Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ. Γράφει η ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ

Οι κρυφοί Εξουσιαστές της Κυβέρνησης θέλουν να νοιώθουμε ένοχοι για όσα μας επιβάλουν, χωρίς να μας υπολογίζουν. Εμείς όμως πρέπει να νιώθουμε ένοχοι μόνο γιατί συμβάλουμε με την ψήφο μας να ανεβαίνουν οι επιλεγμένες Κυβερνήσεις από την  Νέα Τάξη...

    Οι αιώνιοι εχθροί μας μισούν κάθε τι το Ελληνικό και επιδιώκουν να το αποβάλλουν από μέσα μας. Θέλουν να μας ξεριζώσουν το γονίδιο της Ελευθερίας και της Πίστης, για να μας ελέγχουν. Θέλουν να δυσφημήσουν την χώρα μας, που έδωσε τον Πολιτισμό και τα Φώτα στην Ανθρωπότητα. Στόχος τους είναι να διαγράψουν τον Ελληνισμό και να διαμελίσουν την  Ελλάδα.

    Το τραγικό φαινόμενο είναι πως κάποιοι πολίτες ίσως να πίστευαν, πως το πολιτικό προσωπικό είναι πιο έξυπνο από αυτούς. Γι’ αυτό υπέκυψαν γρήγορα στις απειλές του, παραδίδοντας τα δικαιώματά τους και μετατράπηκαν σε υπάκουα πρόβατα, επιτρέποντας στον κουτοπόνηρο τσοπάνη, να τα οδηγήσει στην σφαγή.

    Αρχικά οι πουλημένοι πολιτικοί τρομοκράτησαν τον κόσμο με τον ιό της Κίνας covid-19 και στην συνέχεια τον παραπλάνησαν με την προπαγάνδα εξαγορασμένων Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης. Με τα ψέματα ξεκίνησαν την διασπορά του φόβου, που είναι η τροφή των εξουσιαστών. Το ψέμα για τους πολιτικούς είναι δεύτερη φύση, γι’ αυτό κανένας από τους δοσίλογους της Νέας Δικτατορίας δεν είχε το θάρρος να πει την αλήθεια.

  Με εργαλείο το φίμωτρο και τα εμβόλια δοκίμασαν πόσα ανθρωπάκια τούς πιστεύουν κι εκτελούν τις παράλογες διαταγές τους. Μα κατάλαβαν πως δεν είναι όλοι οι Έλληνες υποτακτικοί. Με ειρηνικές διαδηλώσεις έδωσαν το μήνυμα στους προδότες, πως οι ατρόμητοι Έλληνες δεν φοβούνται και αντιστέκονται. Το μόνο που μένει ακόμα ως την Απελευθέρωση, είναι να ξυπνήσουν και όσοι Ελληναράδες παραμένουν ακόμα στον υπναλέο κόσμο τους. Αυτοί θα συνέλθουν μόνο, όταν νιώσουν να απειλείται και η ζωή τους. Εν αναμονή της ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ!   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive