Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Σάλος με το tweet για Μενδώνη και -τη σύντροφό της;- Παναγιωταρέα! Το ψυγείο, το κλινοσκέπασμα και η πατερίτσα! «Μωρ’ τι ζούμε;» Κλάμα με Μωραΐτη… (Εικόνα)

Σάλο έχει προκαλέσει στα social media η ανάρτηση που έκανε ο Νίκος Μωραΐτης για τις εμφανίσεις της Λίνας Μενδώνη και της Άννας Παναγιωταρέα, στην επίδειξη του Dior στο Καλλιμάρμαρο....   Σχολιάζοντας τα ρούχα που επέλεξαν για τη βραδιά, ο γνωστός στιχουργός έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter: “H ΜΕΝΔΩΝΗ ΝΤΥΜΕΝΗ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑ ΣΕΤ ΜΕ ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ DIOR. ΤΟ 1967 ΣΤΟ 2021. ΜΩΡ’ ΤΙ ΖΟΥΜΕ;”.

1 σχόλιο:

  1. Αν εξαιρεσουμε την μαλακια με τις πατεριτσες[δεν ειναι ουτε ηθικο ουτε ελληνικο,ακομη και αν ειναι αυτο το κρατικοδιαιτο παρασιτο],και λιγα ειπε.Αυτα πρεπει να ειναι της αταλαντης που εντυσε και τη συμπεθερα με τη κορη της.Σκετη αηδια.Και δε μου λετε ρε ειδικοι της μοδας,γιατι να τρωμε στη μαπα αυτα τα κλινοσκεπασματα για τεχνη;Γιατι τοσο καραγκιοζιλικι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive