Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

O διευθυντής του γραφείου του Τσίπρα εμβολιάστηκε με AstraZeneca και ζητάει τα ρέστα. Αν διάβαζες "ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ" θάξερες, εσυ διαβάζεις μόνο "ΑΥΓΗ" τι θές τωρα;

Έξαλλος ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ανδριόπουλος για τις εξελίξεις σχετικά με το εμβόλιο της AstraZeneca. Η ανάρτησή του...

Είμαι από αυτούς που όταν άνοιξαν την πλατφόρμα για τους κάτω των 40 αποκλειστικά με AstraZeneca, διότι δεν το έκαναν οι ηλικιωμένοι και υπήρχε απόθεμα όπως είχε πει ο κ. Θεμιστοκλέους, έτρεξαν και έκαναν την πρώτη δόση. Παρά το γεγονός ότι ο καρδιολόγος μου με είχε αποτρέψει και είχε κάνει αίτημα στην Επιτροπή – μάταια περίμενα ένα μήνα – να ενταχθώ στις ευπαθείς ομάδες και να κάνω εμβόλιο mRNA λόγω καρδιολογικού προβλήματος.

Είμαι επίσης από αυτούς που παρά το απίστευτο μπάχαλο και το φιάσκο στη διαχείριση του εμβολίου της AstraZeneca, θα κάνουν κανονικά και τη δεύτερη δόση σε ένα μήνα.

Είμαι όμως και από αυτούς που δεν δέχονται να ξανακούσουν ούτε για αστείο, ότι κάποιος άλλος πλην της κυβέρνησης καλλιεργεί συστηματικά το αντιεμβολιαστικό κίνημα και σπέρνει πανικό και αμφιβολίες στους πολίτες, υποσκάπτοντας το μείζον εγχείρημα του εμβολιασμού. Ούτε ότι οι πολίτες ή οι νέοι είναι ανεύθυνοι, αφού οι μόνοι ανεύθυνοι είναι ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του με τους αλλοπρόσαλλους χειρισμούς τους.

Ρεζουμέ: Ο κ. Μητσοτάκης, όχι μόνο ξεστόκαρε το AstraZeneca στους νέους επειδή δεν το έκαναν οι μεγαλύτερες ηλικίες, αλλά τώρα μας δουλεύει και από πάνω, ζητώντας τελικά, δύο μήνες μετά, να το κάνουν μόνο όσοι είναι άνω των 60. Και σε όσους νέους έχουμε μπροστά μας σε εκκρεμότητα τη δεύτερη δόση, μας λέει επί της ουσίας “το κρίμα στο λαιμό σας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive