Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ. ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ

Η κυβέρνηση έχει υποτιμήσει τις διαδηλώσεις που γίνονται σε όλη την Ελλάδα με αφορμή την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και τα μέτρα διαχωρισμού. Δεν είναι όλοι όσοι διαδηλώνουν αντιεμβολιαστές και ακροδεξιοί όπως βολεύει να τους χαρακτηρίζουν....

Μετά από ενάμιση χρόνο σκληρών περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό που συχνά άγγιξαν την γελοιότητα, μετά από ενάμιση χρόνο ανεργίας, υπολειτουργίας επιχειρήσεων, ψυχολογικών προβλημάτων, στέρηση της κοινωνικότητας, με έναν Άδωνι και έναν Χαρδαλιά να κουνάνε το δάκτυλο και να απειλούν, με τους γιατρούς των επιτροπών να παριστάνουν τις τηλεπερσόνες και να προβάλλουν τον ναρκισσισμό τους ακόμα και σε κατάπτυστες τηλεοπτικές εκπομπές, με ένα ασταμάτητο bullying καθημερινά από ειδησεογραφικούς ιστότοπους και κανάλια, με δελτία θανάτου και κρουσμάτων, ήταν αναμενόμενο η πίεση να εκτονωθεί.
Αν η κυβέρνηση δεν αλλάξει άμεσα τις αυταρχικές και υπεροπτικές τακτικές που έχει υιοθετήσει τον τελευταίο καιρό, τα αποτελέσματα θα είναι πολύ άσχημα.
Όχι για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας αλλά για τη Δημοκρατία.
Θα ψάχνουμε να βρούμε πάλι τι έφταιξε και εκκολάφθηκε το αυγό του φιδιού...

Simos Kanellos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive