Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

“ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ – ΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο Χ.ΓΩΓΟΣ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ” – ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

“Φάρμακο για Covid-19 υπάρχει αλλά… για λίγους – Το έδωσε ο Χ.Γώγος σε συνάδελφό του νευροχειρούργο!!!” Επιβεβαιώνεται με μία ακόμα προσωπική μαρτυρία, και μάλιστα επιστήμονα Νευροχειρουργού, ο οποίος.... είχε ασθενήσει από Covid-19, ότι υπάρχει φάρμακο για την αντιμετώπιση της ασθένειας αλλά η κεντρική οδηγία και προκειμένου να μην «αποχαιρετήσουμε» τις αγαπημένες μας μάσκες και κυρίως να κάνουμε τα εμβόλια χωρίς να παρεκκλίνουμε του προγράμματος εμβολιασμού που κάποιοι άλλοι έχουν αποφασίσει για εμάς.

Δείτε το αποκαλυπτική συζήτηση μεταξύ του δημοσιογράφου Νίκου Ξανάλατου στο XANAL web tv και του Νευροχειρουργού Φώτη Τζωρτζίδη, ο οποίος είχε νοσήσει από Covid και αναστήθηκε μέσα σε μία ώρα (!) με ένα φάρμακο.

Παρακολουθήστε τις αποκαλύψεις στο παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ:

Η διάκριση σε ασθενείς και σε παρεχόμενες θεραπείες δεν είναι θέμα εισαγγελέα;… Μάλιστα σε μια τόσο σοβαρή κατάσταση παγκόσμια;

1 σχόλιο:

  1. Θα τρελλαθουμε;Τωρα βγηκε ο Γωγος λεει οτι ηταν ενα απλο φαρμακο που το παιρνουν ολοι κλπ.12500 νεκροι το πηραν;Ο Ιερωνυμος πηρε αυτο ή το μονοκλωνικο του Τραμπ που κανει ενα χιλιαρικο;Οι Γερμανοι πηραν 400χ. τετοια και προσφατα και οι Σερβοι.Υπ'οψη ο Ιερωνυμος,στην ηλικια που ειναι,με τοσο παχος με νοσηματα,ηταν να τον κουβαλανε τεσσερις[και οκτω μη σου πω]Εναι το φαρμακο που ουτε καιτωρα ενεκριναν οι ντεμεκ λοιμοξιωλογοι.Τα τ-λεμφοκυτταρα του Παπανικολαου;Ουτε εκει.Ερανο κανανε για 250χ.,τελικα τα πληρωσε η επιτροπη 2021 και τωρα ειναι ετοιμα προς εγκριση;.Μηπως ξερετε ποσο εχει μια συσκευη αυξημενης ροης για να μην διασωληνωθεις και πας τζαμπα;3.800 ευρω λιανικη.Αντε γεια.Καταλαβατε τι σημαινει:δολοφονοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive