Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Δρ. Sucharit Bhakdi «Κρούει» τον κώδωνα για τους εμβολιασμούς: «Αν εμβολιάσετε παιδιά κατά του κορωνοϊού τότε διαπράττετε έγκλημα»! (βίντεο)

Ο Δρ. Sucharit Bhakdi είναι ειδικός ιολόγος και επιδημιολόγος. Γεννήθηκε στις ΗΠΑ και επι 22 χρόνια ήταν επικεφαλής στο ινστιτούτο μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο του  Μάιντζ στην Γερμανία.  Ο Δρ. Bhakdi έχει δημοσιεύσει πάνω από 300 επιστημονικά συγγράμματα.... σε τομείς όπως η  μικροβιολογία και ιολογία.  Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα (μια συνέντευξη μεγάλης διάρκειας) ο Δρ.Bhakdi «κρούει τον κώδωνα του κινδύνου», αναφορικά με τους εμβολιασμούς, πόσο αυτοί είναι υπεύθυνοι για τις μεταλλάξεις αλλά και πιο ιδιαίτερα αυτούς των μικρών παιδιών.  «Μην εμβολιάζετε παιδιά γιατί δεν αντιμετωπίζουν κανέναν κίνδυνο από τον ιό. Αν το κάνετε, τότε διαπράττεται έγκλημα», είπε χαρακτηριστικά. 


1 σχόλιο:

  1. ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ…………………
    MONOI TOYΣ ΤΑ ΛΕΝΕ…….
    .
    Ο Luigi Warren εφευρέτης της τεχνολογίας mRNA επιβεβαιώνει ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν το εμβόλιο!
    .
    https://capnews.me/%ce%bf-luigi-warren-%ce%b5%cf%86%ce%b5%cf%85%cf%81%ce%ad%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%b5%cf%87%ce%bd%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%af%ce%b1%cf%82-mrna-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b2%ce%b5/
    .

    Οι φόβοι που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο για μήνες ότι οι εμβολιασμένοι με το εμβόλιο Covid-19, θα μπορούσαν να εκκρίνουν την ακίδα πρωτεΐνη και να τη μεταφέρουν σε μη εμβολιασμένα άτομα και επίσης να είναι υπέρ-διασκορπιστές ιών, επιβεβαιώνονται τώρα σε tweets από τον εφευρέτη εμβολίων mRNA, Luigi Warren .
    .
    Τα εμβολιασμένα γονίδια-άτομα(Gene vaccinated) εκκρίνουν την πρωτεΐνη.
    .
    Ο Luigi Warren είναι ο εφευρέτης της τεχνολογίας mRNA που χρησιμοποιείται στα τρέχοντα εμβόλια γονιδίων COVID-19, όπως το Moderna. Αυτό που αρχικά είχε απορριφθεί ως “θεωρία συνωμοσίας”, το επιβεβαίωσε τώρα σε διάφορα tweets.
    .
    Θα πρέπει να ανησυχούμε όταν αντιλαμβανόμαστε ότι άτομα που έχουν έρθει σε επαφή με εμβολιασμένα άτομα εμφανίζουν τυπικά συμπτώματα Covid και επίσης αποβολές, βαριά αιμορραγία, διαταραχές του εμμηνορροϊκού κύκλου.
    .
    Οι τρομερές παρενέργειες του εμβολιασμού, σύμφωνα με τον Δρ. Παλέβσκι:
    «Αυτό που μέχρι τώρα καταφέραμε να προσδιορίσουμε σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί είναι μια τεράστια αύξηση των προβλημάτων πήξης του αίματος, των θανάτων και των αποβολών, της υπογονιμότητας, των εγκεφαλικών επεισοδίων, των καρδιακών προσβολών, των αυτοάνοσων ασθενειών και των θανάτων. Για να αναφέρω μερικές ανεπιθύμητες ενέργειες από εκείνους που έλαβαν εμβολιασμό.»

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive