμητων ενεργειών που περιλαμβάνουν καρδιοαναπνευστική καταστολή και θα πρέπει να δίνεται εξαιρετική προσοχή στη χορήγηση μιδαζολάμης σε ασθενείς που πάσχουν από αναπνευστική νόσο.

Η πολιτική του NHS μετά την εμφάνιση της Covid-19, μιας υποτιθέμενης αναπνευστικής νόσου αναφέρει -

Οι κλίνες των νοσοκομείων τον Απρίλιο του 2020 μειώθηκαν κατά 30% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Η προσέλευση στα A&E ήταν μειωμένη κατά 57% τον Απρίλιο του 2020 σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Οι θάνατοι σε οίκους ευγηρίας ήταν κατά 205% αυξημένοι τον Απρίλιο του 2020 σε σύγκριση με τον Απρίλιο του 2019.

Η συντριπτική πλειονότητα των υποτιθέμενων θανάτων από Covid είναι άτομα ηλικίας άνω των 85 ετών.

Δεν βλέπετε εδώ μια ισχυρή συσχέτιση μεταξύ της υπερβολικής συνταγογράφησηςτης Μιδαζολάμης και του φαινομενικά πρόωρου τερματισμού της ζωής, με τους σχετικούς θανάτους να καταγράφονται ως Covid-19;

Πιστεύετε πραγματικά ότι υπάρχει ένας ιός τόσο έξυπνος που ξέρει να σκοτώνει ανθρώπους που είναι ανάπηροι; Απλά κοιτάξτε τις στατιστικές του ONS. Τρεις στους πέντε υποτιθέμενους θανάτους από τη Covid-19 σημειώθηκαν σε άτομα που αντιμετώπιζαν μαθησιακές δυσκολίες και αναπηρίες (δείτε εδώ).

Σε σχέση με τους θανάτους ατόμων με μαθησιακές δυσκολίες το ONS δήλωσε — “η μεγαλύτερη επίδραση σχετίζεται με τη διαβίωση σε οίκο ευγηρίας ή άλλο κοινόχρηστο ίδρυμα”.

Το να έχεις μαθησιακές δυσκολίες και να βρίσκεσαι σε ίδρυμα φροντίδας δεν σημαίνει ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες να πεθάνεις από Covid-19. Αυτό που σημαίνει είναι ότι έχετε πολύ περισσότερες πιθανότητες να σας δοθεί εντολή DNR χωρίς να ενημερώσετε τον εαυτό σας ή την οικογένειά σας, την οποία οι φροντιστές / το προσωπικό του NHS χρησιμοποιούν στη συνέχεια ως άδεια για να σας θέσουν σε φροντίδα στο τέλος της ζωής σας, η οποία περιλαμβάνει τη χορήγηση Midazolam.

Γνωρίζουμε ότι αυτό συνέβη επειδή το ανέφεραν μια έκθεση της Amnesty και μια έκθεση της CQC.

Η έκθεση της αμνηστίας αναφέρει ότι -

“Οι διευθυντές και το προσωπικό των γηροκομείων και οι συγγενείς των ενοίκων των γηροκομείων σε διάφορα μέρη της χώρας είπαν στη Διεθνή Αμνηστία πώς, κατά την εμπειρία τους, η αποστολή των ενοίκων στο νοσοκομείο αποθαρρύνθηκε ή απορρίφθηκε εντελώς από τα νοσοκομεία, τις ομάδες ασθενοφόρων και τους γενικούς γιατρούς. Ένας διευθυντής στο Γιορκσάιρ δήλωσε: “Οι άνθρωποι που ζουν σε οίκους ευγηρίας είναι πολύ ευάλωτοι: “Μας αποθάρρυναν πολύ από το να στέλνουμε τους ενοίκους στο νοσοκομείο. Το συζητούσαμε στις συνεδριάσεις- το γνωρίζαμε όλοι αυτό””.

“Μια άλλη διευθύντρια στο Hampshire θυμήθηκε:

Δεν υπήρχαν πολλές επιλογές για να στείλουμε τους ανθρώπους στο νοσοκομείο. Καταφέραμε να στείλουμε έναν ασθενή στο νοσοκομείο επειδή η νοσοκόμα ήταν πολύ αυστηρή και επέμενε ότι η κυρία ήταν πολύ άβολα και ότι εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο για να την κάνουμε πιο άνετα, αλλά το νοσοκομείο μπορούσε. Στο νοσοκομείο η κυρία βρέθηκε θετική στο COVID και υποβλήθηκε σε θεραπεία, επέζησε και επέστρεψε. Είναι 92 ετών και σε πολύ καλή κατάσταση.

Η ίδια εξήγησε ότι: Υπήρχε η υπόθεση ότι οι άνθρωποι σε οίκους ευγηρίας θα πέθαιναν όλοι αν έπαιρναν COVID, πράγμα που είναι λάθος. Δείχνει πόσο λίγα γνωρίζει η κυβέρνηση για την πραγματικότητα των οίκων ευγηρίας”.

“Ο γιος ενός ενοίκου οίκου ευγηρίας που απεβίωσε στην Cumbria δήλωσε ότι η αποστολή του πατέρα του στο νοσοκομείο δεν είχε καν εξεταστεί:

Από την πρώτη ημέρα, το ίδρυμα φροντίδας ήταν κατηγορηματικό ότι πιθανόν ήταν COVID και ότι θα πέθαινε από αυτό και δεν θα τον πήγαιναν στο νοσοκομείο. Είχε μόνο βήχα σε εκείνο το στάδιο. Ήταν μόλις 76 ετών και ήταν σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Του άρεσε να βγαίνει έξω και δεν θα ήταν πρόβλημα γι’ αυτόν να πάει στο νοσοκομείο. Το γηροκομείο με κάλεσε και μου είπε ότι είχε συμπτώματα, λίγο βήχα και ότι ο γιατρός τον είχε αξιολογήσει μέσω κινητού τηλεφώνου και ότι δεν θα μεταφερόταν στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια, μίλησα με τον γενικό ιατρό αργότερα την ίδια ημέρα και μου είπε ότι δεν θα μεταφερόταν στο νοσοκομείο, αλλά θα του έδιναν μορφίνη αν πονούσε. Αργότερα κατέρρευσε στο πάτωμα στο μπάνιο και ο οίκος φροντίδας κάλεσε τον τραυματιοφορέα ο οποίος διαπίστωσε ότι δεν είχε τραυματιστεί και τον ξαναέβαλε στο κρεβάτι και είπε στους φροντιστές να μην τους καλέσουν για τυχόν συμπτώματα που σχετίζονται με το Covid γιατί δεν θα επέστρεφαν. Πέθανε μια εβδομάδα αργότερα.

Δεν εξετάστηκε ποτέ. Κανένας γιατρός δεν ήρθε ποτέ στο γηροκομείο. Ο γενικός ιατρός τον αξιολόγησε από το τηλέφωνο. Σε μια πανομοιότυπη κατάσταση για κάποιον που ζούσε στο σπίτι του αντί για οίκο ευγηρίας, η συμβουλή ήταν “πηγαίνετε στο νοσοκομείο”. Το πιστοποιητικό θανάτου αναφέρει πνευμονία και COVID, αλλά η πνευμονία δεν μας αναφέρθηκε ποτέ”.

“Ένας διευθυντής οίκου ευγηρίας στο Γιορκσάιρ δήλωσε στη Διεθνή Αμνηστία:

… Υπό κανονικές συνθήκες θα είχε πάει στο νοσοκομείο … Νομίζω ότι είχε δικαίωμα να εισαχθεί στο νοσοκομείο. Πρόκειται για άτομα που έχουν συνεισφέρει στην κοινωνία όλη τους τη ζωή και στερήθηκαν τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια που θα έδινες σε έναν 42χρονο- [θεωρήθηκαν] αναλώσιμοι”.

Η CQC θεώρησε απαραίτητο να εκδώσει δήλωση τον Αύγουστο του 2020, με την οποία ασχολήθηκε με το ζήτημα της ακατάλληλης DNR που τοποθετείται σε ενοίκους οίκων ευγηρίας χωρίς ενημέρωση του ενοίκου ή της οικογένειάς του -

“Είναι ζωτικής σημασίας να μπορούν οι ηλικιωμένοι και τα άτομα με αναπηρία που ζουν σε οίκους ευγηρίας και στην κοινότητα να έχουν πρόσβαση σε νοσοκομειακή περίθαλψη και θεραπεία για το COVID-19 και άλλες παθήσεις όταν το χρειάζονται κατά τη διάρκεια της πανδημίας… Οι πάροχοι πρέπει πάντα να εργάζονται για την πρόληψη της αναπόφευκτης βλάβης ή του θανάτου για όλους όσους φροντίζουν. Τα πρωτόκολλα, οι κατευθυντήριες γραμμές και τα συστήματα ταξινόμησης θα πρέπει να βασίζονται στην ισότητα της πρόσβασης στη φροντίδα και τη θεραπεία. Εάν βασίζονται σε υποθέσεις ότι ορισμένες ομάδες έχουν λιγότερο δικαίωμα σε περίθαλψη και θεραπεία από άλλες, αυτό θα αποτελούσε διάκριση. Θα παραβίαζε επίσης δυνητικά τα ανθρώπινα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένων του δικαιώματος στη ζωή, ακόμη και αν υπάρχουν ανησυχίες ότι μπορεί να επιτευχθεί η χωρητικότητα του νοσοκομείου ή της εντατικής θεραπείας”.

Η εν λόγω δήλωση εκδόθηκε επειδή η CQC διαπίστωσε ότι το 34% των ατόμων που εργάζονται στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής φροντίδας πιέστηκαν να θέσουν εντολές “μη απόπειρας καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης” (DNACPR) σε ασθενείς του Covid που έπασχαν από αναπηρίες και μαθησιακές δυσκολίες, χωρίς να εμπλέξουν τον ασθενή ή τις οικογένειές του στην απόφαση.

Τα στοιχεία είναι όλα εκεί για να τα δει κανείς στη δημόσια σφαίρα και ευτυχώς, μια ομάδα ανθρώπων συγκεντρώνει τα εν λόγω στοιχεία και τα αναλύει, έτσι ώστε να επιδιωχθεί δικαιοσύνη για τους ανθρώπους που έλαβαν πρόωρο τέλος στη ζωή τους μέσω της χρήσης ακατάλληλων εντολών DNR, οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν ως άδεια για την έναρξη θεραπείας στο τέλος της ζωής, η οποία περιλάμβανε ένα φάρμακο που ονομάζεται Μιδαζολάμη. Ένα φάρμακο που σχετίζεται με αναπνευστική καταστολή (respiratory depression) και αναπνευστική ανακοπή (respiratory depression ), τα ίδια ακριβώς συμπτώματα των επιπλοκών λόγω της υποτιθέμενης νόσου Covid-19, ειδικά όταν χρησιμοποιείται για καταστολή σε περιβάλλοντα μη κρίσιμης φροντίδας.

Ένα φάρμακο το οποίο παραγγέλθηκε από τις βρετανικές αρχές τον Μάρτιο του 2020 σε ποσότητα που να καλύπτει μια συνήθη προμήθεια δύο ετών. Μια διετής προμήθεια που φαίνεται να έχει εξαντληθεί μέχρι τον Οκτώβριο του 2020 σύμφωνα με έγγραφα του NHS -

Πηγή

Αλλά αφού αναπληρώθηκαν τα αποθέματα εξαντλήθηκαν και πάλι στις αρχές Φεβρουαρίου 2021 σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα του NHS -

Πηγή

Το 2013 αποφασίστηκε μετά από επανεξέταση ότι το “Liverpool Care Pathway” επρόκειτο να καταργηθεί. Το Liverpool Care Pathway (LCP) ήταν ένα σύστημα που, όπως μας είπαν, αποσκοπούσε στη βελτίωση της ποιότητας της φροντίδας κατά τις τελευταίες ώρες ή ημέρες της ζωής ενός ασθενούς. Υποτιθέμενος στόχος του ήταν να εξασφαλίσει έναν ειρηνικό και άνετο θάνατο. Το LCP ήταν ένας οδηγός για τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και άλλους επαγγελματίες υγείας που φρόντιζαν κάποιον που πέθαινε για θέματα όπως η κατάλληλη στιγμή για την αφαίρεση των σωλήνων που παρέχουν τροφή και υγρά ή πότε να σταματήσουν τη φαρμακευτική αγωγή.

Ο λόγος για τον οποίο αποφασίστηκε η κατάργησή του είναι ότι η επανεξέταση διαπίστωσε ότι το προσωπικό των νοσοκομείων ερμήνευσε λανθασμένα τις οδηγίες του για τη φροντίδα των ετοιμοθάνατων, οδηγώντας σε ιστορίες ασθενών που ναρκώθηκαν και στερήθηκαν υγρά τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής τους.

Η επανεξέταση που ανέθεσε η κυβέρνηση, με επικεφαλής τη Lady Neuberger, διαπίστωσε ότι η κακή εκπαίδευση και η έλλειψη συμπόνιας εκ μέρους του νοσηλευτικού προσωπικού ήταν υπαίτιες. Συγκλονιστικές ιστορίες από οικογένειες αποκάλυψαν ότι δεν τους είχαν πει ότι το αγαπημένο τους πρόσωπο αναμενόταν να πεθάνει και, σε ορισμένες περιπτώσεις, τους φώναζαν οι νοσοκόμες όταν προσπαθούσαν να τους δώσουν ένα ποτήρι νερό. Το νοσηλευτικό προσωπικό είχε λανθασμένα θεωρήσει, σύμφωνα με τις οδηγίες του LCP, ότι η χορήγηση υγρών ήταν λάθος.

Η επανεξέταση προέβη σε 44 συστάσεις, μεταξύ των οποίων η σταδιακή κατάργηση του LCP σε διάστημα έξι έως δώδεκα μηνών, καθώς θα εφαρμόζονται ατομικά σχέδια φροντίδας για τους ετοιμοθάνατους. Δήλωσε ότι μόνο οι ανώτεροι κλινικοί ιατροί πρέπει να λαμβάνουν την απόφαση για την παροχή φροντίδας στο τέλος της ζωής, μαζί με την ομάδα υγειονομικής περίθαλψης, και ότι καμία απόφαση δεν πρέπει να λαμβάνεται εκτός ωραρίου, εκτός εάν υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι το Liverpool Care Pathway επέστρεψε δυναμικά τον Απρίλιο του 2020 υπό την καθοδήγηση του Υπουργού Υγείας Matt Hancock, των κυβερνητικών συμβούλων και των επικεφαλής του NHS και φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκε για να σας χειραγωγήσει ώστε να παραδώσετε πάνω από ένα χρόνο από τη ζωή σας με το πρόσχημα ότι θα παραμείνετε στο σπίτι, για να προστατευθεί το NHS και να σωθούν ζωές. Αλλά τα στοιχεία δείχνουν ότι στην πραγματικότητα σας διέταξαν να μείνετε στο σπίτι, για να προστατεύσουν το NHS, ώστε να μπορούν να τερματίσουν πρόωρα τις ζωές ηλικιωμένων και ευάλωτων ατόμων και να σας πουν ότι πρόκειται για θανάτους της Covid.

Μιδαζολάμη. Θα έπρεπε να είναι η λέξη που είναι στα χείλη όλων μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι τώρα.

____________________

Δικτυογραφία:

The Evidence — ‘You stayed at home, to protect the NHS, but they gave Midazolam to the Elderly and told you they were Covid Deaths’ — Daily Expose

https://dailyexpose.co.uk/2021/06/13/stay-at-home-protect-the-nhs-give-midazolam-to-the-elderly-and-tell-you-they-are-covid-deaths/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive