Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

ΤΩΡΑ Συνελήφθη ο Χρήστος Παππάς της Χ.Α τον φιλοξενούσε γυναίκα απο την Ουκρανία στου Ζωγράφου

Εδώ και σχεδόν δέκα μήνες ήταν καταζητούμενος - Που τον βρήκε η ΕΛ.ΑΣ.  Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης 1 Ιουλίου ο Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής σε σπίτι στην περιοχή του Ζωγράφου.Νέα στοιχεία για τη σύλληψη του καταδικασμένου Χρήστου Παππά έρχονται στο φως, την ώρα που ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής βρίσκεται στη ΓΑΔΑ.  Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. μια 52χρονη γυναίκα από την Ουκρανία... που είχε πάρει ελληνική υπηκοότητα, υπέθαλπε τον καταδικασμένο Χρήστο Παππά από την 1η Οκτωβρίου, όποτε και καταζητείται. Η γυναίκα ήταν ήταν υποψήφια με το κόμμα της Χρυσής Αυγής στις δημοτικές εκλογές της Αθήνας, με επικεφαλής τον Κασιδιάρη.  Το σπίτι στο οποίο τον φιλοξενούσε, τουλάχιστον το τελευταίο διάστημα, φαίνεται πως ήταν στην οδό 28ης Οκτωβρίου 24, στου Ζωγράφου.    Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2020 καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Αθηνών σε 13 χρόνια φυλάκισης. Η Ελληνική Αστυνομία δεν μπoρούσε να τον εντοπίσει, μέχρι σήμερα με αποτέλεσμα να είναι καταζητούμενος.  Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, είχε δηλώσει μέσω του δικηγόρου του ότι δεν θα παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές, αρνούμενος να εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.  
Πως «ξεγλίστρησε» από τις αρχές 
Ο πρώην βουλευτής είχε εξαφανιστεί την 1η Οκτωβρίου λίγες ώρες αφότου είχε δώσει το «παρών» στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου. Σύμφωνα με το βούλευμα του 2015, ο Χρήστος Παππάς, είχε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση 1 φορά το μήνα στο ΑΤ της περιοχής του όπως επίσης και απαγόρευση κίνησης με πλωτά και εναέρια μέσα. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του στου Παπάγου και στα Ιωάννινα όπου φέρεται να είχε διαφύγει όμως δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν πουθενά.  Υπενθυμίζεται ότι στις 20 Φεβρουαρίου εκδόθηκε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και ενημερώθηκε η Ιντερπόλ.  Όλους αυτούς τους μήνες που ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής παρέμενε άφαντος, υπήρχαν σενάρια για διαφυγή του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Σερβία, ενώ οι αρχές ερεύνησαν ακόμα και το ενδεχόμενο να έχει κρυφτεί σε μονή του Αγίου Όρους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive