Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

ΕΤΣΙ την πατάνε τα ΦΑΣΙΣΤΟΛΑΜΟΓΙΑ. ΟΥΠΣ!!! Τί ημερομηνία είναι αυτή κάτω αριστερά..;;; ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ


Κλασσικά πράγματα.. Όλα τα λαμόγια έτσι την πατάνε. Από την επιδειξιομανία τους ότι κάνουν υψηλού επιπέδου συναντήσεις στο εξωτερικό. Βάζουν και μερικά πιστά σκυλάκια συστημικής ενημέρωσης να τους αποθανατίζουν, και οι ίδιες αυτές οι δημοσιεύσεις τούς καίνε μετά. Η εν λόγω ιντερνετική εφημερίδα είναι από τις πολύ γνωστές με του κώλου ειδησεογραφία, η οποία...

μάλιστα τσίμπησε κι αυτή δεκάδες χιλιάδες ευρουλάκια για να δημοσιεύει τα.. “χιλιάδες κρούσματα” της ψευτοπανδημίας.

Επειδή έχει αρχίσει ήδη να γίνεται σούσουρο με αυτή την παλιά δημοσίευση του ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 (!)… ΠΡΟ “ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΓΟΥΧΑΝ”, ΠΡΟ ΤΩΝ “13 ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΝ ΤΑΧΕΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ”

..κι επειδή μπορεί να είναι θέμα ωρών το να την εξαφανίσουν την ανάρτηση.. Γι αυτό, αντί να την αντιγράψουμε και να βάλουμε και σύνδεσμο.. προτιμήσαμε να την κάνουμε αποκόμματα τα οποία τα αντιγράφουμε, τα αποθηκεύουμε, τα διαμοιράζουμε.. τα κάνουμε ότι θέλουμε και μένουν στα χέρια μας ούτως ή άλλως. Εσείς μπορείτε να πληκτρολογήσετε στην αναζήτησή σας τον τίτλο που βλέπετε στην πρώτη φωτο, και να μπείτε στην ιστοσελίδα εκείνη.

Κ-Τ

 

 

 

 

 

 

 

 

Βίντεο: Συνάντηση Μητσοτάκη με το Δ.Σ. της Pfizer

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/06/blog-post_8.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive