Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

ΠΟΥ ζούμε ρεεεε!! Τι είπε πάλι; Χαμός με Μάνδρου: «Σκότωσε την Καρολάιν, αλλά λόγω προσωπικότητας δεν την τεμάχισε» (Βίντεο)

Η Ιωάννα Μάνδρου τοποθετήθηκε πάνω στη σοκαριστική δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, όπως ο ίδιος ομολόγησε πριν από μέρες. Και κατάφερε για μια ακόμα φορά να ξεσηκώσει το κοινό, όταν είπε ότι... “η συγκρότηση της προσωπικότητάς του δεν του επέτρεψε να την τεμαχίσει κιόλας”. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Αυτός για να είμαστε ειλικρινείς, ο φερόμενος ως δράστης, μόλις είδε το πτώμα, σκέφτηκε να το εξαφανίσει το πτώμα-όπως έχουν κάνει πάρα πολλοί άλλοι που βρέθηκαν στην ίδια θέση. Θυμόμαστε την υπόθεση του Φραντζή. Αυτός μπόρεσε να τεμαχίσει. Αυτός ο τύπος εδώ (σ.σ. ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος), ο φερόμενος ως δράστης… η συγκρότηση της προσωπικότητάς του δεν του επέτρεπε κάτι τέτοιο. Δεν είναι για αίματα. Είναι πιο αποστειρωμένος. Και οδηγήθηκε λοιπόν στην λύση της σκηνοθεσίας της ληστείας»..



2 σχόλια:

  1. Επειδη ο εισαγγελεας καθευδει τον υπνο του αδικου,ας εξφραστουμε ελευθερα:Αυτη τη γκιοσα θα την πηδηξει κανενας,μπας και ξελαμπικαρει το γανωμενο της μυαλο;Ψυχικο θα κανει,το ξερω.[Οποιος με κατηγορησει για σωβινισμο στα τετοια μου,απλα η παιδεια μου δεν μου επιτρεπει να σκυλευω νεκρους.Αλλωστε αυτο το συμπλεγματικο υποκειμενο,προφανως εχει πολλα προβληματα και προσπαθει να τα ξεπερασει ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλασικη αχωνευτη δημοσιογραφος.αμα εχει κανει το τρυπημα(που σιγουρα το εχει κανει) τοτε οι κοτσανες της αντι για μεγεθος πορτοκαλιου θα εχουν μεγεθος μπαλας ποδοσφαιρου....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive