Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Η τελευταία πινελιά! «Ξεφορτώνονται» σιγά-σιγά και την Ελληνική Σημαία!!! Μόνο Great Reset!!! ΦΩΤΟ

Το μαγειρεύουν και θα το σερβίρουν... Άσχημη εντύπωση προκάλεσαν οι εικόνες της λεγόμενης «Επετείου αποκατάστασης της Δημοκρατίας» όπου κατά την συνάντηση πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο, έλαμψε δια της απουσίας της η Ελληνική Σημαία, άλλα και η επίσημη σημαία της προεδρίας με τον θυρεό και τον Σταυρό!!!...  Σημειώνεται πως η Ελληνική σημαία και η σημαία της προεδρίας, υπήρχαν πάντα στο φόντο τέτοιων εκδηλώσεων σε όλες τις αντίστοιχες γιορτές, επί προεδρίας Προκόπη Παυλόπουλου.    

Τίθεται το ερώτημα, πως νοείται εορτασμός της Ελληνικής Δημοκρατίας, χωρίς την Σημαία με τον Σταυρό;;;  Μήπως να φύγει όπως ζητά ανέκαθεν η Αριστερά;;;  

Ξεχνάει ο κόσμος όμως πως η κα Σακελλαροπούλου έχει δηλώσει πως το δημογραφικό της Ελλάδας θα το «λύσουν» οι παράνομοι μετανάστες, τους οποίους δεν εκφράζει ο Σταυρός!   Αφού απαγορεύτηκαν εθνικές παρελάσεις και θρησκευτικές τελετές, μπαίνει και η τελευταία πινελιά για την Μεγάλη Επανεκκίνηση (Great Reset)!

1 σχόλιο:

  1. Αυτοί όλοι οι επικίνδυνοι στην επόμενη ψευτοεκδηλωση τους θα βάλουν τη σημαία των παγκοσμιοποιητων και την σημαία των μασόνων. Σίγουρα αυτό θα γίνει και καλό είναι να τους προλάβουμε σαν ελληνικός λαός πριν μας αφανίσουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive